KETHAMINA: ok, díky za tip, zkusím je zkontaktovat!
LUCISZKA: narkáčů tu bylo vždycky dost, ale až v poslední době (cca poslední dva měsíce) to začíná být pěkná přehlídka ..
KORKMAZ: asi tě budu muset vzít na procházku v okolí mýho bydliště, možná změníš názor :D tady je to vážně peklo, už jsem tu situaci několikrát řešila s MÚ, ale beztak se nic nezměnilo! chápu, že tu není skoro žádná zeleň (ono je to totiž děsně daleko do Havlíčků nebo na Jezerku), ale sakra, to přece není normální - chodit venčit psa před vchod od baráku v županu, bačkorech a honem domů .. jsem zase znechucená! :D:D já si na P6 nemůžu stěžovat a P10 mi taky přišla relativně čistá, no, asi záleží na "sousedech"!
CABI: jó, tak hot god, mně spíš přišlo, že je tam furt zavřeno! :D zkusila jsem "božský párek" na Letný, fronta šílená, ale tak mazlil se s tím hezky, chutově jako dobrý, ale furt je to párek v rohliku! :D upřímně, nedávala jsem jim moc času :D:D a nakonec to zabalili .. ty jo, vlastně pokaždý, když se tu otevře něco novýho tak si tak tipuju jak dlouho vydrží! :D
a když už jsme u toho otevírání - místo vietnamský večerky (pod stodolou) bude prodejna kol, už se na to maká ..