WIRUSS: ja na tom byl jak v 3D IMAXu na flore, kde je stara promitacka, nepohodlny kresla, vlastne nic moc audio, tak 2D na cernym moste, kde maj v tom svym "premiovym" sale (nebo jak tomu rikaj) fungl novou laserovou promitacku, dolby atmos, fancy ambientni nasviceni boku salu, polohovateny kreslo se stolkem a tak ... a uprimne musim rict, ze se mi vic libil ten IMAX :D ten pomer stran ma neco do sebe (a uprimne, to ze je to v normalnim kince croppnuty je poznat) - to ze je to hlediste mnohem strmejsi a clovek tolik nevnima ten prostor toho kina pred sebou je proste super (ty bryle taky trochu pomahaji navodit to "tunelovy videni", tim, ze te tlusty obroucky pripravi o periferni videni) - na to, ze je to tmavsi jsem si zvyknul behem peti minut a pak uz jsem na to zapomnel - 3D bylo slusny, nemel jsem s nim problem - bohuzel u nas v CR asi neni idealni zpusob jak se na to podivat (nejblizsi "dustojny" IMAX je myslim v nemecku), ale kdybych mel doporucit kam na to jit v cechach, tak stejne za me IMAX