• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    IZSTVOCH: já byhc to tam viděl na salönek...je tam klid, menší mlha, i když kouřím tak akorát a rád:) ale můžem to zam,luvit, je to tak na 15 lidí...:) stačí říct...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    btw uz sem ucinil nekolik pokusu navstivit ono bajne misto"u klokocniíka" ale tyvoe este sem si tam nesed :( furt plno...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    HVJ3R: mno covece uz me ty psama posrany dolni nusle zacli lizt krkem tak sem to soupnul nahoru na kopec vid, pomerne mesic a pul stara novinka...:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HOBORG: :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    KETHAMINA: to nemusi bejt ani tak vehementne, proste mi nepripada jako moc dobrej napad cvicit jen jednu cast.. vzdycky alespon zaroven s tou protilehlou
    jo, partner na cviceni by se mi taky hodil. na pomoc pri poslednich opakovanich a takovy to hecovani :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HOBORG: díky, vytiskla jsem a nalepím po bytě.

Neobávám se, že bych cvičila tak vehementně, že bych si zároveň odepsala záda ...

Kdybych sehnala partnera, tak bych se hýbala jakkoliv.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    KETHAMINA: BULHI: dělat doma sama? co jako ...

neco mas tady
    http://www.kulturistika.com/2004030601-Rychle-a-ucinne-cviky-pro-ploche-brisko-.html
    http://www.mineralfit.cz/clanek/532--cviky-na-bricho.html

naprosta vetsina se da cvicit doma, snad krome mejch oblibnejch zdvihu noh ve visu. v jednom clanku doporucujou cviceni na stroji. to jim moc never :) zaklad jsou zkracovacky, soustred se na praci toho bricha, mela bys _cejtit_ ze te zveda stazeni brisnich svalu. zveda se jen vrchni cast zad, po lopatky

jinak pokud chces placaty bricho tak je stejne potreba spis zhubnout, jinak ho muzes mit klidne vypracovany a nebude to pod spekem videt :) a hubne se jinak, jen cvicenim bricha to fakt nepujde :) ..mimochodem, cvicit jen bricho neni vubec dobrej napad, kdyz budou ostatni svaly (hlavne zada) zaostavat, tak si postavu akorat zkurvis

mimochodem, nechodi tady nekdo plavat do podoli?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    IZSTVOCH: Sem ani netusil, ze ses taky Pankrackej!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MEPHISTO: no, já se ve tmě na pankráci / teda celkově v Praye/ moc nebavím
    ten hnusnej beton a teď to počasí ... radši si zalezu doma do postele a koukám na filmy
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KETHAMINA: coto?:D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KRLEESH: jen kdyby nebyla tma tak brzy :(
    BULHI
    BULHI --- ---
    joo :-))
    KRLEESH
    KRLEESH --- ---
    BULHI: to zni skoro jako vyzva ke srazu =)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hehe no to je taky dobra dira, chystam se tam uz dlouho, ale jeste jsem nesebral odvahu :-)) ale je mi jasny ze touha po dobrodruzstvi nakonec vyhraje a skaknu tam na par orosenejch :-))
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    ne ja sel jen kolem, ten clovek lezel venku pred vchodem na chodniku, jako dyby ho ta hospoda vyplivla :)))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    IZSTVOCH: mno a ajký to tam bylo?
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    tyvole satelit, chodim kazdej den kolem a nikda me nenapadlo vlyzt dovnitr, brrr... mimochodem, jakoby "pred rohem" smerem dolu na Prazak je este jedna nejaka herna neboco pred kterou sem za poslednich 14 dni videl 2x valet se v alkobezvedomi celkem slusnyho cloveka v kvadru, no docela to na me udelalo dojem a to sem zvyklej na lerdacos...:)
    TSCHIKO
    TSCHIKO --- ---
    MEPHISTO: jasny, nebudem resit barandak ") btw u klokocnika maj nejlepsi hermelin a hrozne levnej, mnam!
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Zdravím a sorry za překliknutí, bydlím na Kačerově (kousek od nemocnice) a chtěl bych se zeptat zda by někdo nevěděl o brigádě do kuchyně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam