• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    FTN
    FTN --- ---
    GUDRUN: Hele neznám nic. A lavičky budou asi až v létě.
    BULHI
    BULHI --- ---
    FTN: hele kdyz nad tim tak premejslim, tak jsem to asi vzdycky trochu michal, ale spis jsem rikal tyč
    BULHI
    BULHI --- ---
    CISTICZ: kurva kupuju letenky :-)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    fuck, poustim na siskove techno ale v nedeli k obedu pri venceni to prubnu :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Tak si dejte do nosu... Bernarda :) ja budu rad, kdyz budu v sobotu uz doma (z nemocnice), na nejaky chlastani to nevidim.

CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    takze kdo jde v sobotu, ja si to nenecham ujit
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Az na ten bernard je to opravdu dobra zprava!:)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Tyvole, 100+ prispevku o hovne a ani slovo o tom, ze pristi tejden se otvira legenda U Klokocnika! Sice uz nebydlim na P4, ale kamos mi v patek pise, ze sel kolem a neco se tam delo. Tak se sel zeptat a majitel mu povida, ze starej nazev zustava, na cepu Bernard a v sobotu otviracka. Udajne jeste shanej personal na plac a do kuchyne, tak jestli nekdo znate dobryho kuchtika poslete ho tam.
    Pro me plan na pristi sobotu jasnej.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    FTN: znáš tam tu nalevnu u Botiče na rohu, co dávají pivo ven na lavičky a maji malej stolek kolem sloupu pouličního osvětlení?
    FTN
    FTN --- ---
    Jakožto čerstvá náplava z venkova (Písnice) do centra (Michle) bych se chtěl zeptat, jak se správně vyslovuje veletok Botič. Spíš BoŤič nebo BotYč?
    Tipy na zajímavý podniky v okolí sokolovny velmi uvítám! :)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    LIKUD: no jasne.. treba na prazaku jsou kakasáčky hned vlevo za dverma v krabici bud plastovy nebo papirovy.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIKUD: pěkný :-) mate tři psy? ani jsem nevěděla, ze se to da obcházet, bydlime tam cerstve
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIKUD: tam by me vencit nenapadlo, my vencime na ty fetacky loucce
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Hele a nepomáhaj ty hovna třeba hnojení trávy? Vždyť to je jako taková demo verze hnoje. Ne? :)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    MATHEA: Ja si chodim pro pytliky na Check Point, naberu si je do zasoby.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LUCISZKA: coz je presne ten duvod, proc mam kolem baraku cim dal tim vetsi nechut ty hovna sbirat. Ziju tu dva a pul roku, kolem je dost pejskaru, poctive sbiraj sousedi, ktery maj psa par mesicu a mozna jeste tak dva dalsi pejskari. Chodi tu treba chlapik s boxikem vecne na kratkym voditku - pes mu sere tesne u chodniku a i kdyz na nej clovek cumi z 15 metru, na nej a na jeho serouciho psa, od hovna zvesela odchazi s pocitem dobre vykonane prace. Nasledne kdyz tancim po travniku pro hovna po svejch psech, vyslapnu alespon tri cizi. A fakt uz me to prestava bavit. Pardon za dalsi hovnoprispevek. Jo a pytliky kupuju v lidlu za 18,90 Kc/100ks, jsou dostatecne pevny :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUDIE: Heled sorry ale kdyz si muj pes usmysli, ze udela za pomoci nejákýho joga triku hovínko na stráni u botiče, kam bych se dostal tak možná s horolezeckou výbavou a riziko vyšlápnutí hrozí pouze za předpokladu, že botič bude použit jako zákop při obraně Prahy, tak na to fakt taky kašlu.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    kurva sbírat, hoven je dost v celý republice, už jsem ho párkrát uklízel a to žádného psa nemám a jednou jsem ho vyšlápnul dokonce bosou nohou a to je o trochu lepší než na botě, líp to jde dolu
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    No, já sbírám poctivě a většinou při tom na trávníku vyšlápnu něco po jinym psovi.. pro dobrotu.. posranou botu :D
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Napsal si, ze seres na sbirani na stráni.) tam neni moc nejasností hele, proste nesbiras po svym psovi pravidelne. Ale to uz je silne OT.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam