• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    Tedko ze sekce Levnej lahvac: nedávno jsem v nouzi v bille sahnul po Bakalář ležák za studenta chmeleny a pripomelo mě to vůni piva, která jsem pil ba začátku 90 let, před tím, než se pomalu začalo přecházet na stávající sterilní a pocitacema řízeny způsob vaření
    Pokud by někdo chtěl zkusit, tak se pivo nesmí moc vychladit. Tak na těch 15stupnu co ho vyndavam z kýblu s vodou ze studny :)
    Přechlazene už není nic moc
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GAUNER: tohle umi v lokalu.
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    GAUNER:
    Tak ono se to pozná během prvních pěti minut, jestli se v tý a tý hospodě pivo čepuje nebo nelejvá. Dokonce i v minipivovárku ve Vratislavicích, kde jsem byl loni na slavnostech a kterej mám jinak docela rád, mi brigádnice za výčepem vzala sklo, postavila ho na odkapávač a nechala na dno padat jinak perfektní Summer ALE, druhou ruku totiž potřebovala, aby se mohla štourat v nose - a strašně se divila, že jí to najednou nějak pění :)
    A to si nedovedu představit, jak to dneska chodí v pražskejch rádoby nóbl knajpách, kde maj svatou trojici Plzeň/Gambáč/Kozel nebo nedejbože Staropramen (tam když se octnu třeba někdy na jídle, tak pivo ani raději nepiju). To chce prostě si něco sám najít, kde mi bude chutnat a pivo nebude smrdět trubkama, a tam chodit a případně upozorňovat na upadající kvalitu, páč když přijdeš dneska někam, kde jsi poprvý/podruhý a máš nějaký námitky k pivu, tak tě většinou pošlou do prdele a ještě se s tebou budou hádat, že ten Prazdroj má bejt kyselej a smrdět jak stará utěrka, protože "to tady takhle všem chutná"...
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    DEMENAPIVO: dík , prubnu...no právě mě přijde že to skoro nikdo neumí v poslední době... když si objednám řezané tak dostanu polotmavé míchané no...
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    GAUNER: Měl jsem několikrát U Olmerů v Nuslích, když jsem tam tudy chodil cca dva tři roky zpět. A loni v pivotéce BeerKnír ve Strašnicích, když měl zrovna naraženej černej ležák, což by se možná mohlo teď v létě někdy opakovat, ale k 11 Mouše tam má spíš svrchňáky.
    Jinak si ale myslim, že by to měl zvládnout každej trošku šikovnější hospodskej ;)
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    zdar, tušíte někdo kde v Praze umí udělat řezané pivo půl na půl?

STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    Není pivo jako pivo a to nejhorší je s rohama. Nevěříte? Pak si přečtěte prosím následující text
    https://tadesco.cz/...vo-a-to-nejhorsi-je-s-rohama-neverite-pak-si-prectete-prosim-nasledujici-text/
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    Prosím vás, kde v Praze seženu pivo Chang? :)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    GULDUR: diky za tip, dosel jsem tam a nejen ze je standartni cena do kila, tak jeste byla sleva 30% takze nejdrazsi pivo bylo za sedumdesat korun. snad to nejakou dobu vydrzi :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    GULDUR: Jj, to samé na Vypichu. Hádal bych, že to Kaufland zavádí celoplošně. Dokonce mají vše chlazené.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    děcka...Kaufland Žižkov teď... Zíchovec flašky Mosaic Ale, Ipa, Magor a Krahulík ... všechno do kila.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    úlovek z plodine. v istra marketu mají ještě san servolo, to jsem ale už před odjezdem nestihl. ten jedinej je z istrie, ostatní je zagreb a daruvar. medvedgrad jsem měl předloni, žádnej zázrak, ale dalo se. hoppy wheat je dost slušnej, po pšenici moc cejtit nejni, ale je docela dost nachmelenej. Cenově jsou ty piva kolem 15-20 kn za flašku. v zemi kde staroprdel v plechu vyjde dráž než plžka člověk nesmí nic moc očekávat :)

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BLEVAJZZ: Jungberg byl po delší době ležák, kterej mě zaujal.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    DO_IT: že zdravi dj Kubíík:)
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BLEVAJZZ: vyridim :)))
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    DO_IT: zvlášť když to ještě cepovala dcera majitele chomoutu.. která nebyla vuuubec ošklivá:))) tam jsem chodil velmo rád:))
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BLEVAJZZ: je vtipny jaky je rozdil jak chutna chmout v badflashi vs na festivalech kam to tahaj sami
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam