• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    ZUZKAOU: Kdo na tohle naletí, tomu bych bejt bankou nakašlal s vrácením peněz. Takovej pablb si vyluxovanej účet zaslouží :)
    SALO
    SALO --- ---
    ZUZKAOU: zajtra radsej zostan doma. ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tohle mi právě došlo jako pokus o phising mail. Myslíte že jim na to může někdo skočit?

Drahousek Zakaznik,
    Tato is tvuj funkcionar oznameni dle Ceska Sporitelna aby clen urcity služba dat pozor pod vule byt deactivated a odstranit kdyby nedoslo k obnovit se bezprostredni.

Predesly oznameni mit been poslany až k clen urcity Žaloba Dotyk pridelil až k tato ucet.Ackoliv clen urcity Bezprostredni Dotyk , tebe musit obnovit se clen urcity služba dat pozor pod ci ono vule byt deactivated a odstranit.

Obnovit se Ted tvuj SERVIS 24 Internetbanking.

SERVIZ: SERVIS 24 Internetbanking
    SKONANI: Leden, 27 2008

Byt zavazan tebe do using SERVIS 24 Internetbanking. My ocenit tvuj obchod a clen urcity priležitost až k sloužit tebe.

Ceska Sporitelna Služba ucastnikum

DULEŽITY Služba ucastnikum HLASENI

Byt prijemny cinit ne namitat až k tato poselstvi. Do jakykoliv badat , dotyk Služba ucastnikum

Ceska Sporitelna.

Vsechna prava vyhrazena.
    CZECH_M8
    CZECH_M8 --- ---
    ZANGWIL: Ty "Finished Meals" by mě vyděsily víc - jako cizinec bych z jiné kolonky (třeba "Minute Meals" ;)) určitě pro jistotu nevybíral.
    CD0M3
    CD0M3 --- ---
    ZANGWIL: jako, czech kitchen vidam naprosto pravidelne, to uz snad ani neni perlicka :) holt sme svetovi, no...
    ZANGWIL
    ZANGWIL --- ---
    z jidelniho listku:

"old czech kitchen" (staroceska kuchyn)

"finished meals" (hotova jidla)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    koukám na "chyť mě, když to dokážeš"

výraz "zákony obchodních společností" musel vytvořit nějakej hodně dobrej překladatel.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    RIP: To není jen teorie - na tréninku bojových umění mi už jednou kolega ze Slovenska nastavil paži k provedení techniky se slovy "Nech sa páči". A páčilo se :-)
    CD0M3
    CD0M3 --- ---
    film Smrt panen, titulky z webu (ok, je to laciny zertovani :) ) - Chlapek ukazuje kridlo kluzaku co postavil - Je to dukaz Bernoulliho principu - Vytah (=Lift) :))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Film 2010, bavi se o HALu 9000: "Devet tisic serii ma holografickou pamet," misto "serie 9000" :-)
    AKAM
    AKAM --- ---
    Z textu o zapojení pevných disků:

RAID
    ÚTOK
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    ADAMJ: zkracene "souloznici" :-)
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    ADAMJ: :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    ASHRAK: Koukam, ze v rustine jsou false friends samy o sobe. Jeden by rekl, ze to znamena "pratele do postele" :-).
    SILENT
    SILENT --- ---
    ano, falesni kamarati
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    RIP: prevíti, všude si říkají jinak, aby mátli
    RIP
    RIP --- ---
    ASHRAK: To myslíte "faux amis"?
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    SILENT: false friends? já je znám jako ложные друзья :)))
    SILENT
    SILENT --- ---
    RIP: To je jednoduche, odpovi "Paci sa mi to vyborne" ;)

ASHRAK: Jasne. Jen u takhle blizkych jazyku se ti stane spis, ze uz ho fakt dobre umis a stejne se ti tam zaplete slovo, ktere v tom jazyce vubec neni. U nepribuznych jazyku se to stava jen s "mezinarodnimi" vyrazy typu false friends.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam