• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    KEMENTARI: děkuju, už dlouho jsem se tak nezasmál :D
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    CHRISTOF81: Třeba autor často pokládá na spodní stranu holuby z nosu, tak cítí potřebu rozlišit spodní stranu od horní :D
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    KEMENTARI: To je kraaasny! Do vysmatejch! Okamzite :-)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    A koment "Co dodat... guinejská prasátka co vypadají spíš jako morčata... :-D Mozek autora vypadá spíš jako květák :)" k tomu dobře sedí. :)
    CATT
    CATT --- ---
    BATEAU: Tak to je fakt nejvíc :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    KEMENTARI: tak tahle veta "Vypadají spíš jako morčata nebo křečci, ale jsou to guinejská prasátka" me fakt rozbila ... :D
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CHRISTOF81: Jiste, zvlast v prostredich s gravitacnima anomaliema :-)).
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Třeba se děj odehrává ve světě s jiným počtem rozměrů..
    VANEK
    VANEK --- ---
    DASHA: Ditto horní strana jiného tvrzeného povrchu; ale válec nechápu.
    CHRISTOF81
    CHRISTOF81 --- ---
    DASHA: třeba se dá něco položit i zespod :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    rekla bych, ze i "po jejím uložení na horní stranu laboratorního stolu" nebude zrovna kosheeer.. ze by obycejne "polozeni na laboratorni stul"?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    spodni dno je vtipny, ale jinak jsem uz asi prilis otupelej
    VANEK
    VANEK --- ---
    Z Okouna: http://www.dscustomguns.com/traveling_behind_hunt.php

DS CUSTOM GUNS organize travelling behind hunt to Czech Republic, south area "Sumava", excellent place for hunting, Deep woords full wildlife....

All client must be owner permit fog gun in Ireland.
    CATT
    CATT --- ---
    SEEKER: vypadá to na něco z chemické laboratoře. tipuji, že by to mohl být odměrný válec :)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MOIRAIN: nějak mi to uniká. co tam bylo původně? cylindrical vessel? jde o nějaký terminus technicus??
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Poté se na spodní dno této válcové nádoby, po jejím uložení na horní stranu laboratorního stolu, nebo podobného tvrzeného povrchu....

a

"válcová nádoba opatřená stupnicí"
    VANEK
    VANEK --- ---
    Našel/našla jste Vaší druhou polovinku na be2? Řekněte o tom podrobněji nám a ostatním uživatelům be2. Budeme se radovat spolu s Vámi!
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    VANEK: // OT: ... coz mi pripomina preddefinovany zpravy na jedny z mejch Nokii: Krome zakladnich veci typu "Yes", "No" a "I will be # minutes late" tam taky bylo "I love you" a "I love you too" :-))).
    VANEK
    VANEK --- ---
    Úplně jsem zapomněl na předpřipravené šablony balicích vzkazů, i když ty už by patřily do nějakého masakrózního klubu. Copypaste včetně šílené diakritiky: