• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: Poslední dobou v pizzeriích "pastu" vídávám. Ale v Mandolíně ji nemám :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZUZKAOU: jj, Ital
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Včera, Prima - Mandolína kapitána Coreliho:

na kapitána: "Vy si myslíte, jak nejste kultivovaný se svou pastou, operou a mandolínou!"

Nemám po ruce knihu či originální znění, ale vsadím se, že pasta se i v angličtině psala pasta...
    VANEK
    VANEK --- ---
    AIAX: To je v poho, málomluvný puberťák; ale ty hérečky, když se rozžvaní o (své) ušlechtilosti, jsou mnohem horší. Viz Angelina: [ WITTGENSTEIN @ Wittgensteinovy lyrické denunciace z nakladatelského podsvětí ]
    AIAX
    AIAX --- ---
    WITTGENSTEIN: No myslím, že s tím novinářem si neměli co vyčítat. Blbý a blbější.
    CZECH_M8
    CZECH_M8 --- ---
    AE35: Třeba to je jako taková hříčka, rozumíš! ;)
    Jakože "ještě lepšejší struhadlo anglicky (na sedm)".
    SALO
    SALO --- ---
    AE35: bud rad, ze tam z toho nezostal iba krater. :)
    AE35
    AE35 --- ---

Nekdo se zrejme naucil par slovicek anglicky a hned se snazil opravit tu "do oci bijici chybu"... K videni ve (zrejme kazdem) Tescu!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    AIAX: Vidím, že jsi nikdy nepřekládal rozhovor s Haydenem Christensenem. Tenhle úryvek jsem naštěstí NEMUSEL překládat, protože můj tehdejší redaktor Jan Rudovský (dneš šéfredaktor) je rozumný člověk (ovšem vyšlo to v americké Premiere):

TR: I've seen the second trailer by the way.
    HC: You have?
    TR: Yeah.
    HC: Yeah, it's cool, huh? I saw that pretty much.
    TR: Especially the second half, when you start marching off and like taking down these Jedi, it's very cool.
    HC: Yeah, from what I've seen, I'm excited.
    TR: Maybe that's what Rick was kind of saying, he was saying... it was the inverse of what he was saying.
    HC: Yeah, yeah, yeah.
    TR: I think you've helped me understand that.

++

Od té doby mám jako jednotku blbosti 1 hayden.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VANEK: Doteď jsem si myslel, že vrcholem nepřeložitelnosti je Havran a Joyce. Kidmanová je oba trumfla.
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: to je ale pipi.))) kdyz to takhle ctu, nemuzu si nevybavit..... something stupid ;D (pardon za ot)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    VANEK: Já, když jako prcek jezdil do Švýcarska na ozdravné alergické pobyty, tak jsem usoudil, že Ausfahrt je asi hodně důležité město, že na něj jsou ukazatele u každé odbočky. :-D
    VANEK
    VANEK --- ---
    AIAX: Hezké, i když on by ty její bláboly stěží zvládal i W.:

"Being pregnant, I'll have bigger boobs. That's one of the many good things I can think of that will come of it!"
    "I just want to have this child safely and happily, and then we will see. Keith and I would really love to have a big family. But I'm so happy at the moment, I couldn't ask for anything more really.
    "It's wonderful to have financial rewards and at the same time to be in a place where I can work as a woman in the things I want to do - and that's hard earned.
    "I'm pleased to be in a place where I can just say, 'I have my home, I have my marriage and I'm able to follow an artistic path and still take care of myself and my family.' That's a very blessed place to be in."
    http://www.stuff.co.nz/4382710a1860.html

zatímco česky to pokračuje:
    Chci přivést toto dítě na svět bezpečně a šťastně, ale pak uvidíme. Keith a já bychom velmi rádi měli velkou rodinu. Ale v tuto chvíli jsem moc šťastná, nic víc bych si nepřála. Je to úžasné, že mám dostatek peněz a žiji tam, kde mohu pracovat jako žena v oboru, který chci dělat," pokračovala Kidmanová.
    "Jsem ráda, že žiji na místě, kde mohou říct: ´Mám svůj domov, mám své manželství a jsem schopná následovat uměleckou dráhu a stále se starat o sebe i celou svou rodinu.´ Je to velmi požehnané, v čem žiji,“ dodala Nicole Kidmanová.
    DASHA
    DASHA --- ---
    VANEK: .)))
    VANEK
    VANEK --- ---
    DASHA: To mi zas připomíná známého, co četl Pána prstenů v polštině a divil se, že jsou pořád v goscinci, a to i uprostřed pustiny :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Z http://mylivepage.com :

Tento soubor byl zveřejněn uživatelem ...
    7-denní limit pro stahování z webu byl vypršen

Zapoměli jste heslo?

Upozornění! Všechny soubory umístěné na WebovaStranka jsou nahrané našimi uživateli, a nejsme zodpovědní za obsah. Tyto soubory mohou obsahovat programové viry, porušovat autorské práva nebo být nelegální pro stahování ve vaší zemi. Stahováním tohoto souboru souhlásíte že nesete veškerou zodpovědnost za tuto akci.
    DASHA
    DASHA --- ---
    JESSIEATREIDES: jak pro koho...jsem rocnik, kterej jako prvni ve skole nemusel rikat SOUDRUZKO UCITELKO.)
    DASHA
    DASHA --- ---
    ROMANET: bavila jsem se o tom ted s kolegou - rusakem (kterej mi to DVD pujcil - je z toho filmu uplne nadsenej btw.) a rikal, ze KRASNYJ je beautiful ve stary rustine...v tom filmu to ma opravdu vyznam RED ..omlouvam se za haluz, nenapadlo me, ze by to mohly mit jinej vyznam... (viz Pol/Cz droga/cesta.)
    ..kazdopadne to nemeni nic na tom, ze IMHO tam spoustu veci zkonili... v nedeli na to mrknu znova a pastnu..
    IKA
    IKA --- ---
    AIAX: mne sa velmi paci "Je to velmi požehnané, v čem žiji." :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam