• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    Ja jen podotknu ze co se tyka hustoty kosu na hovna s pytlikama a zejmena jejich doplnovani mi prijde praha 4 jako nejvetsi pruser, uz sem bydlel v ruznejch castech prahy ale tady (budejarna pankrac) mi skoro az prijde ze to radnice schvalne flaka aby mela v pristich volbach poradny tema... Jako platim za psa 1500 za rok a krom toho ze se pytliky uracej doplnovat jednou tejdne (kdyz je pondeli svatek tak klidne i za dyl) je nova parada to ze misto tech klasickejch pytliku s lopatickou z recyklovanyho papiru presli na suprtenky igelitovy velikosti a5 takze to po svym psovi musim nejdriv naporcovat... Vsude jinde bejvaj normalni pytle ktery se doplnujou neklikrat tejdne, tady mas vetsinou ve stredu smulu pac uz nejsou nikde... To jen tak na dokreslenou pohled pejskare kterej celej zivot po psovi uklizi ale proste kdyz vidim jak na sluzbu kterou si platim nekdo dlabe dost mi to bere chut bejt uplne duslednej...
    KLX
    KLX --- ---
    CARNAQE: bylo tam přesně viz níže, jen už je to asi 2 roky zpět, tak jsem si to přesně nepamatoval..každopádně šlo o hromadu hoven před našim vchodem každý den .)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KLX: "vencit ... u sebe doma" - to zni zajimave
    KLX
    KLX --- ---
    AXTHEB: :))) tenhle to nebyl, ale obsahově to souhlasí..u nás na bílém papíře..asi stejný autor, nebo byl tento předmětem inspirace..možná šlo o stejného slona :-)
    KLX
    KLX --- ---
    Já tedy nebydlím v Nuslích, ale pod Vyšehradem v Podolí a mam pocit, že u nás před domem venčí psy snad všichni z okolí..Už tam byl i na papíře nalepen (na chodníku) vzkaz, že kdo k nám chodí venčit toho slona, co vždy vysere hromadu, že si ho má venčit někde jinde, ideálně u sebe doma..to asi pomohlo, páč hromady už před vchodem nejsou, ale naděláno neustále ano..a v naší ulici vůbec všude...jinak ale jehly nikde, tak alespoň něco a celkem se i divim, páč vedle nás teď asi půl roku bydlela smažka a jeho kámoši si šlehali přímo u nás před vchodem klidně i ve 2 odpoledne..ale nikdy nikde nic, asi nějaký ukázněný :)..ale koukam všude stejný problémy..
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    KORKMAZ: Dekuji, zcela nove slovo pro me.
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    CABI: U nás ten úklid trochu vázne, k tomu všemu máme na chodníku před barákem neustále rozhrabaný odpadky z popelnic. Popelnice vyváží třikrát týdně a nestačí to. U nás ve vchodě žijou tupci, co nedokážou třídit odpad, takže v komunálu jsou petky, papíry, krabice, sklo a další poklady. V noci to bezdéčka vyhraboší a pak se nedá ani projít, děs! Nechápu to!

Jé, to bych to tedy nechtěla vidět před těmi x lety, kdy to tu bylo ještě horší, protože mě osobně ta situace přijde pěkně na hraně! :D Z těch všech míst, kde jsem v Praze žila, mi to tu přijde nejšpinavější.

A Čestmírka, tam vedle tý večerky je cikánský dům nebo aspoň byt, v létě tam malý cikáňata močí z okna přes mříže na ulici :D:D ..
    CABI
    CABI --- ---
    BACTERIE: Kdyby ten nas byl jenom pochcanej, psi houno primo jako prekvapko pro ty co odchazeji jeste za tmy, obcas nablito na stejnem miste ze musis z baraku vyskocit atd..... :)
    Ale zase je to do vecera uklizeny.

Byl jsem v Nuslich cca pred 8mi lety parkrat za kamaradem a posrany ulice byli fest, ted je to IMHO o dost lepsi.

Tuhle sem se potkal s kamaradem jehoz manzelka v Cestmirovce vyrostla a rikal ze to tu je k nepoznani, ze treba zrovna v Cestmirovce driv byl celej barak cikanu a nikdo si tam nedovolil otevrit obchod, akorat vietnamec kterej prodaval pernik co cikani navarili.... Byl hrozne unesenej jak to tam ted vypada
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    MOODYCAT: tyjo, tak to asi bydlíme ve stejným vchodě, protože mám taky pocit, že ten náš je nejvíc! :D
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    MOODYCAT: No na P13 mě nejvíc štvalo, že posypový štěrk nezřídka zůstával na zemi do jara/léta a když jsem jako malý kluk jezdil na inlinech, tak mi to vyrazilo zub :-)

MOGUCAN: To je injekční stříkačka po smažkách
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    Asi blby dotaz, ale co je to ta buchnicka? Google nepomaha a chci vedet, zda to na Sporilove taky mame ;-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KORKMAZ: Ja teda zila 20 let na P13 a prave nikde bordel nebyl, buchnu jsem nepotkala ani jednu. V Nuslich zatim taky ne, akorat me stve, ze nas vchod je snad nejpochcanejsi ze vsech :).
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BACTERIE: Ty jo, tak to máš celkem smůlu. U mě na zelenym pruhu je hovno celkem vzácnost...nebo takle: Bydlím tu 2,5 roku a obden chodím běhat, často ve tmě a většinou přes trávníky a louky a překvápko jsem vyšlápnul jen jednou. No a psů je tady jak psů...
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    KETHAMINA: ok, díky za tip, zkusím je zkontaktovat!

LUCISZKA: narkáčů tu bylo vždycky dost, ale až v poslední době (cca poslední dva měsíce) to začíná být pěkná přehlídka ..

KORKMAZ: asi tě budu muset vzít na procházku v okolí mýho bydliště, možná změníš názor :D tady je to vážně peklo, už jsem tu situaci několikrát řešila s MÚ, ale beztak se nic nezměnilo! chápu, že tu není skoro žádná zeleň (ono je to totiž děsně daleko do Havlíčků nebo na Jezerku), ale sakra, to přece není normální - chodit venčit psa před vchod od baráku v županu, bačkorech a honem domů .. jsem zase znechucená! :D:D já si na P6 nemůžu stěžovat a P10 mi taky přišla relativně čistá, no, asi záleží na "sousedech"!

CABI: jó, tak hot god, mně spíš přišlo, že je tam furt zavřeno! :D zkusila jsem "božský párek" na Letný, fronta šílená, ale tak mazlil se s tím hezky, chutově jako dobrý, ale furt je to párek v rohliku! :D upřímně, nedávala jsem jim moc času :D:D a nakonec to zabalili .. ty jo, vlastně pokaždý, když se tu otevře něco novýho tak si tak tipuju jak dlouho vydrží! :D

a když už jsme u toho otevírání - místo vietnamský večerky (pod stodolou) bude prodejna kol, už se na to maká ..
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BACTERIE: Náhodo čtyřka je imho krásně čistá. 10 let na P13 a špína všude, pak 15 let na P5 a tam hlavně katastrofální silnice a tady P4 je to o dost lepší. Co se týče psích hoven, tak na dejvice nic nemá. Pokaždý když tam jedu s přítelkyní, tak vystoupím z auta přímo do hromady výkalů.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    BACTERIE: Buchničky prostě v Nuslích budou, no. Já podle toho, co potkávám po Nuslích za exoty, tak si myslim, že je nějaká osvěta nepřesvědčí, že nemají použité buchny házet kde chtějí. Ty maj z 90% všechno na salámu!
    CABI
    CABI --- ---
    BACTERIE: Souhlas.
    Buchnicku sem uklizel nastesti jenom jednou.

Maslo je vyborny, cekal sem az se tu objevi Grand Moravia

No a Sweetcake, chohdim kolem kazdej den a pokazdy tam nekdo je, to v Hot Godu sem skoro nikdy nikoho nevidel krom lelkujiciho personalu.... Snad vydrzi, dortiky luxus.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BACTERIE: Ohledně stříkaček bych se klidně obrátila přímo na Remedium, je blízko synkáče
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    Dnes obleva a chodníky zase v plné kráse - psí hovno kam se podíváš, kam šlápneš. Bydlím tu třetí rok a stále mě to nepřestává překvapovat! :D Psaní stížností na MČP4 už mě nebaví, asi si zvykám, ale na co si teda zvykat odmítám jsou buchničky. V poslední době jich cestou "kolem baráku" potkávám nějak moc. Dnes rovnou tři! Nic moc, když moje dítě začíná chodit! Co s tím?!

Postřehy a slinty, takže:

kebab - na synkáči jen když je nouze, ale nahoře na zastávce (pod zastávkou) Horky (směrem z centra) je daleko lepší, větší a hlavně - rychlejší!

Gran Moravia - čerstvý máslo je dobrý! :D

Sweetcakes - no, už byla potřeba nějaká kavárnička s dortíky v okolí, káva dobrá (Dos Mundos) - líbí se mi i alternativní způsoby přípravy (Hario V60, aeropress), v pátek na mlýnku Honduras (kyselejší), nabídka dortíků docela zajímavá, přes víkend jedou i brunche .. jen teda nevím jak to plánují, protože ten prostor je opravdu mini pidi a tři stolečky jsou opravdu málo, nejspíš spoléhají na léto a zahrádku ve vnitro bloku, celkově interiér není špatně zařízený, nábytek je hezký, ale je vidět, že se spěchalo! každopádně jim držím palce, bylo by fajn, kdyby se udrželi :)

A na závěr další postřeh - vinotéka u Otáhlů už není (zastávka Horky), škoda, víno měli dobré!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam