• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Nepletes.
    ...vsichni jdou za stestim.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    No, zastavárny jdou i za gamblerama. A co je na čtyřce v některejch oblastech heren...
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Jinak btw ja si nemyslim ze presun substitucniho centra neco vyresi. Uz jsem to tu psal, buchny se budou valet pobliz mista, kde se prodava. Uz jen to mnozstvi zastavaren mluvi samo za sebe. Centrum jde za fetakama, ne fetaci za centrem. A fetaci jdou za dylerama, corka, par kroku, zastavarna, par kroku, koupit, par kroku, slehnout. Repeat. Nebo se pletu?
    BULHI
    BULHI --- ---
    ten stanek na rohu jak je Svacek tedka? to byl snad prvni podnikatel na Praze 4 po revoluci ne? :-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    to je docela skoda ze to zabalil:( takova tradice to byvala...
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    Kvapil s hambáčema na Budějovický to taky zabalil, a rači než by to přenechal rusákum, kteří to po něm chtěli, tak to celý demontoval, správnej přístup, hrozně zásadovej člověk to je
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jsem koukal, že Na strži zavřeli ten čupr krámek s autolakama :-(
    WRF
    WRF --- ---
    LIQUID_SOUND: Ze mi sveho casu zvladli vykrast auto 2x za den, to uz snad ani neresit (pojistovak se jen zasmal). Ale podruhe za par tydnu jsem bez znacek. Uriznuta hadice z nadrze, ukradeny naraznik (a pri tom skoda nekolikanasobne prevysujici hodnotu toho plastu), radia (obycejna), airbagy, povinna vybava. Nejsem v ulici jediny a tusim kdo to je. Mam pocit ze Mawerick ma pravdu. Tentokrat mi ukradli znacky driv nez jsem auto stihl prevest na sebe (evidencka se bez RZ dela blbe) :( A to resim jen auto. Spoluobcany co mi sli s nozem proti obliceji kdyz jsem je vyrusil pri vykradani sousedova domu a hlidka dorazila az 30 minut po hlaseni radsi neuvazovat. Ted se muzu jen bat kdy je potkam pozde vecer. Praha 4 v oblasti Dolnokrcske mi zacina pripadat jako misto nevhodne k bydleni :((( Mimochodem - "vas mestsky policista" nebyl v ulici spatren rok (a to tehdy jen stihl nalepit oznameni k odtahu na par hodin okradene auto). Ano, nadavam a brblam, protoze uz jsem otraveny.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LIQUID_SOUND: jednoduchy reseni :) Zbrojak, pistoli, strilet :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WRF: U nás, co vim, mizej (zatim jenom) airbagy. Sousedovi z jednoho auta za dva měsíce třikrát. Pak v nějakým Superbu je u nás cedule, že dvakrát ukradenou navigaci nechal nahradit obyč radiem. Tj. hlavně škodovácký díly.

Sere mě ale spíš nárůst cigošů a fetek tj. zvýšená kriminalita. Cca minulej tejden vyváděli frajera z vedlejšího vchodu. Já jsem chytil týpka co se nám snaží vlámat do baráku dvorem. Jindy ukradený boty z chodby, zámky v prdeli. Už jsem kvůli tomu, plus kvůli podezření že někde kolem někdo vaří, psal na ÚMČ. Když jsem sondoval jak nechat navýšit četnost kontrol naší lokality MP, tak mě víceméně mě vyfuckovali s tim, že si je mám když budu chtít zavolat. :/ (Budějovická)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Fetky byly, jsou a budou. Neudelas nic.
    Kdo si mysli, ze to vymyti, tak je naivni.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Když už se tu mluví o těch fetkách, tak mě už začínají docela srát na budějický dole před rossmanem/lídlem. Celej ten spodní "dvorek" by sloužil spíš vyhodit do vzduchu než se sám rozpadne...což asi nebude dlouho trvat. Přitom kolem je to skoro samá novota. Administračky, národní výbor, poliklinika, i to dbk jsou v poho...ale todle je fakt žumpa. Ale v tý cukrárně mají dobrou zmrzlinu.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hele popravde, za posledniho pul roku jsem nechal jednou odemceny auto, podruhy zase otevreny okynko a nic se nestalo:) tak celkem pohoda:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    a v baraku nas za 30 let vykradli dvakrat a to nastesti jen sklepy
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    hm. nusle jsou asi blbla ctvrt :) ja zapomel jednou nebo dvakrat odemceny auto a nic se mu nestalo :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    HUJERKA: cajk, proto je potkavam tak casto:) nu, co se da delat:)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    DRACONIK: ve Vladimírově ul. je substituční centrum
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    zda se mi to, nebo v okoli synkace je cim dal vic fetek? cestou do prace/z prace potkavam v posledni dobe dost vyndanejch...:/
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Ukradli mi poklice, zkurvili antenu a vypustili kola. Pak jsem zacal dusledne parkovat na hlidanym parkovisti. Jak rikate, vymlaceny okynka vidavam taky casto. Bohuzel prislusnici/straznici radeji odtahuji z prechodu, pripadne buzeruji za prechazeni na cervenou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam