• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Policie stíhá přes sto lékařů: brali úplatky za předpis léků - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/lekari-uplatky-leky-korupce-d1a-/domaci.aspx?c=A170613_200938_domaci_pmk
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: ja to s tebou myslim dobre...
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: nerouhej se a nehajluj a bude to dobry ,] jestli se budes chovat jako krava, a tim nemyslim na nyxu, tak prijdes o licenci.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    SUCHRE: sef Cochrane Svedsko je autorem teto knihy https://www.amazon.com/Deadly-Psychiatry-Organised-Denial-Gotzsche-ebook/dp/B014SO7GHS?tag=qrsx7-20

    pokud ti ta kniha prijde legracni poslu ti jeste jednu s lekarskou tematikou treti rise
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    SUCHRE: ty se smejes, ale psychiatrie je skutecne jediny obor mediciny kde je mozne cokoliv. zkus to porovnat s pripadem Vioxx, coz byla jedina vyjimka, desetisice az statisice mrtvych, ja jsem vystudoval obor jehoz soucasti je regulace leciv a znam jenom dva pripady - Kontergan thalidomid a Vioxx rofecoxib - kdyz ti pak nejaka krava vyklada nejake groteskne zkreslene nesmysly hodne se pak divis ze ma diplom a licenci na praktikovani mediciny od lekarske komory. Nepodcenoval bych u lekaru ani rasismus https://zpravy.aktualne.cz/...d-za-schvalovani-genocidy-podle-sv/r~5665bec816e411e8ac3d0cc47ab5f122/
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    SUCHRE: jj, ona opravdu v auditku Medicina napadala ty borce s atestaci, pak si me stezoval jeden v poste jak byl napaden, sice jim nerikala ze maji schizofrenii, ale skutecne jim davala cocku - to ze jim neustale tvrdila ze nemaji zadny dimplom cerstve po svoji vlastni promoci na fakulte bylo to nejmensi, usmevne doplneni jejiho neetickeho excesu neb vsechno vi a zna jedine ona sama a nejlepe, a to nemluvim o jejim rasismu, s kterym na nyxu ale nastesti pro ni prestala, zas takova legrace to neni - kdyz se to stane s takovym dokturkem v realu, jak vis s vyjimkou psychiatru vy jako lekari nemate imunitu.
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    LOL
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: ty si smejes, ale nebyt to na nyxu tak vidis ten mazec, zkus to v oficialnim emailu a mas problem, vyletet z lekarske komory neni vubec tezke, a to nemyslim zdaleka moji osobu, ty jsi napadala na nyxu i doktory co maji 1.-2. atestace.... nerikej ze sem te nevaroval az ti prijde dopis z komory, ty na to mas solidne nabehnuto.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: venku ty inteligente.... nezkousej to s psychiatrii na (spolu)obcany
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    kdyz fasizujici Cornelie provokuje, muzete si pocist o Norimberku v soucasne medicine (je to samozrejme jenom psychiatrie, ostuda medicininy, ale tak jak vam to servirovali na fakulte v patem nebo sestem rocniku, zkuste srovnat s Vioxxem )

    The Nuremberg Code of research ethics, established after the horrific human experiments by doctors in Nazi Germany, states that medical experiments on human subjects “should be so conducted as to avoid all unnecessary physical and mental suffering and injury.” However, in 1987, Lieberman conducted a study in which patients previously diagnosed with schizophrenia but who had stabilized were given methylphenidate (Ritalin) until psychotic symptoms reappeared; and in a 1990 study co-authored by Lieberman, the introduction states, “In order to examine the relationship of psychotogenic response to psychostimulants and acute treatment response in treatment-naïve, first-episode psychotic patients, we administered intravenous methylphenidate to first-episode patients.” In Whitaker’s Boston Globe 1998 series within the segment “Testing Takes Human Toll,” he interviewed Lieberman, who acknowledged that induced symptoms are sometimes, in his words, “scary and very unpleasant.”

    Inducing scary and unpleasant symptoms in vulnerable human beings did not prevent Lieberman from becoming president of the American Psychiatric Association from 2013 to 2014
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: nezkousej to na lidi, zaloba by byla hodne mastna + vylouceni z komory, uplne vidim jak na nekoho volas lapiduchy s cajtama a letis
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Nejlepsi je prevence rakoviny: nekourit, cvicit sportovat hybat se, a jist zdrave.

    a hned klesa incidence rakoviny, snad az o 70 procent, nebo je to min 20-30 procent co dokaze prevence nas ochranit pred rakovinou ? cilize tyto enviromentalni faktory vs. genetika.

    to same u demence, ktera teda lze ted 10-15 let pred plnym rozvojem ALZ detegovat z krve atd jde.

    Lek na ALZ i Parkinsona jiz existuje, ale rakovina to je velka slozita chobotnice.

    Jo a zlepsilo se to za 5 poslednich 5 let, u rakoviny lecba vysledky jsou, lidi to rakovinu z vetsi casti ted prezivaj, driv to bylo naopak.


    (ted to mate rozkouskovane, syntax je v anglictine)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOCOURMIKES: Tak ja doufam, ze to co predvadis ty, je trolling.
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    KOCOURMIKES: A jakou to ma souvislost s mym prispevkem, respektive s krevnima testama? Slo by dodrzovat alespon elementarni logiku diskuse? Na nesouvisejici vykriky do tmy fakt nejsem zvedavej,
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOCOURMIKES: V tobe je hlavne problem v tom, ze meles nahodny slova dohromady a pripomina to slovni salat.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MOODYCAT: jakoze prevence rakoviny neda 70 procent ale jen 20-30 procent ? tedy: nekourit, cvicit sportovat hybat se, a jist zdrave. tyhle faktory vs. genetika.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOCOURMIKES: To je fakt blbost.
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Az na to, ze teprve ve stadiu, kdy metastazuje, coz bejva dost pozde.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Speciální krevní testy odhalí, kde přesně má člověk rakovinu – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...ly/462342-specialni-krevni-testy-odhali-kde-presne-ma-clovek-rakovinu.html
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Odzkoušeno. Mám termín v Gennetu.
    Vlastně mě to trochu rozptýlilo a uklidnilo.
    Tak mi držte palce. A díky za podporu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam