• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    Pošli příbeh » Tisková zpráva z konference, která se zaměřila na téma „Rakovina hlavy a krku“
    http://www.poslipribeh.cz/archives/2924

    Máte věčně ucpaný nos?
    Trpíte dlouhodobě chrapotem?

    s tim by k lekari asi malokdo sel....bohuzel.....
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    KOOTCHA: :(
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    KOOTCHA: to je husty progres....
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KOOTCHA: jj na hematologii jdu ve středu a tam by prý měla sračka byť neurčitých tvarů vyplavat na povrch a mělo by být už celkem jednoduchý zjistit co to je... To co popisuješ je docela drsný co do rychlosti postupu.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    KROMANON: já myslim, že je to úplně individuální...já měl kopřivku rok, v červenci první teplotu nad 40 bez důvodu, pak do září klid a pak do prosince s mírnejma přestávkama konstantně přes noc 38 a přes den 37,5 nebo tak nějak.k vánocům jsem si pak našel nádor a od ledna jsem jezdil na chemky.když jsem si našel nádor, měl 2,5cm v průměru.Za 14 dní jim to nebral ten scanner a měl jsem to kolem krku postupně přes hrudník do podpaží a v břiše...

    ale ja křikám, zbytečný plašit.na hematologii ti určitě řeknou.jen jestli máš třeba 3tí antibiotika a nic nezabírá a neni žádná příčina, tak bych se poptal...
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KOOTCHA: po trech mesicich je posledni chvile, nebo jsi byl nejaky pokrocily stadium uz? vim, ze to ma rychly spad, ale tak rychly? Ale ubytek vahy nemam a nemam ani teplotu, jen se potim jako krava;) a jenom v noci.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    No ve stredu jdu na hamatologii, tak by teoreticky mohli konecne dat nejaky stanovisko co se bude dit dal;)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    KOOTCHA: tyblaho... ta se asi do nemecka nechystala co...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    btw když mi vylítla horečka poprvý bez důvodu, tak mi doktorka řekla, že dneska ty chlapi hovno vydržej, tak jsem odcházel rovnou se svojí kartou :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    KROMANON: nevim no.já měl hodgkina s B příznakama (takže pocení, svědění, teploty) a 3 měsíce mě krmili antibiotikama, abych pak následně na poslední chvíli skončil na vfn.no těžko říct jestli to dramatizovat.možná si zavolej na vfn na 1.internu a zeprtej se prostě na ty příznaky.jsou tam hrozně ochotný a budeš mít klid.

    al jako já neměl žádný bolesti svalů, ani žaludku.jen jsem měl konstantně horečku a potil jsem se tak, že ze mě tekly v noci fakt čůrky a musel jsem třeba 3x otočit polštář a převlíkat se.

    ale pokud nemáš třeba ztrtátu váhy a ty teploty, tak snad dobrý...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    KROMANON: no jasny modriny a afty presne...

    napisu do posty :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    CORNELA: jo ja si rikam to samy, ale doktorka me posila do hajzlu s tim, ze jsem hypochondrickej uchyl. Tak budu prudit dal.
    LENDULIK: dik to sedi, presne jak pises. Taky porad pokuckavam, zada me boli, delaj se modriny, afty atd atd...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    KROMANON: uzlin me bolely taky a taky nic nenasli... k tomu jsem mela divnej miniaturni porad kasel abolely me zada... hlava... krece v nohou... proste jsem se citila jako pytel sracek....byla jsem na imunologii, magneticke rezonanci, screeningu, vsude a nic....

    pomohli mi na klinice činske mediciny... opravdu moc a trvalo to asi 6 mesicu..
    TCM Clinic |
    http://www.tcmclinic.cz/

    velmi doporucuju
    WANAH
    WANAH --- ---
    EVILMIND: jj taky mi ho dělali.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KROMANON: upersnim, ze se v noci potim az je mi to neprijemny a po cca peti hodina se presouvam do druhy postele. samo vitr podle priznaku mam z hodkina, ale o to vice z pasivity doktoru. Nejaka imunologie bude 28.10.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    hoja mozna blbej dotaz, ale cca tri mesice se potykam s uzlinama v trisle a na krku s tim, ze me svedi kde co, boli pulka tela a ted se zacaly pridavat i bolesti tech uzlin. Doktor se o sonu tvari, ze jsem spise idiot, nez by mi neco bylo a samozrejme me to spolu se zvysenymi jaternimi testi, palenim zahy (na to uz trpim leta) a tvrdou bolesti v oblasti zaludku dost stresuje. Mimo jaternich testu a zvysenejch lymfocytu dobry. Muj ubohej a skromnej dotaz je zda se domahat biopsie tech uzlin nebo se spokojit s vyjadrenim doktora: mate ty uzliny o dva mm mensi nez minule, nereste to. Tri serie antibiotik s jejich velikosti neudelaly naprosto nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na operaci jdu az v prosinci... ale uz mam nejaky papiry pro predoperacni vysetreni, a krome tech predtistenejch pozadavku ve formulari mi tam jeste propiskou doktor dopsal "test HIV" - to je dneska standardni, nebo fakt vypadam az jako takovej smolar? :-))
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    EVILMIND: drz se!
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    Mozna lepsi nez umirat v nesnesitelnych bolestech na morfinu, sam, nekde na LDN.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    Nakonec proc ne. Byla to jeho volba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam