• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Zpátky k tématu - jak se vám líbí slovo inženýring? Mně moc. Měl jsem za to, že ho používají jenom kokoti, ale jak jsem zjistil v googlu, používá ho skoro každý.
    VANEK
    VANEK --- ---
    JESSIEATREIDES: Jsouce Češi, víme to :-)
    FIN
    FIN --- ---
    CLAVEN: sounds like a plan - ok.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FIN: Toto je těžká otázka... Ať to zkoumám z kteréhokoliv směru, neexistuje nic, co by šlo udělat a nepošlapat přitom vlastní zásady a hodnoty.

Asi mi nezbývá nic jiného, než se každý den umazat tou sračkou více, než je mi milé (vzhledem k tomu, že 90% populace je obětí mozkomoru a genocida se mi bytostně příčí)...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIN: Do Ruska, tam je miesta dosť.
    FIN
    FIN --- ---
    JESSIEATREIDES: ale kam odsuneme české kretény, slovenské kretény, indoevropany, ukrajinskou mafii, ruskou mafii a pár dalších, menších skupinek?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FIN: já souhlasím s clavenem, že o tak nádherný kus země bychom neměli přijít (a už vůbec ne tak, že ji propustíme Rusům). Myslím, že bude stačit posečkat jednu generaci, ta hrstka Slovanů, co pak na Slovensku zbyde + pragmatičtí Maďaři, kteří do té doby pochopí, že desetimilionový národ se čtyřmilionovou metropolí svými finančními požadavky asociující pověstnou hnojnou jámu je ze srabu nevytrhne, budou zcela jistě svolní k jednání o znovuustavení Československa tak, jak si to přál taťka Tomáš.
    FIN
    FIN --- ---
    páni, to bude sekec: černokošiláči dostanou povinně pomníčky báťušky putina, fanatičtí fráterníci se budou muset poměřit s ruským pravoslavím a dosyta se u toho vyvztekají. my budeme sedět s popcornem u satelitu a spokojeně sledovat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    sme tu síce OT, ale ja mám Slovensko ako krajinu pomerne rád a je inak aj veľmi pekná, len škoda tých ľudí tam.
    FIN
    FIN --- ---
    import inteligentních slováků (a mesticů) do čech poslední roky jen kvete a já jsem tomu rád - vědí, před čím utíkají, a tak chytře a pilně pracují, narozdíl od mnoha českých imbecilů.

problémem ale je, že bychom ještě potřebovali vyřešit odsun českých imbecilů na slovensko, aby nakonec tam bydleli všichni blbci a tady jsme měli tu inteligentnější část populace :-) (a pak prodáme slovensko rusům, protože amerika ho chtít nebude:-)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    CLAVEN: to už sú nepodstatné variácie... raz si bastard ako ja a hotovo! ;o)))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JESSIEATREIDES: (ja som maďarsko-nemecko-československý bastard, rusínsku a židovskú krv pokiaľ viem nemám)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    a my rusínsko-maďarsko-židovsko-slovenskí bastardi, inak tiež hrdí čechoslováci v masarykovskom duchu, sa tomu budeme veselo chechtať v krčme na Hradčanoch ;o)))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ___RIP___: tak vám treba, správnym slovákom... nielenže na slovači zanedlho nezostane jediný člověk s IQ vyšším než 85, slovenčina, očistená od všetkých tých nechutných čechizmov, sa stane dialektom širšieho Slotovho príbuzenstva (lebo len oni sú tí geneticky stopercentní Slováci)... Ostatné zhltne početná rómska komunita, ktorá sa z pochopiteľných dovodov radšej hrdo hlási k maďarskej národnosti, miesto aby na rasistickom Slovensku priznala svoju cigánsku farbu...
    KAREN
    KAREN --- ---
    CLAVEN: tak nejak;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KAREN: jj, prepíše ti to editor, pretože mu to nakázala art director, ktorej to včera vysvetlili public relations account a marketing manager :P
    ___RIP___
    ___RIP___ --- ---

Ani neviem ci toto vobec je preklad, ale snad je to pokus o preklad z madarciny do slovenciny nejakym miestnym profesionalom a vysledok stoji za to.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    v hovorové mluvě se "rentovat" čas od času používá ve smyslu "vyplatit se" - řekla bych, že je to spíše takový hovorový archaismus - ale rentovat lokaci, mrkva v zimě, hm...
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: jo, to me taky zarazi...zatim. ;/
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: Na lajfstajl outfit už jsem jakžtakž zvyklý, ale "rentovat" lokaci pro mě byla novinka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam