• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    KETHAMINA: hele pravidelně zveřejňuji zde: [ DRAGON BOATING ]

otevřené tréninky se konají každý čtvrtek + tam dávám info i o nějakých závodech atd ;o)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WILLIAM_WALLACE: když dáš echo dřív, házím to na web a FB stránky sdružení, ale obvykle to má cenu tak týden předem :)
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Ahoj,

i tento čtvrtek pořádá Pražský Klub Dračích Lodí tzv. otevřený trénink. Tedy na tento trénink může přijít kdokoliv a může si vyzkoušet jaké pádlování na dračí lodi je. Pokud se rozhodnete této možnosti využít, přineste si s sebou nějaké sportovní oblečení do lodi (protože se určitě namočíte). Pádlo vám rádi půjčíme a techniku pádlování vysvětlíme.

Start: 17:45 /v 18:00 se vyjíždí z loděnice/
    konec: 20:00

více info u mě, nebo na: http://www.praguedragons.cz/cs/node/3964

D.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Přijměte pozvánku na naší benefiční akci v sobotu 21.6. v café Na půl cesty

událost na nyxu
    [ Benefice o.s. Lačhe Čhave 21.6. Na půl cesty / partyparty / 21.6.2014 / CR - Praha - Centrální park, café Na půl cesty ]

pozvánka s odkazy na FB
    http://www.lache-chave.cz/article.php?id_article=438&novinky
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    KORKMAZ: Objednají ti tam odněkud celkem dobrou pizzu.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tak v továrně to bylo příjemné. O jídlo jsme se nepokoušeli (pak jsme šli na Synkáč do Concordie), ale koulení se celkem zadařilo. Jen teda to pivo (desítka sratopramen) je celkem nepitelný a nefiltr zrovna neni moje parketa
    COVBY
    COVBY --- ---
    KORKMAZ: jídlo nevím, ale pivo v pohodě a na bowling ve svých botech
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KORKMAZ: Co ja si pamatuju, tak k jidlu si das bud NH, nebo klobas.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: hele jidlo si nepamatuju vubec ze by tam bylo:D ale treba maji, my informace jsou stary...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRACONIK: A předpokládám, že se tam asi moc nenajíme což?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    nedavno sem tam chtel jit, ale meli tam nakou soukromou party naky buznicky, tak nas tam nepustili. ale rek bych, ze to tam bude furt stejny.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hele co ten bolwing na synkáči http://www.bowlingvtovarne.cz/

Byl tam někdo v poslední době? Já tam byl asi před 5 lety a ani boty mi nepůjčili, tak jsem musel hrát v pohorkách :-D
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: Pomnozi, ale chtej nektery i zrusit, koukam.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jinak se nám tady asi docela pomnoží jednosměrky...přínos ale asi nebude žádnej

Městská část Praha 4: Změna dopravního režimu v Podolí
    http://www.praha4.cz/5342_Zmena-dopravniho-rezimu-v-Podoli
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: prece si nebudou zaplacavat svy plochy pro auta u kterejch uz je treba majitel davno mrtvej:)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRACONIK: No s těma odtahovkama si nejsem úplně tak jistej. Řekl bych, že občas komunikace mezi nima a národním výborem dost vázne anebo je dost bizarní. Například už jsem 3 krát oznamoval výskyt autovraků v Podolí, jelikož jsou lokality, kde je každé třetí auto očividně vrak bez značky a s dálniční nálepkou z roku 200X....a zatim se nikdy nic nestalo. Ale když dám auto na blikačku někde poblíž křižovatky na Pankráci a do půl hodky se vrátim, tak už auto vesele hnije někde na Chodově na odtahovém parkovišti...takže za každou cenu asi kšeft nechtějí.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Bohužel praha není nafukovací a dokud si bude každej druhej chtít vozit prdel po městě autem, bude problém s parkováním a dokud bude problém s parkováním, bude problém se zónama. Současnej systém rozhodně není ideální, ale nějaký bič na motoristy bude muset být (vedle cukru, jehož objem lze nalézt v příslušných kapitolách rozpočtu města).
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    podle mne nejde jen o uredniky. do toho vstupuji odtahove firmy, ktere z toho maji podstatnou cast penez. urednikum to muze byt vlastne putna. tyhle dohody funguji na vyssich postech a jakmile se spravne zalobuje ze strany vymahajici (odtahovky, placena parkoviste...), tak se pristoupi k sikane obyvatel prahy. jsem sice prazakem, nicmene koupil jsem si dum na vesnici, kde mam trvale bydliste. bydlim v najmu a vim, ze pro pronajimatele bytu by bylo osemetne mi napsat trvale bydliste, tudiz bych nedostal parkovacku (pokud bych si ji nezaplatil dost podstatnou castkou). Osobne si myslim, ze v miste, kde bydlim ja(synkac) neni parkovaci situace tak katastrofalni, ze by bylo nutne zvolit reseni parkovacich zon. bohuzel tohle rozhodnuti neni primo na "urednicich" ale na lidech, kteri za to dostanou spravnou sumu. holt ten system parkovacich zon je podle me spatne nastavenej uz od zacatku.
    Bydlel jsem nekolik let v krakovske na vaclavaku a denne jsem nemel kde zaparkovat i s parkovackou, protoze tam mnohdy staly dost luxusni vozy. jakmile jsem prise ke straznikovi, kteremu jsem oznamil, ze rada merglu bez parkovacky blokuje parkovani mistnim obyvatelum, mi rekl, ze mam nejdriv volat statni a pak se to bude resit pres oznameni obcana. tudiz mi neprijde, ze by tahle cela vec neco resila a nejradsi bych je s tim poslal zpatky do patricnych mist.
    ale to je jen muj nazor, jestli tu ma nekdo pocit, ze zony jsou nutne, a vysvetli mi jejich patricnost, logicnost a vhodnost, budu rad. dozvim se alespon dalsi nazor a mozna si nebudu pripadat jako protizonovy fasista.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    jenom urednici aby mohli vybirat ldasi desatky.... :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Chce vlastne nekdo z obcanu Prahy ty zony, nebo to chtej jenom urednici?
    (Otazka k diskuzi.)
    Protoze muj nazor je ten, ze nedostatek parkovacich mist resit zakazem parkovani je minimalne zvlastni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam