Un-fucking-believable:
http://www.be2.cz/guest/agbPage.jsp
IV. (1) Bezpečnosti a ochraně údajů zákazníků be2 věnuje zvláštní pozornost. be2 zaručuje, že splňuje statutární ustanovení týkající se ochrany dat.
Zákazník také souhlasí s tím, že se údaje jeho/její osobního profilu mohou předávat vnějším provozovatelům servisních služeb be2 pro následující účely: ...
Každý zákazník má právo protestovat proti předaní třetím stranám anonymních dat o užívání pro účely konzultování, propagace a průzkumu trhu a také proti vytváření anonymních uživatelských profilů. Zákazník může toto právo uplatnit posláním emailu obsahující jeho/její zástupné a plné jméno na adresu ...
A doporučuju proklikat si tamní "Zdarma test" (Mailinator to jistí) už kvůli tomu vyhodnocení "Lehce vnímáte změny. Jste spíše pragmatik a umíte správně vyhodnotit situaci. Jste typický muž/žena." (stejné pro obě pohlaví, ověřeno)
Jazyky - Zvolte prosím jazyky, ve kterých chcete komunikovat s partnery.
* Čeština pouze
Zvyšte své šance na úspěch:
* Přidejte fotografii
* Podělte se svými zájmy
* Podělte se Vašimi názory
* Popište Vaše preference
Pokud se stanete VIP uživatelem be2:
* Budete moci přijímat a posílat zprávy, které si napíšete sami!
* Budete si moci prohlížet fotografie, uživatelů, kteří je pro Vás zpřístupnili!
V poště jsou velká tlačítka "To Přijaté" a "To Odeslané".
Ty testimoniály:
"Mnozí mí přátelé již úspěšně využilo Vaše služby."
Moje sestra mi doporučila zaregistrovat se na на be2, i když k se k podobným službám stavím skepticky. Většinou stránky seznámení nenavštěvuji. Ale Vaše stránky jsou úplně jiné. To je přesně to co potřebuji: hledání "té pravé" osoby - je jak hledání jehly v kupce sena, а be2 to dělá rychle a jednoduše! Jsem vděčná sestře za její radu a Vám za to co děláte. - Christina
Zjevně to je dělané Rusy, azbuka proniká i do "Váš Kbe2 [jakýsi koeficient shody] с [jméno]: 91.
No, ono se z toho blbě vybírá (menu vpravo u vyhledaných partnerů je uvozeno "Já chci, ale je to fakt dementní sajt měsíce. (Jo a rozhodlo to, že jsem těžký extrovert.)