• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    DASHA
    DASHA --- ---
    rekla bych, ze i "po jejím uložení na horní stranu laboratorního stolu" nebude zrovna kosheeer.. ze by obycejne "polozeni na laboratorni stul"?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    spodni dno je vtipny, ale jinak jsem uz asi prilis otupelej
    VANEK
    VANEK --- ---
    Z Okouna: http://www.dscustomguns.com/traveling_behind_hunt.php

DS CUSTOM GUNS organize travelling behind hunt to Czech Republic, south area "Sumava", excellent place for hunting, Deep woords full wildlife....

All client must be owner permit fog gun in Ireland.
    CATT
    CATT --- ---
    SEEKER: vypadá to na něco z chemické laboratoře. tipuji, že by to mohl být odměrný válec :)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MOIRAIN: nějak mi to uniká. co tam bylo původně? cylindrical vessel? jde o nějaký terminus technicus??
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Poté se na spodní dno této válcové nádoby, po jejím uložení na horní stranu laboratorního stolu, nebo podobného tvrzeného povrchu....

a

"válcová nádoba opatřená stupnicí"
    VANEK
    VANEK --- ---
    Našel/našla jste Vaší druhou polovinku na be2? Řekněte o tom podrobněji nám a ostatním uživatelům be2. Budeme se radovat spolu s Vámi!
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    VANEK: // OT: ... coz mi pripomina preddefinovany zpravy na jedny z mejch Nokii: Krome zakladnich veci typu "Yes", "No" a "I will be # minutes late" tam taky bylo "I love you" a "I love you too" :-))).
    VANEK
    VANEK --- ---
    Úplně jsem zapomněl na předpřipravené šablony balicích vzkazů, i když ty už by patřily do nějakého masakrózního klubu. Copypaste včetně šílené diakritiky:

Nemůžete nalézt ta správná slova pro první oslovení? Pomůžeme Vám! (a pulldown menu o 3 položkách):

Romantický:
    Již jsem si prohlédl/a velké množství profilů doporučených potenciálních partnerů a mnohé byly zajímavé. Nicméně Váš profil je jedním z mála, které mne opravdu zaujaly. Vaše povaha, Vaše názory a zájmy… Myslím si, že se k sobě hodíme. Pokud cítíte totéž ke mně, rád/a si od Vás přečtu zprávu!

Plamenný:
    Ahoj, Ivuska! Moc se mi líbí Tvůj profil! Navíc máme vysokou míru kompatibility. Co kdybychom důvěřovali odborníkům a zkusili to? Čekám na Tvoji odpověď!!!

Stydlivý:
    Dobrý den, Ivuska! Seznamování se mi moc nejde a proto zřídka kdy posílám kontaktní zprávy. Ale po shlédnutí Vašeho profilu si nemůžu pomoct. Zdá se mi, že máme hodně společného. Pokud máte stejný pocit jako já, moc rád/a si s Vámi budu psát.

Jo, a "Prohlédnout si všechny fotografie" otevře potvrzovací rámeček "Request Photos - Odeslat zprávu a poprosit Ivuska zpřístupnit pro mne jeho foto!" cž mým jménem odešle zprávu "Předmět: Prosím otevřete promne Vaše foto! - Ahoj, velice mne zaujal Váš profil, mohl/a byste pro mne otevřít svoje foto? Jděte na tento odkaz"
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    VANEK: je videt, ze jejich stranky jsou opravdu jine. Ani bz me neprekvapilo, kdyby se z toho vseho nekdo skutecne "podělil".
    VANEK
    VANEK --- ---
    Un-fucking-believable: http://www.be2.cz/guest/agbPage.jsp

IV. (1) Bezpečnosti a ochraně údajů zákazníků be2 věnuje zvláštní pozornost. be2 zaručuje, že splňuje statutární ustanovení týkající se ochrany dat.
    Zákazník také souhlasí s tím, že se údaje jeho/její osobního profilu mohou předávat vnějším provozovatelům servisních služeb be2 pro následující účely: ...
    Každý zákazník má právo protestovat proti předaní třetím stranám anonymních dat o užívání pro účely konzultování, propagace a průzkumu trhu a také proti vytváření anonymních uživatelských profilů. Zákazník může toto právo uplatnit posláním emailu obsahující jeho/její zástupné a plné jméno na adresu ...

A doporučuju proklikat si tamní "Zdarma test" (Mailinator to jistí) už kvůli tomu vyhodnocení "Lehce vnímáte změny. Jste spíše pragmatik a umíte správně vyhodnotit situaci. Jste typický muž/žena." (stejné pro obě pohlaví, ověřeno)

Jazyky - Zvolte prosím jazyky, ve kterých chcete komunikovat s partnery.
    * Čeština pouze

Zvyšte své šance na úspěch:
    * Přidejte fotografii
    * Podělte se svými zájmy
    * Podělte se Vašimi názory
    * Popište Vaše preference

Pokud se stanete VIP uživatelem be2:
    * Budete moci přijímat a posílat zprávy, které si napíšete sami!
    * Budete si moci prohlížet fotografie, uživatelů, kteří je pro Vás zpřístupnili!

V poště jsou velká tlačítka "To Přijaté" a "To Odeslané".

Ty testimoniály:

"Mnozí mí přátelé již úspěšně využilo Vaše služby."

Moje sestra mi doporučila zaregistrovat se na на be2, i když k se k podobným službám stavím skepticky. Většinou stránky seznámení nenavštěvuji. Ale Vaše stránky jsou úplně jiné. To je přesně to co potřebuji: hledání "té pravé" osoby - je jak hledání jehly v kupce sena, а be2 to dělá rychle a jednoduše! Jsem vděčná sestře za její radu a Vám za to co děláte. - Christina

Zjevně to je dělané Rusy, azbuka proniká i do "Váš Kbe2 [jakýsi koeficient shody] с [jméno]: 91.

No, ono se z toho blbě vybírá (menu vpravo u vyhledaných partnerů je uvozeno "Já chci, ale je to fakt dementní sajt měsíce. (Jo a rozhodlo to, že jsem těžký extrovert.)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Perlička ze Slovníku: Náhodně objeveno na http://slovnik.seznam.cz/?q=squirt+off ale zřejmě stačí jakékoli sousloví, co nezná, ale tohle bylo zvláště vypečené i překlady těch frází, co nabízí.
    RIP
    RIP --- ---
    Ne, to ne. Já to chytil jen periferně, jda kolem, ale myslím, že tím strojkem ulovili při sledovačce nějaký signál (?). který místo termickým nazvali termálním.
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    RIP: Oni z termovize udelali neco viceslovneho?
    HURDA
    HURDA --- ---
    RIP: Thermovision? no nejlíp tepelná ale to že tobě termální evokuje lázeňstvía geologii je kvůli záměně s geotermalníma věcma...

termická - působením tepla
    termální - tepelná
    RIP
    RIP --- ---
    Včera v seriálu 24 hodin: jsem už až moc nášlapný, anebo když policejní vrtulník propátrává takovým tím tepelným tentonocem, to, co najde, by mělo být spíš "termické" než "termální" /což se mi pojí spíš s lázeňstvím a geologií.../
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    CATT: ja uz jsem se bala, ze to nikomu jinymu neprijde divny a ze se nam nak posunuly tydle, normy spolecensky .) tak dik za confirmation .)
    CATT
    CATT --- ---
    ZOOEY: Perverzák, stihl ho spravedlivý trest :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    jj, taky si toho vsimam u ruznejch filmu/serialu... je to skoro jako naschval;)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Zajímavý je, že ten Sex ve městě je jinak imho docela slušně přeloženej, ale v každým díle je jeden super blunder.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam