• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASFOTO - WORKSHOPY
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ZACK: ale zustalo to v nem dlouho.-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LEXIK: :))) hele, byl sem v poklusu, vidim zaber, nabehnu, vykriknu tri holy vety, cvak cvak a du... to nemohli byt ani dve minuty :)) Si se ani nestih nasrat, to az dodatecne :)
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ZACK: ja si prave vzpominam na jeden nejmenovavy workshop v M.H., kde jsem mel rozjety foceni vcetne manika asistujiciho s odrazkou a TY JSI SE MI TAM NASRAL, ZACAL SIS STELOVAT MOJI MODELKU A VUBEC!!!
    ... pravdou ovsem je, ze Ti to cele trvalo asi jen 2 min. ... jinak bych tě ..!!! tedy chtel jsem rict jinak bych si sel sam brecet do nekam kouta :o)))
    ZACK
    ZACK --- ---
    SAMUEL: vsak ja te neokrikuju, jen se snazil doplnit (nedelal bych to, ale si k tomu primo vybizel).
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ZABIAS: s tim minifotackem je sladkej:-)
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ZACK: a náhodou co si pamatuju já, tak zvládnutí zrcadlovky bylo (je) nejzábavnější období, jak člověk furt neví neví, najednou se mu něco spojí a už ví kdy jakej objektiv, ví jakou clonu, ví jak bude foto vypadat, když bude mít takový ISO atp... ví jak bude působit když bude hodně nebe, nebo naopak hodně země, co udělá záblesk ve tváři, proč nemá smysl fotit to a to, byť to kdekomu přijde strašně zajímavý..
    Jsem rád že tu tohle auditko je a rád se podělím s méně zkušenými, a vděčně si vemu něco od více zkušených... a pokud máš jinou metodu jak někoho posunovat, nikdo ti nebrání, budem se akorát výborně doplňovat řekl bych...
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ZACK: to je pravda, ale vymejslet mu jak by mela fotka vypadat neni mozny, protoze tech zpracovaní možnejch je nespočet, tak hodnotím alespoň to co už je pastlý. i když na tom neni nic světoborného, prostě říct čím by ta fotka byla lepší... těma detailama pak člověk oběví jak se to dá zpracovat "správně" a ví jak fotit tak aby fotky vypadali tak jak chce.
    myslim že code je teď ve fázi kdy se snaží zvládnout foťák, tak mu radim jak to prostě cítim...
    Ale máš samozřejmě taky pravdu když bude skvělá TK a foto o hovně pak je to na hovno celý...
    EDA
    EDA --- ---
    ZABIAS: kšc! Dej si tři dny RO! :-) Tak hezky jsme se domluvili a ty zas zpruzuješ! :-)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SAMUEL: nebut kreten TEODOR DOBIAS BYLO CHTENE DITE .. to ze ta holka tedka nechce me je uz jina .. :(



    http://www.teodor.unas.cz
    ZACK
    ZACK --- ---
    ZABIAS: ja nekde tvrdil, ze jsem na zadnem workshopu nebyl? :) Kde?

    SAMUEL: cim dyl fotim, tim vic si myslim, ze to je spis na skodu. Pokud teda nemluvime o zvladnuti techniky ve smyslu "nehledam na fotaku nastaveni clony 15 minut". Ale vubec nic proti pripominkam technickeho razu. Jen bych to vzal z druhy strany. Kdyz se podivas na fotku, tak techniku veci resis az ve chvili, kdy te ta fotka neoslovila.
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ZABIAS: kua.-( vidis kam to sukani vede...-) ani si nezafotis poradne.-)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SAMUEL: tendle tejden ne mam tu synatora musim se strat nejak za 10dnu nebo nejak tak ...
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ZABIAS: oki to vypada jako peknej fotacek:-) Tak kdy? nechces zajit treba vecer na pivko?
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ZACK: to je fakt, ale myslim že zvládnout techniku je taky důležitý...

    nemám zkušenosti s žádným,,,takže co první dostanu do ruky do toho se zamiluju:-) kdyby to byl hasl, nezlobil bych se...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZACK: keci na zadnem si nebyl uz sto tu rikal tak si to nech jo prosim ... az nekde bnude a nejakej udelas tak prosim ale rekl si ze o to zajem nemas tak si delej svoje a nech to tady plavat dks ....
    ZACK
    ZACK --- ---
    SAMUEL: mi tam chybi to hlavni... chtelo to napad. Tohle je prave nejvetsi zlo workshopu... kazdy proste bezmyslenkovite cvaka, je klika, kdyz se objevi nekdo s napadem, zbytek se veze a krade mu to z poza zad. Na zacatku by mela byt myslenka, co chci na fotce mit... ne toho nasekat tri prdele a ono se z toho neco doma vybere.

    SAMUEL: s jakym? Holga je taky stredoformat. Flexa taky. Mamina taky, stejne jako hazl... a s kazdym je to uplne jina pohadka.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SAMUEL: mam pentacon six + zakladak + teleobjektiv 300 + muzem nekam vyrazit .....
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    btw, mate nekdo zkusenosti s nejakym stredoformatem, pripadne vlastnite-li ho, nebyli byste ochotni mi ho nekdy pod dohledem na chvilku pujcit a treba mi ho predstavit a ukazat?.-))
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    CODE: v pohode.-)
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    vsem ostatnim: mozna vam me pripominky prijdo radoby chytre a samozrejme nemusim mit ve vsem pravdu, ale CODE to presne takhle myslim chtel:-) dyztak dejte i svoje postrehy. Rad si vsimnu veci ktere jsem prehledl, pripadne vyslechnu obhajobu neceho co se mi nelibi ale smysl to má..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam