• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    INDIAN: Dobre, ja jen rikam, ze popis CT trva 7, nekdy i 10 dni, ted klidne i 14; objednani endosonografie kdyz ma stesti a prosis na kolenou dostanes za mesic, vysledek histologie 14 dni a pak ambulantni termin na onkologii - kdyz mas stesti, tak se na tebe nekdo podiva jeste letos.
    To jen tak pro ramcovou predstavu, bohuzel to nefunguje jako u Dr. House, kde mas histologii za 20 minut a podobne...
    A vlastne ted uplne ani nevim, jestli se na neco ptas nebo te neco zajima anebo jen tak dokumentujes prubeh :). Nejak jsem se ztratila.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    MOODYCAT: mno nalez byl v pulce listopadu, pote kdyz ho z TA poslali do Stresovic, kde v ordinaci stravil 5 min se slovy "my vam dame vedet, dalsi"...pak odtud cekal na papiry skoro 14 dni (az po 2 zavolani mu je konecne poslali), pak ho poslali na tu endoskopii kde byl minuly utery az a prvni konzultace na onkologii 30/12 je skoro dohromady mesic a pul... pro me teda komunikace u bodu mrazu co se tyce stresovicky nemocnice, naproti tomu aspon na ty taborsky onkologii s nim komunikujou jasne
    jinak samozrejme co sni, to vyzvraci, hubne kazdym dnem pred ocima a slabne...
    v ty stresovicky nemocnici vyfasoval jistyho prof. Rysku, kde by to mela bejt snad primo specializovany oddeleni na slinivky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    INDIAN: Tobe tyden neprijde jako rychle nebo v cem je problem?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    zdravim... tatovi pred vic jak mesicem na CT zjistili nakej utvar na slinivce, ted se potvrdilo ze jde o zhoubnej (endoskopie pred tejdnem, vysledky z histologie vcera)... prvni konzultaci na onkologii ma mit ted 30.12., predepsany 3 chemoterapie v nemocnici v Tabore (kde bydli) a pak se ma vratit zpatky do Stresovicky nemocnice, kam ho po tom nalezu poslali.
    je mi divny, ze se s tim tak otali kdyz vsude ctu ze by se melo jednat co nejrychlejc ? mam fotokopii lekarsky zpravy, ten nador ma v nejsirsi casti 3cm
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ahoj, nevím, jestli jsem tu správně, ale zkusím (kdyžtak mě smažte). Po přítelově mamince nám zůstala 100% nenošená paruka, která celou dobu ležela na skříni přikrytá šátkem proti prachu.
    Je k ní i polystyrenová "hlava", nenačatý šampon a balzám na mytí, vše v originální krabici
    je to tahle https://www.jillylenau.cz/damske-paruky/paruka-golf/
    odstín espresso mix

    chápu, že je to asi věc na míru, ale kdyby někdo měl zájem, rádi se jí za symbolickou cenu zbavíme.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já se taky těšila na to, jak si nakoupím hromadu šátku a paruk... A dostala jsem jednu boží od kamarádky a ještě ji nevytahla. Zvlášť na léto byla holá hlava super. Na podzim to bude chtít vymyslet nějaké zateplení. :-)

    Držím přítelkyni palce, ať to zvládne co nejlíp.
    FAT:
    FAT
    FAT --- ---
    NUFINKA: Díky.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NUFINKA: Jo, z mych zkusenosti si zeny spise oblibi ruzne satky a turbany, protoze je to na tu hlavu prijemnejsi, anebo chodi bez.
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    FAT: uprimne osvedcilo se mi poridit vice levnejsich kousku z ciny, stejne sem nejcasteji chodila hola a ta kjsem si dovolila alespon nejaka povyrazeni...
    FAT
    FAT --- ---
    MOODYCAT: Díky.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FAT: Ja mela dobrou zkusenost se Studiem Ludwig.
    FAT
    FAT --- ---
    Nevíte někdo, prosím, o prodejně, nebo i více, paruk v Praze a okolí? Přítelkyně ji bude potřebovat...
    :-(
    VICHR
    VICHR --- ---
    TANAIS: upřímnou soustrast
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    mama pred hodinou umrela
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mamka tedy tvrdí, že je jí jinak dobře, ale spíš si myslím, že to říká proto, že se jí do nemocnice nechce a že se bojí. Což chápu.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TANAIS: Já jsem sice chtěla, aby mamce sanitku zavolali, ale oni si to prý nějak vyřeší sami...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mám dotaz - únava, třes, zima, velmi nateklé a fialové nohy. Tak popisuje stav mamky má sestra. Ale protože máma nemá teplotu, tak se s mamkou nevydali do nemocnice. Zítra má být máma celý den sama doma. Tyhle příznaky jsou v daném stavu běžné? Viz TANAIS:
    Jak moc se mám o ní bát?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mámě se znovu rozjel mnohočetnej myelom. Dle doktorky asi 20 procent buněk má charakter leukémie. Vím prd co to přesně znamená, ale prej je to velmi obtížně léčitelný. Takže jsem vám jen přišla říct, že je to na píču.
    BOLEST
    BOLEST --- ---
    pár poznámek k užití náplasti - nalepil jsem ji v sobotu ráno a sundal v uterý ráno, bolest jsem cítil celou dobu, ale byla oproti stavu bez náplasti tak o 80% nižší, vyspal jsem se, odpočinul si
    teď po 24hod bez je bolest zase silnější, ale určitě ne tak intenzivní jako dřív, vrátila se mi silná bolest při mírném předklonu a neopatrném pohybu (takže nemůžu uklízet myčku, luxovat apod.) a o tý kostrči zase neustále vím... s náplastí byly chvíle , kdy jsem byl dobrej
    hodnotím to teda pozitivně - byl jsem trochu zpajclej, ale fungoval jsem bez problémů a ted 24hod po, se cítím dobře , bez jakýchkoli abst. příznaků ( tak bylo to jen na 3 dny)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BOLEST: Ja nejsem zadnej odbornik, ale takova kycel se nebude hojit tri dny.
    Speaking of, poslouchej Cornelu, ona ten odbornik je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam