tak ja to zkusim, sam za sebe jak to citim....-) tak dyztak peace:-)
CODE: tahle me stve tim, ze je vicemene nicnerikajici, kompozicne bych nerval horizont na stred a navic je nakrivo, jak vidim dle toho neceho uplne vlevo, navic me rusi ta travina nalevo, pripoutava pozornost, co se mi libi je ze presto ze nemas prepaleny nebe (az na ten LHR, ale ten tam tak nevadi) tak se uplne neztraci kresba ve stinech. Spis zapracovat s kompozici fotky.. neni ehke fotit nezive veci, emoci tam musis vlozit svym pohledem na situaci, nikdo ti ji tam nezahraje...
CODE: nevim zda se ti hejbla modelka, ale ma neostrou tvar, coz vidim jako velkou chybu, stane se, ale takovou fotku neprezentuji, obzvlaste ma li ostre ty kroviny za sebou. Rusi me ostry stin od nohoua ty dve bily voloviny pred botama ty sli urco odkopnout:-) Libi se mi perspektiva fotky i nasviceni holciny, modelka ti dela vertikalu a mas tam i peknou diagonálu, ale vyvážila by to ještě horizontálaa daná horní hranou oken, kdyby byla srovnaná s horní hranou fotky...
CODE: ve tme ztracená spodní část fotky imho uplně zbytečná... pěkný světlo ve tváři i příjemnej nadhled, výraz modelky k ničemu a přivřený oko jí na kráse nepřidává.. taky mě ruší to modré "S" vpravo..
CODE: příjemná momentka s dobrou expozicí, ale cenu má pro lidi co tam byli nebo je znají.-) Blesk vůbec nevadí a nevidim na něm nic prasáckýho.... když je vhodně použitý..
omlouvám se že málo chválim, ale snažím se upozorňovat na věci které mi na těch fotkách vadí, abyses příště až budeš koukat do hledáčku třeba zamyslel na zlomek vteřiny a pootočil foťák, případně o krok ustoupil atp. Hlavně zkus sám projít svoje fotky a u každé si říct proč se ti nelíbí a proč se ti ta která právě líbí, sleduj v hledáčku celou scénu, a neboj se upravovat jak modelku tak svůj postoj,,,