• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    DEMONOFANARCHY: Celkem dobry hotovky za velmi prijatelne ceny - Restaurace Berenika - lepsi v lete na zahradce nez vevnitr, ale jinak ok. A jestli se projdes, tak vrele doporucuju a to nejen tobe, ale vsem, Restaurace Silencio, kdo to nezna a ted jim chci udelat reklamu, protoze to tam zeru. Driv tu na to nahore behal reklamni baner. Od te doby to zmenilo majitele. Neni to uz pouze nekuracka restaurace, na obed tam maj cca 6 hotovek, vetsinou mnamky. Jinak vari opravdu vyborne. Maj tam Plznicku a G11, moc dobry vino, vetsinou otevreno podle lidi, o vikendech v suterenu diskoteka s tim, ze se tam clovek proste vyblbne nebo jen posedi, pokeca a popije. Moc jim fandim, maj to tam pekny, jen lidi chodi vedec porad poskrovnu.
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    DEMONOFANARCHY: na rohu Budějovické a Vyskočilovy je pizzeria San Severo. Před třemi lety jsem pracoval poblíž a občas jsme tam chodili na večeři s kolegy, vařili dobře.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    DEMONOFANARCHY: na pankraci vyborna potrefena husa, poledni menu fer ceny
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DEMONOFANARCHY: no naproti DBK za tim novym centrem je dole v panelaku docela dobra cina, pak to grosseto pokud si chces trosku priplatit, pak je v budove HPcka sodexho (coz je teda taky hnus ale aspon bys mel zmenu;)))a v dbk je taky coloseum... To je tak asi vechno co me ted zpatra napada
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Kam choditev okoli budejarny na obed? Ja uz jsem docela zoufalej za tu cvilku co tu pracuju....

V kopecku -nechutny slichty co by ani pes nejedl
    U lisky - porad dokola par jidel
    DBK fastfoody -to se neda porad
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DEEKEY: ja nevim... nejak mi barreta nesedla... :( neni to chutove spatny,a le nejak to proste neni pizza :)
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    BADHORSE: Mohu doporučit, pizza - tenké těsto, dobré náplně (jen názvy divné:-), přivezou od výše objednávky 200 Kč, nevím kolik je přesně za dovoz,
    http://www.restaurace.cz/praha-4/pizza-a-pasta-baretta.html
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BADHORSE: ale :) tak to je novinka v tom pripade :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BADHORSE: maji, ale nevim od kolika kusu a za kolik, ale vzdycky tam nejakej smudla s motorkou postaval
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MAWERICK: grosseto vidis bych zapomel a ted se mi i zda ze maji i roznasku:)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    skoda prave ze ta pizoska u metra rozvoz nedelaji pizzu maji vynikajici

vyzkousim tu pizza uno v budoucnu jestli tedy maji rozvoz

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    a pak je tam samozrejme grosseto ;-) ale ta je bez donasky :) ale zas bude skvela :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BADHORSE: hele na budejarne je pizza uno ta neni spatna a ta myslim taky dela rozvoz. Ja tam chodil z BBC pro obed obcas a da se to :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    dobrou pizzu maj na Budearne u polikliniky pak ješte San Severo a dole v metru je taky jedna)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    hele netucha :(
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    hele doporucte nejakou pizzosku na pizzu az do domu vcera jsem udelal fatalni chybu a dal jsem si od pizza go home a malem se pozvracel tak hledam nejaky lepsi nez toto! jinak Brumlovka (BBC office centrum)
    EFI
    EFI --- ---
    DNES! Poslední bubnování v tomhle roce! Přijdte nasát trochu jinou předvánoční atmosféru a pořádně si to užít!

[ Bubnování v Bažině / workshopworkshop / 22.12.2009 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    FTN
    FTN --- ---
    TANAIS: Nedávno tam měli barevný Superia X-Tra 400, 12 snímků za 9 kč... Celej koš! :-) Jj, tam je to dobrý. Škoda že těch filmů nevedou víc...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CHAOS_RK: tak ti alespoň přeju,ať není mco velká zima .)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KETHAMINA: :) ale nemusi byt, me to takto uz 3 mesice docela bavi ;)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    BULHI: takhle po ranu me rozesmat, to se ti fakt povedlo :-)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    jj je to tam fajn
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja kdyz tam byl naposled tak tam byl ochotnej a prijemnej pan :-) akorat mi rikal jestli se nechci vyfotit az nebudu mit takovou kocovinu, ale bohuzel jsem tu fotku nutne potreboval :-)))
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Byla jsem taky v tom na Budějoviický a je tam moc ochotná a příjemná paní, takže spokojenost ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam