ACIDQA: nechce se mi tu rozebírat každý případ, který se ke mě od známých a kamarádů dostal... třeba že dceři mé kolegyně z práce nezjistili zánět mozkových blan, když tam ležela měsíc v horečkách... od kamarádky mamince přehlídli nádor v tlustém střevu (při kolonoskopii)... bývalou kolegyni z práce poslali domů s trombózou (kterou evidentně také přehlédli)... to by na ukázku stačilo, ne?
Promiň, já bych si tam fakt lehnout nešla.. Ale třeba máš štěstí a s ničím špatným ses tam nesetkala.
Ovšem s Frýdeckou nemocnicí mám taky špatné zkušenosti (a proto šel táta do Nového Jičína). Ve FM mi neztáhli lýtko při operaci kolene i paty (dělali to najednou, což se prej údajně ani nemá dělat, pokud to není nezbytně nutné - což nebylo vůbec) a kvůli tomu se mi udělala trombóza v lýtku (kdybych si nestěžovala na "namožené lýtko z berlí" tak mě taky pošlou domů), mamce dali chodící sádru na vyvrtnutej kotník s výronem a tátovi (obdobně jako na Bulovce) přehlédli metastáze na játrech při vyšetření CT..
Pak jsem tam docházela na chirurgii kvůli svalové kýle... lékaři se tam střídají, takže kdykoli jsem tam přišla, byl tam někdo jinej. A každej mi řekl něco úplně jiného. Jeden řekl, že je to lipom, druhej, že mám zácpu, třetí že je to svalová kýla, pak zas čtvrtej vytáhl teorii o lipomu nebo hematomu... no, než se dohodli co že to v tom břiše mám (poslali mě jen na sono, kde mi řekli že tam není vůbec nic vidět - přitom pohmatem je to cítit), tak jsem se naštěstí stěhovala z města a přešla jsem jinam...