• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: hmmhmm
    BULHI
    BULHI --- ---
    don't you worry son! :-) akorat ted doladuju tu ptaci chripku co na me sedla, ale o vikendu uz budu zas vyprahlej jak botswana hehe
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    hele, dobry kecy, ale kdy pujdem do ty hospody? ;)
    BULHIICku uz to ladiiis?
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    Ahoj lidi, rozšiřuju Vaše řady. Bydlím na Roztylech (ul. Kloboukova)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KETHAMINA: uz koukam...:oD

KAMHA: ahaa tak v tom pipade to chapu...u tebe by to fakt mohlo byt sportem k trvaly invalide...jak se rika...:oD

BULHI: no chodov vim...ale tak myslela jsem fakt neco na hajich primo...:oD zkusim jeste hledat...a behat na pasu nechci...:oD
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    KETHAMINA: postupne se transformovat......... to zni dost desive.... ranni rozcvicka je me kazdodenni dobihani autobusu, schody beham xkrat dennne - pze mam kancl v nejvyssim patre a kourit muzu jen venku kdyz jsem v praci - takze se mi ven moc nechce... a je to:D transformace je dokoncena....:DDDDDDDD

ale mela bych ze sebou neco delat:D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KAMHA: sedli jsem si nad jídleníčky a některé "oblíbené sladkosti" nahradili potravinou s mnohem nižším obsahe cukru a stejnou chutí ... schody pěšky, ať jsi kdekoliv ... omezení kouření a přejídání ... raní rozcvička a protažení, nic extra, ale věci, které můžeš snadno dodržovat ap ostupně se transformovat .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    KEEP_SMILE: hele kamos chodi na Chodove do toho megacentra, prej je to tam celkem drahy, ale supr.. pak je tam dalsi velky fitko v tom bloku kancelari jakoby podel dalnice, vzdycky chodim kolem na fotbal a smeju se tem kretenum na bezicim pasu :-))
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    KETHAMINA: hele je to na spouste mistech po praze - vetsina bazenu-my jsme chodily na barandov pze kamoska je z radotina tak aby jsme to mely tak nejak na stejno... muzes chodit treba i do bazenu se slanou vodou-ten je v hloubetine (nejen, ze si zacvicis, ale morska voda je prospesna na alergie a kuzi:)
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    KETHAMINA: strava a kondice?? hm.... a co presne si pod tim mam predstavit? :) bych se rada nechala strhnout
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KAMHA: a kam?
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    Koncem listopadu jsem zacala s kamaradkou chodit na aqua aerobik-fakt nejlepsi! Nejvetsi sranda a opravdu citis jak se ti telo zpevnuje.. jenze po dvou navstevach zacala kamoska marodit a od te doby jsme tam nesly...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KAMHA: vím o čem mluvíš :) ...přidej se k nám, se spolužačkou se hecujeme ...teˇ,co se týče stravy a kondice ... do týdne chcem začít :)
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    KEEP_SMILE: vsichny moje snahy o to sport nedopadly dobre.. budto me odvezla sanitka nebo jsem se nasrala, ze mi to nejde... tak je lepsi toho nechat nez prijit o nervy:D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KEEP_SMILE: mno, uvidíš sama :)
    KAMHA: tak s tím pojď něco dělat.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KAMHA: cimto ze lidi na to zacinaji byt snad i hrdy??:oD
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    KEEP_SMILE: dobrovolne se k tomu hlasim...:D
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KETHAMINA: jakoze je to tu samej lenoch???:oD
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KEEP_SMILE:hehe, já jsem ted objevila hamr .. to máš z ruky ... ale co se sportu týče,tak tady t nikdo neproadí :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    lidi vy byste mi snad mohli poradit...kde na hajich je nejaky dobry fitko nebo neco?? Jsem zacla chodit na spinning ale pres celou prahu se mi jezdit nechce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam