• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACOBThere is nothing but a billion screaming monkeys
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    Dobry vkus nakonec vzdycky zabrani tomu, aby bylo receno to podstatne.
    JACOB
    JACOB --- ---
    Když člověk tvrdě spoutá a uvězní své srdce, může poskytnout mnoho svobody
    svému duchu: již jsem to kdysi řekl. Ale lidé mi nevěří; snad jen tehdy, když
    už to sami vědí. --Nietzsche
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    Milá babičko,
    moc Ti děkuji za Tvůj zájem a dopis. Jsem velicě potěšena tím, že si mě informovala o tom kdo všechno zemřel! Přesně to jsem potřebovala vědět. Ale vezměme to popořadě. Mám se dobře, velice dobře, přímo skvostně. Jsem stále na škole a nebaví mě to, ale drží mě tam vědomí, že kdybych vypadla, tak už mi otec - tvůj syn - nedá ani korunu. Takže počítám s tím, že tam setrvám co nejdéle to půjde.
    Informace o mých neteřích a synovcích jsou vskutku také dosti zajímavé. Nejvíce mě potěšilo, že Petříšek už vykonává svojí denní potřebu, každý den a bez problémů. To víš, my tady v hlavním městě na něco takového nemáme vůbec čas. Jak si správně odhadla svůj volný čas trávím pouze u počítače a drog a se svým přítelem. Je mu sice přes 40, ale je to postelový Bůh! Nebudu Ti raději líčit co všechno se mnou dělá.
    Za peníze Ti velice děkuji, budu je potřebovat na potrat (to víš, občas se to vymkne kontrole). Tímto bych asi nejraději ukončila dopis, protože už nemám co jiného Ti napsat. Pozdravuj dědu, sestřenky a celou rodinu.

Tvá milující vnučka
    Jana

PS. Za to, že jsem s tebou přerušila veškeré kontakty se omlouvám, pouze se připravuju na to, až tady nebudeš - abych neprožila nějaký emoční šok.
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam