• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    Narazili jste na zajímavé příklady, které vyplodili někteří lidé a které jsou spíše k zasmání?
    Hoďte je sem. Pokud možno, uveďte původní i přeloženou verzi (a nekdy radeji asi taky spravne prelozenou verzi ;)).
    rozbalit záhlaví
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    BIDLO: to nevim nás co studujeme filosofii se to netýká :) a pokud si nedáš Treteru, tak si myslim že ty kurzy soiu tak z polovina fakt zajímavý a i ta druhá půlka, bych si tipnul podle kantorů, nebude tkový zlo, jako kdyžž někde děláš bakule na VŠE z hafa nesmyslnejch věcí. ber to tak že UK dříve (kdysi dávno pravda) měla rok či dva pouze filosofii jako přípravu na další vysokoškolské studium. takže to ber jako zachovávání dávné tradice.
    A popravdě, když jsem rok studoval bohemistiku, tak kratochvílův uvod do fil byla bezkonkurenčně nejzajímavější věc, co sem tam odchodil
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SEEKER: A povinna filozofie je co?
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ANGACHEL: na jednu stranu mám dost poobný názor jako jessie, ale faktem je že studujeme na fildě, kde tak nějak nejsou nějaké povinné celofakultní prudy, které musí každý podstoupit. takže možná kdybych studoval IT na ČZU a měl sepisovat práci o chovu vepřů, koukal bych na to trochu jinak
    ANGACHEL
    ANGACHEL --- ---
    JESSIEATREIDES: Radsi ztracet cas nad necim co je k hov.. nez ho zaplnit praci nad necim, co se bude hodit? No nevim, prijde mi ze do budoucna se vyplati spise moznost b, ale tak ted nevim co z toho je blbost. Asi mas pravdu, bude blbost delat neco uzitecnyho, priste budu inteligentne mrhat velmi omezeny cas a pak horko tezko dohanet to, co pravdu potrebuju...
    A kdyz mi nekdo sam nabidne svoji praci k "inspiraci", nejak v tom nic charakterove zavaznyho nevidim.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAREN: babi leto... dela s lidmi divy :))
    CATT
    CATT --- ---
    omfg :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    aaaaaaaa co se to tu deje????? sice vysvitlo slunicko, ale tohle neni jaro... ;))
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    CATT: Se mi nezdá, viz nadpis :)))
    FIN
    FIN --- ---
    CATT: orly?
    CATT
    CATT --- ---
    Tak děti, tohle nejsou prcičky z překladů, ale perličky
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    Tak semenáčky, nebo jazykem?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    To už je zase piatok?
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    MATEEJ: říkal někdo práci jazykem?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SILENT: No jo, není nad dovednou práci s jazykem.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SILENT: to by najednou bylo perlicek! :) (v tehle souvislosti se mi vybavil Palahniukuv lovec perel... ;))
    SILENT
    SILENT --- ---
    MATEEJ: boze. tohle tema rusim, koncim, jako kdyby se neobjevilo!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SILENT: Nejsou to náhodou semenářky?
    SILENT
    SILENT --- ---
    ADAMJ: pak uz se ani neptam, co znamena "obslehnouti koho"
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    SILENT: To by naopak byl projev inteligence. Aspon teda socialni :-).
    SILENT
    SILENT --- ---
    FIN: seminářky jsou ucastnice seminare?

ne to jsou vlastne seminaristky...
    FIN
    FIN --- ---
    a obšlehnutí seminářek tak, aby se na to přišlo, je projev nedostatku charakteru a bez inteligence.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam