• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHATěžký život básníkův
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    :(

...my jsme tak doufali, že třeba přijde příští sobotu na čtení Wagonu, když tu bude i Švanda.
    Sakra.
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    Fakt :-(
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    NATASHA: To jako fakt? No teda.:(
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Zemřela Viola Fischerová :(
    UBIK
    UBIK --- ---
    NATASHA: Něco na tom bude. Člověk si zamění Boha za ďábla a má z toho oplétačky do smrti. A mnohdy i potom, když se to nepovede.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    UBIK: No já nevím, tyhlety odchody do pouště... To může dopadnout všelijak.
    UBIK
    UBIK --- ---
    RICARDERON: Taky jsem ji už viděl. V tašce kolegyně °(
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    UBIK: Já si včera hlavně koupil novou Šiktancovu knihu. Jen nějak nechápu Koblasovy ilustrace.
    UBIK
    UBIK --- ---
    NATASHA: Ani nevím, jestli to už v knihovně mají k dispozici. A z pětikila zbylo dvoukilo, takže už na to stejně nemám. Beru to jako asketický trénink. Utéku se do pouště, kde budu stopovat svého Boha.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    UBIK: To musí být boj. Nemůžeš to na chvíli oddálit vypůjčením?
    UBIK
    UBIK --- ---
    NATASHA: Mno jo. Já zas mám v kapse poslední pětikilo (do konce měsíce) a týden se snažím si nekoupit Hruškovu knihu o Šiktancovi.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    UBIK: To je samozřejmě ideální situace.
    UBIK
    UBIK --- ---
    NATASHA: Nezdálo se mi, že by partner(ka) páně Alexy nesdílela vášeň pro knihy °)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    RICARDERON: Já myslím, že kolega Lipár by to jistě unesl.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    NATASHA: Nezkoušel. Stáhnu si něco. Skořápky?:)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    RICARDERON: Už jsi na tom četl nějaké básně? Mne by vážně zajímalo, jak to člověk vnímá. U studijních textů bych nezaváhala, ale u poezie...
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    RICARDERON: Na poezii? Ale fuj! (A že to říkáš zrovna ty, s tou tvojí poličkou... ;-)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    MAEROR: Pořiď si Kindle.:)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    Ty triky chci!! :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ale: byla jsem v Brně v rámci svého výjezdu za přítelem Fišmeistrem v koši na prádlo a mám vás všechny pozdravovat. To je ta dobrá část příběhu.
    Rovněž jsem na Skleněné louce potkala opravdického Michaela Alexu a výpravu Švandů. Samí milí lidé.
    A po čtení jsme hodiny debatovali o všech možných metodách pronášení knih do domácnosti, kde partner zcela nesdílí tuto vášeň. Mám řadu nových triků od pokročilých kolegů.
    Takže si vlastně nemám na co stěžovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam