Tak jsem byla zase hrozně naštvaná a smutná.
Taťku po sedmi týdnech propustili bez léků, propouštěcí zprávy a jakékoliv konzultace o současném zdravotním stavu.
Léky si prý má nechat napsat od svého doktora, na základě čeho nám zodpovězeno nebylo, než jsme řekli, že emáme ani propouštěcí zprávu. V týdnu jsem pro ni jela. Mezitím se nám taťka opět předávkoval léky proti bolesti a v noci se dusil, protože se nebudil a nemohl odkašlávat (má léky s postupným uvolňováním, ale sypeme mu je rovnou do žal. sondy) - když jsme volali dna Bulovku, co máme dělat, tak doktor řekl, ať snížíme dávkování. Na opětovnou výzvu, zda by nemohl dostat na bolest náplasti bylo reagováno tak, že to nejde.
Včera se navíc vrátil zánět do jícnu, naštěstí ale taťka dostal hned antibiotika od svého lékaře v MB a ten mu napsal i ty náplasti. (sám říkal, že si myslí, že mu je nedali jenom proto, že jsou drahý)...
Dneska už zase vypadá o něco líp, ale vyspává se z únavy, v noci toho totiž moc nenaspí.
Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli tady má někdo zkušenosti s krmením tou sondou? Doteď to šlo hladce, ale dnesk se mi dvakrát stalo, že se mi jídlo a pak i pití vrátilo nahoru... nevím, kde je chyba, sonda ucpaná není, vzduch v ní taky nejspíš nebyl.... pak to šlo zase normálně....