• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    Na otazku, jak je neco vysoky, odpoved "Aspon nekolik pribehu"...
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    VANEK: Ale nezklamali, když vyřešili jedno, zas tam nacpali "potatoe", což sice není vyloženě blbě (zastaralý tvar), ale stejně :)))
    CNV
    CNV --- ---
    VANEK: Legenda se uzavřela, poctěme fully potato bags minutou ticha...
    VANEK
    VANEK --- ---
    EWOKK: Tragédie: změnili to na STUFFED POTATOE PIES, a starou verzi vyfocenou nemám :-(
    NSOCI
    NSOCI --- ---
    Mě se nejvíc líbil překlad z jednoho filmu s Dicapriem.. Všichni tam během tohoto "úžasného" díla pronášejí za každým druhým slovem : Fuck
    Nejvíc mě upoutal překlad -> Fucking homous ->> Zatracení bukanýři :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIN: Počul som, že Beholder má krásne oči.
    FIN
    FIN --- ---
    i když v tomto ohledu je odbobným expertem autor překladu The Great Raid, kde zprávu podal generál Beholder
    FIN
    FIN --- ---
    jo, jo, generál Attorney
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    nojo ja to tu nesleduju ...
    SILENT
    SILENT --- ---
    JANDOS: Skala je legendarni, myslim, ze uz tu zaznela...netroufnu si odhadnout kolikrat :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ad Star Trek - "cloaking device" - přeloženo jako plášťovací zařízení.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Nejvetsi zlo je cesky dabing ke Skale kde je " "I was trained by the best, British inteligence " prelozeno jako " Mam totiz vycvicenou britskou inteligenci" a spousta dalsich perlicek
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    uááááá
    Právě jsem při sledováno Startreku viděl titulek 'kryty' když zaznělo 'shields'...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    BOBLIG: ;o)))
    BOBLIG
    BOBLIG --- ---
    JESSIEATREIDES: Však já netvrdím, že nevíš... já si to našel na základě tvýho doporučení a postnul to sem, abych ušetřil práci ostatním.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    BOBLIG: děkuji, já to viděla a vím, že je to v archivu čt
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    VANEK: byly to Krásný ztráty, zajímavé to rozhodně bylo, protože hábová je velice kultivovaná dáma a druhým hostem byl Roman Holý....

řekla bych, že cold ware...
    VANEK
    VANEK --- ---
    JESSIEATREIDES: Jaký pořad? Mohlo by to být na webu. A byl aspoň ten rozhovor zajímavý?

JESSIEATREIDES: Co mohlo být v originále? Nějak se mi to nedaří zreverseengineerovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam