• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACOBThere is nothing but a billion screaming monkeys
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    „Jediný postoj hodný vyspělého člověka je houževnatě setrvávat v činnosti, která je nepochybně zbytečná, zvyknout si na disciplínu, která zřejmě nikam nevede, a neustále dodržovat normy filozofického a metafyzického myšlení, které nemá žádný význam.“
    JACOB
    JACOB --- ---
    JEG FORVENTER INGEN (I expect no one)
    http://vimeo.com/21965420
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    “Nejděsivější z myšlenek na smrt je ta, že nakonec nezůstane ve vesmíru žádná zející díra na místě, kde jsem byl kdysi já.”
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    ELLTY
    ELLTY --- ---
    ELLTY
    ELLTY --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    Neomalena zretelnost pracujicich, kde hyne forma i cit pro ni. Vsechno je prakticke, coz je smycka vzdelani a vkusu.
    JACOB
    JACOB --- ---
    Pasifismus se domnívá, že k eliminaci války stačí ne­vést ji, či nanejvýš usilovat o to, aby se nevedla. Protože v ní viděl pouze zbytečný a chorobný nádor objevující se v lidském jednání, předpokládal, že ji stačí vykořenit, aniž by ji něčím nahradil. Jenže obrovskému úsilí války se můžeme vyhnout pouze tehdy, chápeme-li mír jako úsilí ještě větší, jako celý systém velmi komplikovaného úsilí, které částečně vyžaduje šťastný zásah gé­nia. Jiné řešení - interpretace míru jako prostého prázdna, jež by po sobě v případě svého zmizení válka zanechala - je naprosto mylné
    JACOB
    JACOB --- ---
    Nemuzu rict, ze bych nenavidel svet muzu a zen, ale pocitoval jsem vzdycky urcite znechuceni, ktere me vydelovalo ze spolecnosti remeslniku a obchodniku, milencu a lharu, a jeste dnes, o tolik let pozdeji, citim ten samy hnus.
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    JACOB
    JACOB --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam