• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    HUSOKACHNA: nevim o tom ze by p. Passer chtel odprodat nejake pozemky starostovi.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SHAGA: tohle je diskuzní server a jsem ráda, že dochází k výměně názorů ... ale velmi bych uvítala, abys neříkal nikomu MLČ!

Jsi li dobrý rétorik - hledej argumenty.

útočné a nepřátelské názory si můžete klidně vyměňovat v poště, v téhle diskuzi bych to už nerada znovu viděla.
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    novinky.cz, idnes.cz aj. A predpokladam, ze ti prijde taky v poradku pronajimat bez vyberoveho rizeni pozemky s prednostnim pravem na pozdejsi odprodej tzv. za hubicku starostovi.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    HUSOKACHNA: hele pozemky jiz od pradavna byly ve vlastnictvi rodiny Passeru, v ramci odkupu pozemku celeho ziveho projektu "brumlovky" byly vykoupeny jen male zbyvajici parcely kde castka 50 mega dosahovala tak maximalne v clanku na novinky.cz
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    TANAIS: Fabulace? Ty tady nemineš příležitost šířít fudy, snažím se jen domyslet, proč to děláš. Opakuju výzvu: máš-li něco konkrétního, řekni to. Jestli ne, mlč. A mlč i příště, až se tu bude něco konkrétního řešit.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: máme klienty i z Prahy 4 a jak to tu čtu, vidím to jen na úvědomělé občany :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ALDARION: jinak já chodim k MUDR Krechlerovi v Kongresáku. Jako, takhle je to docela pohodář, ale zatím jsem s ním neřešila vážnější problém, takže těžko říct, jak by mi opravdu pomohl.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ALDARION: je mi jasný, že to bude krapet zavádějící, ale když chci udělat obrázek o nějakym lékaři a nikdo z mých známých ho nezná, koukám na www.znamylekar.cz
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SHAGA: zelení a moje konkurence? Zrovna moje? To si možná pleteš, ale já nejsem ani členem žádný partaje, natož abych se nějak angažovala. Nehledě na to, že na čtyřce ti zelení fakt zas tak moc nekonkurujou ODS, natož mně, soudě podle toho, s kym je ODS v koalici. Ale je to dobrá ukázka toho, jaké fabulace jsi schopen v jedné větě.

SHAGA: alespoň něco, v čem se shodujeme. I já mám pocit jisté... no... bezvýchodnosti, když si čtu tvé argumenty. Ale na to máme jistě oba právo.
    Myslím, že na konci debaty se asi taky shodneme oba. Nikam to nevede. A ztrácíme tim čas.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    KETHAMINA: proč je to tady?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Děláte rádi dobré skutky? Kupte si placku za 30,- Kč a přispějte na nákup vánočních dárků pro naše dětské klienty v Sapě. Více na emailu info@lache-chave.cz nebo zde na nyxu v poště.

Za podporu všem děkujeme.

SHAGA
    SHAGA --- ---
    TANAIS: Jo a za Vymezovat se proti programu? Proti jakýmu? Proti tomu, který zelený neplněj, protože nejsou v radě? vřelý dík. Už dlouho jsem nečetl něco tak ... takového.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    TANAIS: Takže nemáš nic a jen šíříš FUDy, protože ti zelení konkurujou. Dík za info.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    ALDARION: Tak to je opravdu sci-fi :)
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    TANAIS: budějovická alej se v době hledání nového místa pro radnici prodávala. jestli radnice p-4 dostala přímou nabídku k prodeji nebo ne, je řešit uplna demence. neměla zájem, protože horálek chtěl pronajmout od podnikatele Pawlowského Medicon (polikliniku).

TANAIS:ad čísla, doporučuji toto: http://blisty.cz/art/57652.html . Počet členů stran se dá velmi lehce vygoglit. V každé straně máš pak většinu lidí, kteří se chodu strany neučastní a podporují ji jen svým členstvým - těch je většina - ty čísla aktivních lidí, kteří mají zájem se politiky aktivně učastnit, jsem si samozřejmě vycucal z prstu - ale zhruba tak nějak jich bude.

TANAIS: ad ODS P-4+zloději: Připomenmě si např. "pronájem s předkupním právem" na pozemky Brumlovky (dnes BBC centra) za Budějovickou. Pan bývalý starosta Hejma (ODS) na nich vyrejžoval asi 50 mega - což je pro obyvatele Prahy 4 asi málo, takže si raději zvolili ODS znovu, aby mohl další starosta ukradenou částku násobit.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Jo a když jsme u těch hypotetických věcí, mohl bych mít jeden dotaz žánru science-fiction/fantasy?
    Nevíte někdo o slušném, profesionálním a ochotném praktickém lékaři na Praze 4 či třeba Praze 11? Nebaví mne pořád poslouchat, že jsem simulant, a pak lozit za obornými lékaři zadními vrátky a přes známosti, abych dosáhl ošetření...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    TANAIS:
    LIQUID_SOUND: Presne. "Coby kdyby.." je nesmysl. Kdyz uz se tady o tom bavime, pojdme se bavit vyhradne o tom, co je a co se stalo.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    TANAIS: Co by s ním (se Štěpánkem) udělalo koryto, kdyby se k němu dostal, se můžu jen dohadovat. Určitě by udělal i dobrý věci, ale to v konečným důsledku dělá pro někoho skoro každej.

Pěknej názor. Fakt. Nekecám. :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SHAGA: jestli si myslíš, že zelení nikdy nic neprovedli a jsou to nezkorumovatelní lidé, vyvracet ti to nebudu. Já jsem toho názoru, že zrovna Štěpánek není vzorem ctnosti. Co by s ním udělalo koryto, kdyby se k němu dostal, se můžu jen dohadovat. Určitě by udělal i dobrý věci, ale to v konečným důsledku dělá pro někoho skoro každej. Fakt tu budeme vytahovat jednotlivý kauzy? Nezlob se, ale to je nikam nevedoucí debata. Vymezovat se proti programu? Proti jakýmu? Proti tomu, který zelený neplněj, protože nejsou v radě?

Co se týče "informování společnosti", reagovala jsem na tento příspěvek HUSOKACHNA. Je naivní tvrdit, že je to zásluha jenom zelených, že se společnost tyhle věci dovídá. Od někoho se tyhle věci musí ti zelení dovídat, od někoho, kdo k těm informacím má přístup. A to zelení fakt nebudou. Jednou tu někdo psal o tom, jak mu Štěpánek vyprávěl, že má zdroj v ODS, který ho informuje o těhle věcech. No, kdyby opravdu takovej skvělej zdroj měl a kdyby měl trochu rozumu, tak to nešíří mezi známejma, kteří to pak šíří po netu.

Vono se přeci jen občas na tý čtyřce stane i něco dobrýho. Na tomhle auditku mě upřímně vytáčí, že je tu pár zastánců SZ a jakmile se na Praze 4 stane něco špatnýho, je celá ODS banda zlodějů a SZ coby Rychlé šípy zachraňují situaci, ale protože nemaj ježka v kleci, tak s tím nemůžou nic udělat. Přesně to, co rozčiluje Tebe v mých reakcích, tak to rozčiluje mě v reakcích Tvých. Jsem opravdu alergická na zastánce zelených spasitelů.

Já nejsem plně spokojená ani s jednou partají na Praze 4. A to přesto, že - jak správně odhaduješ - žiju se zastupitelem P4. Já na Praze 4 bydlím a mám tři děti. A nemám v úmyslu v příštím volebním období, kdy to současná radnice třeba projede, stěhovat se jinam. Chci tu nějaký parky, vytáčí mě současná situace možná víc, než tebe, naprosto si nedělám iluze o komunální politice. Vystudovala jsem dějiny umění, sere mě, když kvůli nenažranosti vznikají naprosto nepatřičný komplexy budov, který bohužel zůstanou i po pádu radnice a tak dál.

No... sejdeme se u voleb :) A pak se uvidí.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    TANAIS: Já jsem zase alergickej na FUDy. Takže je přestaň šířit a prosím konkrétně se rozepiš o tom, co dělají neuvolnění opoziční zastupitelé Petr Štěpánek, Iva Kotvová, Jíří Bendl a Alžběta Rejchrtová špatně. Co měli udělat a neudělali, co udělali a udělat neměli. A co si představuješ pod pojmem "informují společnost". Konkrétně.
    Chápu že jako příslušník jisté subkultury nemáš zelený v lásce a jestli se správně domýšlím chápu i že žiješ s nějakým ODS či TOP09 zastupitelem či co. Nic proti ani jednomu. Ale pak se prosím vymezuj proti programu a nešiř FUDy. Chceš-li zastavovat parky, zachovat magistrálu a zkorumpovanou radnici, prosím, nic proti tomu, ale vyjadřuj se jasně. Děkuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam