• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Netuší někdo, jak to bude s tržnicí na pankáči? Co nevidět se asi rozpadne (sama od sebe) a prý tam možná vznikne další odpad typu potrefená husa...zajímá mě to hlavně kvůli osudu rybárny.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    RESTINPEACE: právě, že v tom byla výše nájmu, město řeklo, že nesleví, tak se ukončila smlouva, smlouva s městem je vždycky na rok, dělaj to tak všude (pokud nejsi Medicon 1o let za 350 míčů ročně, tomu řikám kauf, pronájem radnice), proto nikdo nikam neinvestuje, pak ti to vyfoukne známej nějakýho ouřady, měli sme dost dobrý nápad na klub na lišce v atomovym krytu, ale kdo by do toho šel se smlouvou na rok, maximálně nějakej naivka
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    BULHI: Za zanikem Klokocnika nebyla vyse najmu, znamy se bavil posledni vecer s obsluhou a rekli mu, ze najem proste vyprsel, neprodlouzili jim ho a ted prostory nabidnou do verejne souteze. moznosti jsou otevrene uplne vsemu: Vse za 9 - 999; ceska piccerie; vietnamska smisenka s pestirnou ve sklepe. Ve hre je i U Klokocnika 2.0.
    Sice uz nejsem mistni, ale taky jsem to tam mel rad.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    DEMONOFANARCHY: vedle myho staryho bytu (Rovnobezna) nad parkem Jezerka je mala knajpa se zahradkou, ale neni tam zelen. zato ruzne druhy piv :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    OMNIHASH: jako bylo mi divny, kde by vzala takovou sbirku cibulaku, ale jeden nikdy nevi, zvlast u nekoho, kdo vladne pohledem ranene lane :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ADITU: je to tak, nabízel sem jí útulnej plácek mezi cibulákem, ale něco si zamumlala a běžela bookovat letenky na Zéland.
    ADITU
    ADITU --- ---
    OMNIHASH: Stridas SARAJ? :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Poslušně hlásím, že rozšiřuju řady a hned jak mi zaschnou barvy na zdi, tak je ze mě Krčan.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SYPH1: Pockej ale tam maji tedka ruzny pivni specialy, ne?
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    BULHI: Na veselí , z tramvaje rovnou do hospody :-) za doby březňáka snad nejlevnější pivo v praze
    BULHI
    BULHI --- ---
    zahradku ma ted i ta hospoda v ulici kousek nad Klokocnikem, jak meli driv Breznaka.. pak presli na Krusovice a prestal sem tam chodit, ale loni jsem tam na ceduli spatril Rychtare myslim.. ale nemel jsem nejak moznost to overit, protoze jsem se z Pankrace odstehoval a moje obcasny navstevy v hoodu vzdycky skoncily Kacovem :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BULHI: tuhle mi nekdo rikal ze 100K mesicne prave. :(
    //
    U okynka meli opravdu loni jeste Kacov. Jinak na krkavcich horach NEdoporucuju golfovy hriste. obsluha priserna, pivo taky zly. Kvetnice mi ani tolik nevadila, obsluha v pohode, a pivo nosili rychle. Malou zahradku ma i Basta. Pak moje oblibena Pohoda ma hezkou zahradku. A letos otevrou zahradku snad i Zly casy...
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    CARLOZ: ajoo, tam uz jsem nebyl roky tam se musim nekdy zas vypravit
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    DEMONOFANARCHY: a co třeba hospoda u koníčků? jsou tam dvě hřiště (asfalt, písek) a venkovní sezení je z části zastřešeno.. Je to za kavčákama směrem na podolskou vodárnu..
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    DEMONOFANARCHY: loni jsem tam byl dvakrát a obsluha byla v pořádku a jídlo relativně dobrý. když to je narvaný, tak to tam moc rád nemám, ale přes den je to tam příjemný.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    HUJERKA: Tam to nemam moc rad i kdyz je fakt, ze jak to uz asi po 100 zmenilo majitele tak uz problem s obsluhou neni takovej jako driv...
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    DEMONOFANARCHY: hodně profláklá a prostorná je Květnice
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    RIP Klokocnik...
    Na letni hospodu uz zustala uz jen hospoda na hradbach? Nebo mate jeste dalsi tipy?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    velky smutek za Klokocnika
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    boze.... ty zas*any statni urednici to je fakt peklo... hmmm...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam