• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SYPH1: Tak v tom bistru u metra jsem dostal grátis závitky. Byly docela dobrý a kluci v budce příjemný. Jen je tam teda dost rušno a jídlo je lepší si odnést domů/do práce. Sortiment je zatím docela omezený, ale to se dá u začínajícího bistra pochopit.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SYPH1: Jo, park u Pulky je ale vyjimka. Jinak bida. Jde to dolu vsechno.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    CARNAQE: to bistro mezi vchodama do metra, se změnilo na bagetérii, zítra otvírá a od 10-14 se bude rozdávat 50 baget zdarma, wake and bake by wietnam

CARNAQE: hele na půlce je normálně přes celý rok jedna osoba, která se o ten park stará, teda přes léto určitě
    KORKMAZ: dlouhá zeď je vyhlášená, bude asi dražší, ale nikdy jsem tam nejist
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SYPH1: Za českou pojišťovnu a celý její areál a ansámbl kravaťáků říkám, že mi máme vlastní fitko v budově (plus nějaký jógy atd). Gemini nic takového nemá. Ale jinak je to dobrý nápad. Jinak venkovní posilovnu jsem viděl i ve stromovce jako u trati poblíž mostu do troji

CARNAQE: Bistro myslím Miss Saigon přímo v budově té tržnice. Je to v horním patře a vchod tam je budˇmezi stánkama nebo jako od lisnice Na Pankráci jak je takové to schodiště. Dá se tam i sedět a dle slov kolegy to prý tam vypadá jak ve Vietnamu (plastové ubrusy, kýčové dekorace, občas pavouci na stole), ale jídlo je perfektní, chodím tam fakt často. Ale v lidovkách nedavno velmi chválili restauraci Peking v Milevský, plánuju tam zajít
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KORKMAZ: Jak rika Syfon. Jenom bych jeste poznamenal, ze je to "putyka" nekuracka.
    (Mne asi zmatlo to bistro. Bral sem to bistro mezi vchodama do metra. To si myslel?)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SYPH1: Jako fandim tomu. V Tucnaku by se to vyjimalo taky moc hezky.
    Ale v dobe, kdy sekaj travniky jednou za rok, nevyvazej kose, nedoplnujou pytliky na psi hovna, nikde se neuklizi, nic se nespravuje, soucasny hriste se nechavaj chatrat...
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    SYPH1: tak jsem to právě poslal sekretářce i starostovi, sekretářka je kámoška a právě zní vypadlo že už to navrhla takže to je snad na dobré cestě, jako že jí to taky napadlo
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    měl by někdo nějaký připomínky než atakuji radnici

firma colmex.cz nikdo jinej to nedělá

Dobrý den,
    měl bych pro vás návrh na projednání, a snad v blízké době doufám v realizaci zajímavého projektu. Na Praze 4 se nachází park Družba (Centrální park Pankrác), kde se také od roku 2011 nachází Sport park pro seniory.

Několikrát jsem na tomto hřišti viděl si zacvičit mladší lidi dokonce i "kravaťáky", co měli pauzu na oběd a z přilehlých kancelářských budov se tam byli protáhnout. Napadlo mě, že by v těchto místech někde mohlo být i posilovací hřiště pro mladší jedince, jelikož toto hřiště pro seniory není až tak vhodné pro ostatní jedince.

Napadlo mě, proč neudělat i něco pro mladé. Inspiroval jsem se taky, když jsem si  přečetl článek o venkovní posilovně co mají na Ukrajině v Kyjevě, uprostřed města už asi 40 let, možná někdo budete znát, je to Kachalka.
    Já jsem si to představil v hlavě, že by bylo výhodné místo pro tuto venkovní posilovnu v místě bývalé velké fontány v centrálním parku, nebo někde poblíž. Tento prostor mi přijde ideální, protože se zdá, že nemá využití.

Na internetu jsem nalezl firmy, které vyrábí cvičební parky a připravují na rok 2014 nové řady exkluzivních a extrémně odolných venkovních posilovacích strojů vyrobených z nejkvalitnější nerezové oceli. Nechci jmenovat některou konkrétní firmu kvůli zaujatosti a reklamě.

Jen prosím o promyšlení tohoto projektu.

Já jen napíši, co bych jsi tam přál já:
    - hrazda na přítahy, více velikostí, jednu velikou, měřím necelé dva metry + žebřiny
    - lezecká sestava
    - sedy-lehy
    - bench
    - cvičení ramen a zad
    - stolní tenis
    - šachovnice se sedadly (ano to je ten náročnější sport )

SYPH1
    SYPH1 --- ---
    KORKMAZ: jestli se nemýlím tak je to putyka, můžeš tam lejt, stoly a tak, kámoška a i mamina tam choděj
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CARNAQE: Jasný, jí vím kde ta tržnice je. Mají tam venku asi 2 velký cedule že tam je vinotéka. Jen mi jde o to, zda je to jako "kamenný" obchod, které jsou vlastně jen tam uvnitř nebo nějaký stánek, kterých je tam hromada a mění se.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KORKMAZ: Je to trznice (bejvala samoska) na rohu Hvezdovy a Na Pankraci. V prvnim patre je vinarna s vycepem vin. Maj tam stalej vyber cca patnacti odrud, vcetne treba barykovejch vin atp. , plus cenove dostupny vina ve flaskach.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CARNAQE: A kde tam konkrétně? Nějaká vinotéka nebo stánek? Já tam chodím do vietnamskýho bistra a to si nemůžu vynachválit
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Drahoušci - revize nástěnky, pokud chcete někdo přidat / odebrat změnit - pište mi zprávu :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    ZUZZA: Slusnej vyber vin maj v trznici na Pankraci. Jsou mili, maj ale jenom do 7. vecer.
    Doporucuju je.
    ZUZZA
    ZUZZA --- ---
    IKI: díky, vyzkouším .-)
    IKI
    IKI --- ---
    ZUZZA: Chodíme sem
    ZUZZA
    ZUZZA --- ---
    znáte někdo dobrou vinotéku / tj. prodejnu stáčeného vína / v nuslích, kolem parku Jezerka? vím jen o jedné dost nesympatické .-) díky
    KLUB_BAZINA
    KLUB_BAZINA --- ---
    Tento čtvrtek 16.1. promítáme film z Finska PUNKOVÝ SYNDROM s českými titulky
    The Punk Syndrome - Official Trailer with English subtitles
    http://www.youtube.com/watch?v=xM58kP_JHkQ

více v události
    [ Jeden svět na konci světa II @ Bažina / kinomovie / 16.1.2014 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PETRPEDROS: Jo ty myslíš asi tu směrem do prahy žejo? Na té směrem z prahy neni tuším ani ta automatická. Jinak jsem dostal tip na benzínku na Modřanské, tuším Q 100.

Jinak z toho pivovaru jsem měl pivo a bylo fakt dobrý. Čepují to v pivovarský restauraci na dvorcích. Samotný pivovar mám bohužel dost z ruky
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KORKMAZ: Ruční máš na AGIP při sjezdu na Chodov.

Jinak nemohu se nabažit žebírek z tohoto pivovaru:
    Úvod
    http://www.jihomestskypivovar.cz/
    KLUB_BAZINA
    KLUB_BAZINA --- ---
    Dnes začíná v klubu Bažina (Komořany) promítání dokumentárních filmů Jeden svět. Na všechny filmy je vstup ZDARMA :) Začátek 20:00

O aktuálních promítaných filmem se dočtete v události [ Jeden svět na konci světa II @ Bažina / kinomovie / 2.1.2014 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Nekdo v okoli Kamyku na pivo? Ted hned:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam