Úplně jsem zapomněl na předpřipravené šablony balicích vzkazů, i když ty už by patřily do nějakého masakrózního klubu. Copypaste včetně šílené diakritiky:
Nemůžete nalézt ta správná slova pro první oslovení? Pomůžeme Vám! (a pulldown menu o 3 položkách):
Romantický:
Již jsem si prohlédl/a velké množství profilů doporučených potenciálních partnerů a mnohé byly zajímavé. Nicméně Váš profil je jedním z mála, které mne opravdu zaujaly. Vaše povaha, Vaše názory a zájmy… Myslím si, že se k sobě hodíme. Pokud cítíte totéž ke mně, rád/a si od Vás přečtu zprávu!
Plamenný:
Ahoj, Ivuska! Moc se mi líbí Tvůj profil! Navíc máme vysokou míru kompatibility. Co kdybychom důvěřovali odborníkům a zkusili to? Čekám na Tvoji odpověď!!!
Stydlivý:
Dobrý den, Ivuska! Seznamování se mi moc nejde a proto zřídka kdy posílám kontaktní zprávy. Ale po shlédnutí Vašeho profilu si nemůžu pomoct. Zdá se mi, že máme hodně společného. Pokud máte stejný pocit jako já, moc rád/a si s Vámi budu psát.
Jo, a "Prohlédnout si všechny fotografie" otevře potvrzovací rámeček "Request Photos - Odeslat zprávu a poprosit Ivuska zpřístupnit pro mne jeho foto!" cž mým jménem odešle zprávu "Předmět: Prosím otevřete promne Vaše foto! - Ahoj, velice mne zaujal Váš profil, mohl/a byste pro mne otevřít svoje foto? Jděte na tento odkaz"