• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHITESCORPIOThe Dune - Kultovní dílo Franka Herberta a vše okolo - see HOME!
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JESSIEATREIDES: jasne, mno, oukej, konec tohohle zajimavyho tematu. kazdej kdo te zna (resp kdo zna jessieatreides .) vi, ze neustale meles nepodlozeny blbosti a prekrucujes fakta, takze ani nemam chut tady tu snusku sragor cos napsala nak opravovat. snad jenom pro ilustraci, o tom skeru si to muze kazdej najit v zalohach klubu legalizatoru a to ne jednou...

    jinak mohlo by bejt zajimavy prepsat nakou scenu z duny s vymenenym chrakaterem jessicy :)) treba hned tu z prvnich, test lidskosti. ctihodna matka se zavira s paulem v mistnosti, dvere se rozrazeji, vbiha jessie a krici "ne, vlastne ja sem to tak vubec nemyslela ze ho mate zkouset, by me ani nenapadlo ze ma bejt kwizatz haderach, nechte ho bejt, on to vlasten ani neni muj syn, ten zrovna odcestoval na prazdniny na geidy primu :D
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    STRANGERD: hele lhát bys fakt neměl. v mé poště nebylo použito slovo pičus a o tom, že mám debilní vzdělání jsi začal ty...

    svobodná matka sice jsem, to ale neznamená, že jsem bez muže - jen prostě nejsem vdaná (ale to není trestný čin, že ne?)
    svý skéro si platím sama - zkus to vyfiltrovat, já jsem v životě takovou větu nenapsala.

    O můj nick se nestarej, neznáš mě, není mou povinností vysvětlovat okolnosti, za nichž se ke mně dostal.


    Ostatním se ještě jednou omlouvám za OT, na další Strangerdovy sračky nereaguji.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JESSIEATREIDES: jasne, takze mi proste napises ses picus, ja sem velka frajerka co ma jedno z nejlepsich slovenskejch matematickejch gymnazii a nikdy se tam nemusela ucit (kam se na to hrabe bene gesserit) a pak mi ani neumoznis reagovat. skoda ze ses jeste nepochlubila svym oblibenym repertoarem "svy skero si platim sama" a "jsem svobodna matka co se stara o svy dite". btw ze by tohle byl duvod pro trvuj nick? uvedomujes si, ze leto svoji zenu opravdu miloval, do posledni chvile? ;)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    STRANGERD: ovšem s takovou se brzo dostaneme k něčemu podobnému rozboru Mrazíka :-D)))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    STRANGERD: kdo má furt mazat ty cinty... když pak potřebuji něco najít, musím se probírat tunou hysterických výlevů znuděných středoškoláků...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LONESTAR: herbert by byl rad, ze jeho dilo ma tak mocnej presah! :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ještě že se tohodle Herbert nedožil...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JESSIEATREIDES: uderilas hrebik na hlavicku, jeden z tech tri duvodu proc sem to tema nacal! :)
    ULRIK: hovadina sice jo, ale k tematu klubu ;)
    ULRIK: v ty prvni ukazce pisu ze je to smutny, v ty druhy ze svoje mineni o osobe jessieatreides zakladam na chovani jessieatreides, ne jeji nevirtualni podoby, coz je myslim logika, kterou by uznali i pravnici :))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ULRIK: a co teprve takový nozicka errrr strangerd... on kvůli nyxu chodí dokonce za školu ;oD
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mmmm, a teď si všichni roztrháme občanky. já vím, proč ten nyx mám rád:)))))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MUADDIB: říká člověk, který se se mnou bavil jedinkrát na téma czechtek (a celou dobu tvrdil "víc jste jim měli nařezat, víc...") ;oDDDD Nesnáší mě hlavně proto, že jsem mu tvrdila, že jeho pohled na věc je vzhledem k tomu, jak rád se o víkendech převléká za vojáka, poněkud zkreslený...

    Tento klub vypadal, že chcípá, ale dnes je zde docela legrace...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUADDIB: Což je mi jedno, ať do ní "kéruje" za názory a třeba se i přidám, ale za nick je strašná hovadina :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ULRIK: :) tjn... :)

    ULRIK: což nic nemění na faktu, že ID JESSIEATREIDES, nebo alespoň, její virtuální entita se nedá nazvat prototypem "dobrého člověka"
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    STRANGERD: nevim proc, ale teprve ted jsem si uvedomil jakej ma jessie vlastne nick a udelalo se mi z toho fakt hodne zle... nejhorsi urazka, kterou nesmeje fakt nic, smutny az k placi.

    Třeba tady?:)

    Aha, soudem založeným na faktech myslíš třeba ja te vubec neznam a sem za to rad, ale jessieatreides sem za tech par let uz poznal az dost?? :) Doufám, že nechceš jít na práva, tam by tě s touhle logikou asi nevzali:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ULRIK: kde sem napsal ze mi ublizila? jen mi to prijde smutny a trochu i komicky. a existuje rozdil mezi invektivama a soudem zalozenym na faktech :))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    STRANGERD: Ne, ty se vyjadřuješ k tomu, jak moc ti ublížilo, že má tenhle nick a to je vše. A je mi vcelku jedno, že je to dáma (a sotva je v nesnázích), spíš mě okouzluje tvoje pitomost:)

    nevim, proc se do toho michas s osobnima invektivama Haha, zkus se podívat zpět cos napsal, obávám se, že kázat o invektivách můžeš ty jako poslední:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ULRIK: je to klučina před maturou...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ULRIK: za tejden mi bude dvanact strejdo! moje duvody proc sem tohle vyvolal jsou asi tri, ty jsi ten spravnej netrefil, k psychologovi se nechystam a navic jsi ot. ja se vyjadruju o postave duny v komparaci s jejim pravym opakem, kterej se bohuzel jmenuje jinak. prijde mi to zajimavy a nevim, proc se do toho michas s osobnima invektivama. ale libi se mi, jak jsi odhodlan chranit damu v nesnazich :)
    JESSIEATREIDES: to je ten rozdil mezi tim uvedomit si odkaz a uvedomit si vyznam toho odkazu :P
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    STRANGERD: Prosímtě, věcná, kolik ti je?

    Protože bych nečekal, že kdokoliv nad 20 dokáže mlít takovéhle kraviny a zároveň být schopný přečíst Dunu (život je samé překvapení).

    Pokud trpíš platonickou láskou ke knižní postavě a cítíš, že ti někdo sáhl na modlu a kvůli tomu se chováš takhle, doporučuji navštívit psychologa.

    Opravdu pubertální výlevy tohohle typu fyzicka krasa asi taky duvod nebude co? :D ... kazdej proste vidi tvuj pristup sama k sobe (nebo tvyho internetovyho ja) - neprilis realistickej ... a dost casto i hloupej (tedy absolutni opak jessicy jsou živoucím důkazem toho, že ani tak nejde o to, jak si kdo říká, ale jak se chová.

    (a podotýkám, že ID JESSIEATREIDES neznám a klidně ji zbuzeruju až bude někde říkat něco s čím nesouhlasím)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    STRANGERD: STRANGERD --- --- 1:19:13 22.3.2007 --- [00:17 :: pošta]
    nevim proc, ale teprve ted jsem si uvedomil jakej ma jessie vlastne nick


    jestli chceš lhát, prosím, ale nauč se to nejprve pořádně, zlato...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam