• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DRACONIK: aby se neco zmenilo? Nema... CP je dalsi zkonstnatela postkomunisticka instituce... A jakekoliv stiznosti na cokoliv jsou proste zbytecy :) ale zas si muzes aspon ulevit kdyz jim to reknes hezky od plic ;)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Jakou zkusenost mate s postou v Kresomyslove? Vcera mi prisel balik, s tim, ze jsem nebyl zastizen. Zajimavy je, ze jsem byl celej den doma a postacku sem videl u druhyho baraku kdyz jsem sel se psem ven a to sla od naseho baraku. ma cenu tam na ne vlitnout?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    HUJERKA: jee, tak to se omlouvam, netrefila jsem jmeno, je jich tam vic :-)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MIDORI: Tak jsme nakonec byly dnes na Budějárně u MUDr. Brázdilové a mladá nebyla a hračky neměla, ale bylo to v pohodě :-)
    (Prosanum bude taky, ale objednali nás až na půlku dubna)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    RUDIE: tyve to je hell :(((
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    IKI: Dekuji, ale radsi spis neco kolektivniho aspon jednou tydne. :) ale kouknu na to. Treba se donutim i doma.
    IKI
    IKI --- ---
    MYJKA: A co si dojít k Zajícový na Synkáč pro radu jak cvičit ? http://www.masazodzajice.nolimit.cz
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    HUJERKA LUCISZKA: Díky holky. :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MYJKA: vietnamská švadlenka směrem k DMku u zast. Horky
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Tady info od developera:

Pozemek s už platným stavebním povolením pro výrazně komornější projekt čtyř domů o celkem 340 bytech koupila Central Group... " (NOVÝ) Projekt umožňuje výstavbu ve dvou etapách. Dohromady jde o zhruba 550 bytových a nebytových jednotek a přibližně 800 garážových a parkovacích stání. Celková podlahová plocha bytů přesahuje 32 tisíc čtverečních metrů, dalších přibližně 5500 metrů čtverečních připadá na komerční plochy, a to zejména obchodní prostory v přízemí a kanceláře v nižších podlažích,"

CENTRAL GROUP v médiích: Bytové věže pro Pankráckou pláň navrhne architekt Pleskot
    http://www.central-group.cz/napsali-o-nas-bytove-veze-pro-pankrackou-plan-navrhne-architekt-pleskot
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Dostala se ke mně tahle nehezká záležitost, tak šířím dál. Dneska by údajně měla být nějaká akce s autory petice od pěti na Půl cesty.

Petici přikládám k náhledu a kdyby vás to někoho chytlo, tak samozřejmě šiřte dál.

LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    MYJKA: Ochotná a moc milá švadlena je na Pražského Povstání vedle obchodu kytary.cz
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Poznate v okoli synkace nejaku milu svadlenku na skraceni rifli? :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SINEAD: Oprava...z mistnich, o kterych vim :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Zajimave, tak to bydlime ve stejne ulici. To jsi jeden z mala mistnich, co jim to neprijde padly na hlavu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    A vzhledem k tomu, jak se nastavujou semafory tak ano, je slušná šance že to tak bude.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Lounských
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Myslis, ze to nekdo udela? Muzu se zeptat, kde bydlis?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Není. Jak sjezd na Pankráci, tak sjezd na Budějárnu mají před první křižovatkou semafor, takže není problém je zaškrtit aby měly menší průjezdnost než okolní ulice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam