WIRUSS: já dočetl díly 4 - 6 teprve nedávno, poprvé v životě. Myslím, že Herbert má problém s tempem někde kolem prostředka. Skvěle to rozehraje, završí to téměř epickou a dějově nahuštěnou akcí, ale to mezí je takové meh new age filozofování. Chápu, že si tím vysloužím mínuska, ale často jsem si připadal, že čtu soubor axiomů nějakého guru Frankieho. Nicméně hořkost po nedokončeném příběhu po Kapitule stále bolí a z wiki souhrnu děje 7. a 8. dílů mladých kacířů je mi k pláči.
LINKOS: boží. Udělali jsme skupinku ex-spolužáků z gymplu a po dvaceti letech se takto scházíme právě kvůli hry. Pravidla nejsou složitá, jen složitě napsaná v manuálu - doporučuji youtube návody hráčů. Složitější je najít správnou strategii a rozhodnout, co dělat. Jakmile ti ale po pár momentech začnou zabírat ostatní protihráči pole, na které můžeš jít, tak je rozhodování vlastně o něco jednodušší, protože prostě nemáš tolik možností kam v tvém tahu jít (možností dlouhodobých strategií máš však i tak vždy dost).