GAARQ: asi jsi se dlouho nesetkal s realitou - viz. třeba tento týden nářky nad neúspěšností u maturit (u matematiky a němčiny až 20%), které se prý mají (naprosto geniálně) vyřešit tím, že se určitým "základním" oborům ty "těžké" maturity úplně odpustí... (to může vymyslet jen dokonalý úřední IQ-áč)
OFF-TOPIC: Prostě se smiřme s tím (tedy "my" poněkud starší ročníky), že dobře už bylo a nastupuje generace (prosím nebrat plošně, jistě, že existují chvályhodné výjimky) hlupců a tupců vychovaných (či spíše nevychovaných) k flákání, nezájmu a zhýčkaných totálním zjednodušováním až debilizací navíc s neurony propláchnutými průtokovými a naprosto zbytečnými informacemi a-la FB (to mne nedávno celkem udivilo, jedna známá propadla FB a během několika let, co jsem ji moc nevídal, se z celkem normální osoby stal tvor, který má problém si vzpomenout co bylo včera nebo kde v posledních 48 hodinách viděl něco o čem tvrdí, že to bylo zajímavé/důležité, tak nějak se podepisuje FB na dnešní mladé generaci, protože jak mne tohle praštilo do očí, tak jsem zjistil, že do podobného stavu se dostává většina z mých známých, kteří tráví hodně času na FB)...