• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GLOBETROTTER: Je to takové bahnité. Moje žena to odmítá pít. Piju to jako radler, 1:1 s limonádou, pak je to pitelný. Za 12 plechovek 355 ml jsem dal 27 dolarů, vyhozené peníze.
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    LBW: je to uz kousek vedle, ale co kulovy blesk?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    LBW: once upon a beer v ulici Budečská
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    JOHY: me to neprislo spatny, ale jen nedotazeny - ani kyselac, ani psenice ani ipa
    JOHY
    JOHY --- ---
    DO_IT: Hlavně zy new louny byly otřesně hnusný
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Okolo Václaváku toho moc není. Ve Smečkách (Illegal beer) skončil ke konci srpna.
    Nad tím cca 200m je bar a tam mívali Zichovec.
    Jinak ve Štěpánský je Šumava.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo ví co je za "New"? Jiný chmely nebo slady? Kolikrát za tím vším je jeden sládek, co proběhne několika pivovarama. Viz Palouš, Franěk ad.
    Zichovec mi šmakoval Masopust a Robin. Další co svrchňáky umi sou Clock, Agent, Hostivar...
    Od Matušky je fajn Californie, Raketa. Ostatní nic moc
    LBW
    LBW --- ---
    Resim, kam vzit kamose na pivo nekdo okolo Vaclavaku. Vybavuju si jen Beer & Beer Pivotéka ve Smeckach a to ani nevim, jestli jeste fungujou.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    X_RATED_IDIOT: Yep, Chyse.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    DO_IT: bych rekl ze spis crazy clown co se tyce hipsterivosti.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    SAMOUT: zichovec parodoval.

jinak ja na Matusku nenadavam, pivo ma vetsinou luxusni, No a u kohoutu je to obcas komicky, tojo.

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SAMOUT: chýše? Já na něj nenadávám, pro mě nikdy moc pivo nevařil, ještě tak kalifornii. Jen mi přijde, že už dávno neni tak výjimečnej jako dřív. Ale neupírám mu předchozí zásluhy o scénu. A jestli je in na něj nadávat nevim, možná v komunitě "myslivců z letný" :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DO_IT: A je spravne. A ono existuje pivo New Louny, ktery Matuska paroduje (nebo obracene)?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    X_RATED_IDIOT: furt je to jedna z nejzadanejsich pivnich znacek, to bych zas brzdil. A jeho misto o nejhipsterovatejsi pivo s vzal zichovec a ten tedy ma piva drazsi

SAMOUT: to me napada v praze jedine u standy v cimicich nebo u kladiva na letny

o tom ze se s new lounama zachovali jako kokoti je fakt, ale pro zichovec to muze bejt dvojsecna zbran.
    Uvidime jak zareagujou az nekdo bude parodovat Juicy lucy. Nebo Session Juicy lucy. Nebo Double Juicy lucy. Nebo Kokosovou Juicy Lucy. Nebo dalsi Juicy Lucy co bude.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Jenomže mezi lidmi z pivní scény bude akorát tak pro smích a obyčejné konzumenty to nezajímá. Chtějí dobré pivo za odpovídající cenu a Matuška už má dávno obrovskou konkurenci. Nějaký Brew Ňoumy mu moc nepomůžou.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    X_RATED_IDIOT: Nevim. Ja ho piju uz leta, bo mam za rohem jednu z prvnich hospod v Praze kde ho zacali tocit, uz nekdy v roce 2010 nebo kdy. Na jeho piva jsem si zvyk, a nestoji tu o moc vic nez treba Plzen jinde (cca. 52 kc). Ja toho zas tolik nevypiju aby me cena trapila. Ale at si kazdej pije co chce. Naopak mi dneska prijde, ze je pomerne dost in nadavat na Matusku. Ja se trendama neridim, takze je mi to fuk :-).

P.S.: Byla tu rec o slabsich pivech, tak 11 APA od Zlinskyho Sevce je taky moc fajn.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SALAMAN: přijde mi, že matuška jako značka poněkud mizí z výsluní. Dřív to byl pojem: jé maj matušku a ten je přece boží, no ne? No jasně, za ty prachy musí bejt. Jenže teď už navoněný ejly dělá kdekdo a za lepší prachy. Tak bych za tim viděl pokus o sebemedializaci á la bulvár. Ale třeba to vidim blbě
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SEEKER: Myslím, že je to zkapalněná arogance mladýho Matušky.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    SAMOUT: Už dlouho jsem neměl, ale celý mi to přijde především jako nesmyslnej truc projekt "My ze zásady nevaříme všechny ty trendy NEIPA a kyseláče, tak uděláme průměrnej american wheat ale s drobným twistem a budeme se tvářit, že trendy nekopírujeme, ale sami vytváříme". A bez tý omáčky kolem: nijak mě to nenadchlo, ale podsládek mi tehdy říkal, že se to ještě ladí. Tak třeba to zvedli na vyšší level.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    New Broumy 15 od Matusky velky dobry, fakt mi chutna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam