• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACOBThere is nothing but a billion screaming monkeys
    JACOB
    JACOB --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    ja bych si tak strasne pral mit co rict
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    YouTube - Emika - Double Edge
    http://www.youtube.com/watch?v=LlS6Uy4-Re8
    JACOB
    JACOB --- ---
    YouTube - The Bug - Catch a Fire (Official Video)
    http://www.youtube.com/watch?v=b-sSqMsckgM
    KLA
    KLA --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    Řekl jsem sice, že zoufale závidím normálnímu člověku, ale za těch podmínek, za jakých ho vidím žít, bych nechtěl být na jeho místě (ačkoliv mu přesto nepřestanu závidět).
    JACOB
    JACOB --- ---
    Tělo jsem měla samou modřinu, šrám, podlitinu. Tři žebra jsem měla naštípnutá. Robert mi vyrazil zub. Měla jsem zlomený prst. Neodvažovala jsem se navštívit rodiče, a jakmile umřel Robertův dědeček, nastěhovali jsme se sem. Pro Robertovy přátele jsem byla jenom další bitá manželka, což byl přesně můj případ. Nikdo si toho nevšímal. V místech, kam chodil pít, to Robertovi dodávalo jistou prestiž. Když jsem byla dostatečně dlouho sama nebo venku s obyčejnými lidmi, kteří se zabývali obyčejnými věcmi, šilenosti toho, co jsme prováděli, a má vlastní svolnost mi naháněly hrůzu. Nepřestávala jsem si opakovat, že musím pryč. A potom, jakmile jsme byli spolu, to, co mi případalo šílené, se znovu stalo nevyhnutelným, dokonce logickým. Ani jeden z nás tomu nedokázal odolat. Poměrně často jsem k tomu dala podnět sama, a nikdy to nebylo těžké. Robert toužil rozbít mi tělo na kaši. Dospěli jsme k bodu, ke kterému jsme po celou dobu směřovali. Robert se jednou v noci přiznal, že existuje jenom jediné, po čem vždycky prahl. Chtěl mě při milování zabít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam