• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ADITU
    ADITU --- ---
    IKI: tak tři roky nazpátek se mi je podařilo chytnout. od té doby ani ťuk - možná obměnili posádky...
    IKI
    IKI --- ---
    WRF: Taky husty, ale mas stesti, ja ho fakt v zivote nevidela.. Ty papirky o ulozeni zasilky nosi normalne postacka s dopisama a haze to do schranky ona. Stalo se mi, ze jsem mela pockat v 10.15 na nejakou navstevu i sla jsem pred dum, cestou koukla do schranky, nic v ni nebylo. kolem me prosla do domu postacka, ja cekala az do pul(klasika) a s navstevou jsem ze schranky vyzvedla oznameni o ulozeni zasilky. vystaveno v 11.45 z duvodu DUM UZAMCEN. Na to maj taky razitko..
    WRF
    WRF --- ---
    IKI: Dobry den, my jsme spolu mluvili vcera. Muzete laskave zatelefonovat vasemu ridici, ze mu na papirek o nepritomnosti se#u kdyz ho sleduju jak zastavil na otocce a nas vchod vyridil za 5 vterin? Na krik z balkonu nereaguje a prave ujizdi z ulice. Cekam na nej uz pres 3 hodiny a na doruceni dnes uz TRVAM!
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    IKI: Rozvazi to nekdo jinej, nez kdo pak dorucuje listecky k vyzvednuti. Rozvazeci ale curaci jsou, nekolikrat jsem si na ne stezoval a hovno z toho. Zazil jsem snad jednoho, kterej mi volal, ze u me za pul hodiny bude. Poste se vyhybam, co to jde.
    IKI
    IKI --- ---
    Už pěkných pár let si říkám, že naše doručovací pošta zaměstnává démona.
    Prý rozváží balíky na adresu. Za čtvrtstoletí co tu bydlím, jsem ho ani okem nezahlídla, nikdy mi žádný balík nedoručil.
    Jednou už to vypadalo, že se seznámíme - operátor po mě chtěl peníze za balík, který mi nepřišl a tak se to vyšetřovalo. Smůla. Byl to velký průšvih, tak to řešila vedoucí pošty. Tak zase nic, neseznámili nás.
    Ve schránce dál nacházím jen lístky s upozorněním a jeho razítkem místo podpisu.
    Znáte někdo KARLA FRANTU ?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PIKKMA: Nekonečně bombardovat ÚMČ Praha 4. Nevim jak fetky, ale za zahradou si udělali hnízdo bezďáci. Pořešil jsem to s ÚMČ a zrovna v tomhle případě se ukázali docela aktivní a asi za čtyři dni místo bylo vyklizený. Prostě prudit na ÚMČ. Ostatně si je platíš.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    tak už jsou prej stroje na posilovnu na půl cesty už na cestě :-)
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Ahoj,

i tento čtvrtek pořádá Pražský Klub Dračích Lodí tzv. otevřený trénink. Tedy na tento trénink může přijít kdokoliv a může si vyzkoušet jaké pádlování na dračí lodi je. Pokud se rozhodnete této možnosti využít, přineste si s sebou nějaké sportovní oblečení do lodi (protože se určitě namočíte). Pádlo vám rádi půjčíme a techniku pádlování vysvětlíme.

!!!POZOR ZMĚNA!!!

tento trénink bude vyjímečný. V čem??? ihned po tréninku, který bude trvat jen do 19:00 proběhne křest nové baby boat. Máte tudíž jedinečnou příležitost na vlastní oči vidět, jak takový křest čínské lodi vypadá ... Po tomto křestu proběhne i malý závod na baby boats ;o) ...

Start: 17:45
    konec: 20:00

více info u mě, nebo na: http://www.praguedragons.cz/cs/node/3976

Těšíme se na nové draky ;o)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    DRACONIK: no ja bydlim u parciku mezi lounských a 5. květnem (hned u výjezdu z tý velký policie krajského ředitelství), začli se tam srocovat až poslední měsíc - denně vyházený odpadky, všude bordel, střepy, a ráno to jsem tam našla buchny použitý dvě, nebo teda spíš muj pes kterej je málem sežral :/ do toho je tam furt nasráno a od psů to není... už přemýšlím že těm fízlům něco řeknu jezdí jich kolem asi tak stovka denně a nic
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    HVJ3R: Dělám už víc jak deset let v ulici Ve smečkách, kde byl (přesně naproti mateřský školce - když už si zahraju na tuhle struničku) slavnej Drop-in. Každej den děkuju, že ho zrušili. Situace ohledně fetek tj. nacházení vytuhlejch a nestřelujících se fetek před domem nebo v domě, buchen po nich, všemožnejch hledačů, zlodějíčků a somráků se mnohonásobně snížila. Zatimco dřív tam fetky vysloveně korsovaly a nikdo si jim netroufnul nic říct tj. samo ani cajti, teď se tam leda semtam nějaká mihne, aby si šla šlehnout do průchodu mezi Smečkama a Štěpánskou. Prostě už do tý ulice nechoděj. Toliko praxe. Rušení resp. přesunutí center rozhodně řeší hodně.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hm, tak jsem se vcera prosel se psem a v parku nad kvetnici jsem nasel buchnu od tech fetek. jako nic proti, at si smazej. ale kurva at to aspon uklizej. par metru od detskyho hriste, fakt super.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Nepletes.
    ...vsichni jdou za stestim.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    No, zastavárny jdou i za gamblerama. A co je na čtyřce v některejch oblastech heren...
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Jinak btw ja si nemyslim ze presun substitucniho centra neco vyresi. Uz jsem to tu psal, buchny se budou valet pobliz mista, kde se prodava. Uz jen to mnozstvi zastavaren mluvi samo za sebe. Centrum jde za fetakama, ne fetaci za centrem. A fetaci jdou za dylerama, corka, par kroku, zastavarna, par kroku, koupit, par kroku, slehnout. Repeat. Nebo se pletu?
    BULHI
    BULHI --- ---
    ten stanek na rohu jak je Svacek tedka? to byl snad prvni podnikatel na Praze 4 po revoluci ne? :-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    to je docela skoda ze to zabalil:( takova tradice to byvala...
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    Kvapil s hambáčema na Budějovický to taky zabalil, a rači než by to přenechal rusákum, kteří to po něm chtěli, tak to celý demontoval, správnej přístup, hrozně zásadovej člověk to je
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jsem koukal, že Na strži zavřeli ten čupr krámek s autolakama :-(
    WRF
    WRF --- ---
    LIQUID_SOUND: Ze mi sveho casu zvladli vykrast auto 2x za den, to uz snad ani neresit (pojistovak se jen zasmal). Ale podruhe za par tydnu jsem bez znacek. Uriznuta hadice z nadrze, ukradeny naraznik (a pri tom skoda nekolikanasobne prevysujici hodnotu toho plastu), radia (obycejna), airbagy, povinna vybava. Nejsem v ulici jediny a tusim kdo to je. Mam pocit ze Mawerick ma pravdu. Tentokrat mi ukradli znacky driv nez jsem auto stihl prevest na sebe (evidencka se bez RZ dela blbe) :( A to resim jen auto. Spoluobcany co mi sli s nozem proti obliceji kdyz jsem je vyrusil pri vykradani sousedova domu a hlidka dorazila az 30 minut po hlaseni radsi neuvazovat. Ted se muzu jen bat kdy je potkam pozde vecer. Praha 4 v oblasti Dolnokrcske mi zacina pripadat jako misto nevhodne k bydleni :((( Mimochodem - "vas mestsky policista" nebyl v ulici spatren rok (a to tehdy jen stihl nalepit oznameni k odtahu na par hodin okradene auto). Ano, nadavam a brblam, protoze uz jsem otraveny.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LIQUID_SOUND: jednoduchy reseni :) Zbrojak, pistoli, strilet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam