• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    to je docela skoda ze to zabalil:( takova tradice to byvala...
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    Kvapil s hambáčema na Budějovický to taky zabalil, a rači než by to přenechal rusákum, kteří to po něm chtěli, tak to celý demontoval, správnej přístup, hrozně zásadovej člověk to je
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jsem koukal, že Na strži zavřeli ten čupr krámek s autolakama :-(
    WRF
    WRF --- ---
    LIQUID_SOUND: Ze mi sveho casu zvladli vykrast auto 2x za den, to uz snad ani neresit (pojistovak se jen zasmal). Ale podruhe za par tydnu jsem bez znacek. Uriznuta hadice z nadrze, ukradeny naraznik (a pri tom skoda nekolikanasobne prevysujici hodnotu toho plastu), radia (obycejna), airbagy, povinna vybava. Nejsem v ulici jediny a tusim kdo to je. Mam pocit ze Mawerick ma pravdu. Tentokrat mi ukradli znacky driv nez jsem auto stihl prevest na sebe (evidencka se bez RZ dela blbe) :( A to resim jen auto. Spoluobcany co mi sli s nozem proti obliceji kdyz jsem je vyrusil pri vykradani sousedova domu a hlidka dorazila az 30 minut po hlaseni radsi neuvazovat. Ted se muzu jen bat kdy je potkam pozde vecer. Praha 4 v oblasti Dolnokrcske mi zacina pripadat jako misto nevhodne k bydleni :((( Mimochodem - "vas mestsky policista" nebyl v ulici spatren rok (a to tehdy jen stihl nalepit oznameni k odtahu na par hodin okradene auto). Ano, nadavam a brblam, protoze uz jsem otraveny.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LIQUID_SOUND: jednoduchy reseni :) Zbrojak, pistoli, strilet :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WRF: U nás, co vim, mizej (zatim jenom) airbagy. Sousedovi z jednoho auta za dva měsíce třikrát. Pak v nějakým Superbu je u nás cedule, že dvakrát ukradenou navigaci nechal nahradit obyč radiem. Tj. hlavně škodovácký díly.

Sere mě ale spíš nárůst cigošů a fetek tj. zvýšená kriminalita. Cca minulej tejden vyváděli frajera z vedlejšího vchodu. Já jsem chytil týpka co se nám snaží vlámat do baráku dvorem. Jindy ukradený boty z chodby, zámky v prdeli. Už jsem kvůli tomu, plus kvůli podezření že někde kolem někdo vaří, psal na ÚMČ. Když jsem sondoval jak nechat navýšit četnost kontrol naší lokality MP, tak mě víceméně mě vyfuckovali s tim, že si je mám když budu chtít zavolat. :/ (Budějovická)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Fetky byly, jsou a budou. Neudelas nic.
    Kdo si mysli, ze to vymyti, tak je naivni.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Když už se tu mluví o těch fetkách, tak mě už začínají docela srát na budějický dole před rossmanem/lídlem. Celej ten spodní "dvorek" by sloužil spíš vyhodit do vzduchu než se sám rozpadne...což asi nebude dlouho trvat. Přitom kolem je to skoro samá novota. Administračky, národní výbor, poliklinika, i to dbk jsou v poho...ale todle je fakt žumpa. Ale v tý cukrárně mají dobrou zmrzlinu.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hele popravde, za posledniho pul roku jsem nechal jednou odemceny auto, podruhy zase otevreny okynko a nic se nestalo:) tak celkem pohoda:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    a v baraku nas za 30 let vykradli dvakrat a to nastesti jen sklepy
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    hm. nusle jsou asi blbla ctvrt :) ja zapomel jednou nebo dvakrat odemceny auto a nic se mu nestalo :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    HUJERKA: cajk, proto je potkavam tak casto:) nu, co se da delat:)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    DRACONIK: ve Vladimírově ul. je substituční centrum
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    zda se mi to, nebo v okoli synkace je cim dal vic fetek? cestou do prace/z prace potkavam v posledni dobe dost vyndanejch...:/
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Ukradli mi poklice, zkurvili antenu a vypustili kola. Pak jsem zacal dusledne parkovat na hlidanym parkovisti. Jak rikate, vymlaceny okynka vidavam taky casto. Bohuzel prislusnici/straznici radeji odtahuji z prechodu, pripadne buzeruji za prechazeni na cervenou.
    ZULUZUK
    ZULUZUK --- ---
    mě na jižáku akorát ukradli škodnou 120 :D, ale jinak jinak nic, spz mi ukradli v jílovém u prahy
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    WRF: 1x
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    WRF: u nás na Jezerce vidím vymlácená okénka (zvláště škodovek) až nepříjemně často…
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    WRF: Mě zatim ne, parkuju většinou v garáži...ale sousedovi ukradli 13krát (slovy třináctkrát) navigaci v superbu a ještě několikrát xenony!!!

Plus v bedně byla i ta seriózní reportáž, jak nějakýmu nebožákovi v podolí ukradli za týden dvakrát kapotu z fábie. Bylo to někde v okolí Pujmanové...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam