• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    TANAIS: MUDr. Netolický tam v tý poliklinice u Centrálního parku. Jeho žena je jeho sestřička, člověk bez emocí, co má skrytou radost, že budeš první člověk pod 70, co za den přišel. Moc tam nechodim, ale vždycky, když sem přišel, pomohl.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    TANAIS: dobryho ne, ale spatna je Margita Vachova na Zelenym Pruhu, kde jsem byl ted poprvy. mam tam kartu, ale uz tam nejdu. taky tam nechod.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nemáte někdo nějaký tip na dobrýho praktickýho doktora?
    SOJER
    SOJER --- ---
    BESSAYA: No za me tam nakupuje manzelka na matersky. :D Kdyz chodim domu z prace ja tak uz tam ta pani vubec neni. :D
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    dneska jsem se tam teda zajel podivat a je to tak. slunecniky, 2 velky stoly, cykety, kvetaky, kedlubny, brambory, mrkve, kopr a dalsi byliny a usmivajici se pani za pultem.
    akorat jsem prestal jist, tak jsem si nic nekoupil :]
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SOJER: Jo jo, tahle paní tam má vždycky rozložené tak dva stoly a na tom naskládané spousty zeleniny. Jen mi je líto že z práce chodím dlouho a buď už tam pak není nebo má jen něco málo co lidi nestihli skoupit :-(
    CODE
    CODE --- ---
    Primo pred postou smerem k Arkadam / pod sschody do parciku
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    SOJER: muzes upresnit pozici tehle mile pani v maringotce? nikdy jsem si nevsiml, i kdyz pres pankrac jezdim temer denne...
    SOJER
    SOJER --- ---
    KRALIK: Na Pankraci u posty vzdycky byva nejaka pani s maringotkou a prodava cerstvou u nich pestovanou zeleninu a je to fakt super, kvalita a cena nesrovnatelny s tim co je okolo (billa, spar nebo norma). Vzdycky tam nakoupime tak za 50-100 Kc a nesem si domu fakt haldu vyborny zeleniny :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MIDORI: tvoje smula :)

my se zas vratime do dob, kdy misto arkad stala punkova trznice...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KRALIK: koukam, ze se to v Praze uspesne rozmaha, super! Skoda jen, ze uz na Pankraci nebydlim :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    Farmářské trhy na Pankráci

Pravidelně konané trhy v městské části Praha 4 budou od srpna rozšířeny o oblíbenou sezonní nabídku čerstvé zeleniny, ovoce, pečiva a dalších zemědělských produktů.

Podnikatelská komise MČ Praha 4 se rozhodla vytvořit novou tradici a nabídnout občanům „čtyřky“ produkty soukromých zemědělců a výrobců. „Záměrem trhů je obnova tradic zemědělských tržnic, umožnit lidem nákup čerstvých a kvalitních výrobků a současně v dnešní nelehké ekonomické situaci podpořit i tuzemské zemědělské malovýrobce,“ uvedla zastupitelka Dana Křivánková-Klisáková (ODS), která se na realizaci celého záměru nemalou měrou podílela.
    Farmářské trhy odstartují 4. srpna před Obchodním centrem Arkády Pankrác
    a poté se budou konat pravidelně každou středu na stejném místě, a to až do 25. srpna. „Srdečně zveme všechny zájemce o kvalitní české produkty k návštěvě farmářských trhů a zemědělským výrobcům nabízíme možnost prodeje. Info o podmínkách získáte na e-mailu dana.klisakova@email.cz,“ uzavírá Dana Křivánková-Klisáková.

zdroj: Tucnak 07/2010 str. 3 (PDF 3,5 MB)
    CODE
    CODE --- ---
    ano. ne.
    GEGI
    GEGI --- ---
    CODE: znáš? chodíš?
    CODE
    CODE --- ---
    Muay Thai na Hajich/Opatove vedle knihovny ... Machacek tam ma novy Gym a trenuje tam i Hakim nejakou mladez
    http://kickboxing.blog.cz/1004/hanuman-gym-na-opatove-aneb-stehovani-nejvetsiho-ceskeho-klubu
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, nemáte někdo tip na pravidelné cvičení kolem pražského povstání nebo nějak rozumně dostupné? dělala jsem několik let karate, možná bych zkusila jiný bojový sport nebo i aerobic, nějaký tanec... Žádné týmové sporty.
    Zajímala by mě hlavně hlavně o osobní zkušenost - s lektory a tak vůbec s atmosférou. Budu ráda za odpověď..
    CODE
    CODE --- ---
    KETHAMINA: Momentalne v rekonstrukci, snad se bude otevirat brzy. byl tam problem s kolaudaci
    ted hraji kluci havne Silencio, kde je super provozak a obcas na P6 take Music Club VIP
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    a co Diisco Diamond?
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    KRALIK: souhlas, mam ji kousek a je nejlepsi v okoli
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    jj, davaj tam pizzu do ruky..a ja to mam 100 od baraku tak si tam chodim pro celou super cena rychlost a chut...k pocitaci jak delana
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    BADHORSE: na ty michelsky je to v ty bejvaly pekarne primo na zast. 124, 106... smer dolu do michle?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam