měl by někdo nějaký připomínky než atakuji radnici
firma colmex.cz nikdo jinej to nedělá
Dobrý den,
měl bych pro vás návrh na projednání, a snad v blízké době doufám v realizaci zajímavého projektu. Na Praze 4 se nachází park Družba (Centrální park Pankrác), kde se také od roku 2011 nachází Sport park pro seniory.
Několikrát jsem na tomto hřišti viděl si zacvičit mladší lidi dokonce i "kravaťáky", co měli pauzu na oběd a z přilehlých kancelářských budov se tam byli protáhnout. Napadlo mě, že by v těchto místech někde mohlo být i posilovací hřiště pro mladší jedince, jelikož toto hřiště pro seniory není až tak vhodné pro ostatní jedince.
Napadlo mě, proč neudělat i něco pro mladé. Inspiroval jsem se taky, když jsem si přečetl článek o venkovní posilovně co mají na Ukrajině v Kyjevě, uprostřed města už asi 40 let, možná někdo budete znát, je to Kachalka.
Já jsem si to představil v hlavě, že by bylo výhodné místo pro tuto venkovní posilovnu v místě bývalé velké fontány v centrálním parku, nebo někde poblíž. Tento prostor mi přijde ideální, protože se zdá, že nemá využití.
Na internetu jsem nalezl firmy, které vyrábí cvičební parky a připravují na rok 2014 nové řady exkluzivních a extrémně odolných venkovních posilovacích strojů vyrobených z nejkvalitnější nerezové oceli. Nechci jmenovat některou konkrétní firmu kvůli zaujatosti a reklamě.
Jen prosím o promyšlení tohoto projektu.
Já jen napíši, co bych jsi tam přál já:
- hrazda na přítahy, více velikostí, jednu velikou, měřím necelé dva metry + žebřiny
- lezecká sestava
- sedy-lehy
- bench
- cvičení ramen a zad
- stolní tenis
- šachovnice se sedadly (ano to je ten náročnější sport )