• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    Narazili jste na zajímavé příklady, které vyplodili někteří lidé a které jsou spíše k zasmání?
    Hoďte je sem. Pokud možno, uveďte původní i přeloženou verzi (a nekdy radeji asi taky spravne prelozenou verzi ;)).
    rozbalit záhlaví
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    VANEK: česnek omáčka podle vzoru František Vomáčka, ne? co ti přijde divného na "s Františkem Vomáčkou"?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Písku cítit taky dobrý, i když nevyhnutelný -- kdo kdy slyšel o gavúnovi písečném? A jak to dělali, že to skloňuje (s česnekem omáčkou)? To snad nedělá ani Google Translate...
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    (jediny rizek mi pripadl ok, mohlo to byt vtipnejsi jako rizek z podrazky :)
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    VANEK: udajne vyfoceno loni na krete (ano, viz vlk take pobavil)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: Když je tam see wolf místo sea wolf, není se čemu divit :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    SHIGORBIRDMAN: Mulleti nuda, ale "viz vlk"!!! BTW, odkud to může být?
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    http://umsle.peklo.biz/img/1360592359.JPG

klasicky strojovy preklad, ale mulleti fakt pobavili :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Dobrý den Man,
    Nevím, jak to ríct, ale já jsem snazil pred dlouhou dobu, aby vám poslal pár fotek, ale já jsem si myslel, ze si nejste zájem me videt.
    Ale ted budu posílat vám Fotografie v dodatku.
    Stáhnete si obrázky a extrahovat oni, jsem si jistý, ze se vám bude líbit, ze.Heslo je: 123456
    Mají velký den.
    FIN
    FIN --- ---
    RAINBOF: by mě fakt zajímalo, co je to za exota :-D takhle přesně to dopadá, když se šetří na profesionálních lokalizátorech :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: To jsem viděla i v jistém účetním SW... tuším jsem to tu asi před rokem nahazovala :)
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    RAINBOF: pokud ano, tak zaslouzene :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MORMEGIL: asi ti necham postavit nekde sochu :)
    MORMEGIL
    MORMEGIL --- ---
    RAINBOF: Nejjednodušší varianta velké kladivo: Smaž si u programu soubor tortoisehg.mo.cs (nebo jak se přesně jmenuje).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SHIGORBIRDMAN: myslim ze by jsi se mel trosku uklidnit. mozna tim nekoho urazis.
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    RAINBOF: netusim, u toho se mi to nejak podarilo, narozdil od jinych open source sracek, ktere natvrdo zjisti locale a uz se s tebou nebavi
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SHIGORBIRDMAN: proti tomu nic. tak mi rekni jak u toho tortoisu tu blbou cestinu vypnu...
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    pouzivani ceske lokalizace sw je zlo, ktere by se nemelo podporovat :) vetsinou absolutne nevim, co mi to ten program nabizi.... a ani to nemusi byt zverstva typu hlasitost disku
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PISKVOR: resim ted prave jak zaridit aby ten "ceskej" preklad vyradili protoze se to neda pouzivat. (stejne jedu pres prikazovou radku ale i tak)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RAINBOF: To je teda pěknej kočkopes - ani anglicky, any césky (a fakt by mě zajímalo, co udělá "Synchronizovat" a co "zčerstvit," ale vzhledem k podobnosti ikonek to bude zřejmě UX fail už v originále).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Takže jsem narazil v oficiálním klientu pro Mercury: Tortoise HG další perlu Zčerstvit.

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MORMEGIL: zkusim pomůžeš mi kdyžtak ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam