• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Poznate v okoli synkace nejaku milu svadlenku na skraceni rifli? :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SINEAD: Oprava...z mistnich, o kterych vim :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Zajimave, tak to bydlime ve stejne ulici. To jsi jeden z mala mistnich, co jim to neprijde padly na hlavu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    A vzhledem k tomu, jak se nastavujou semafory tak ano, je slušná šance že to tak bude.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Lounských
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Myslis, ze to nekdo udela? Muzu se zeptat, kde bydlis?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Není. Jak sjezd na Pankráci, tak sjezd na Budějárnu mají před první křižovatkou semafor, takže není problém je zaškrtit aby měly menší průjezdnost než okolní ulice.
    CABI
    CABI --- ---
    Tak jsem si uvedomil, ze pro me je zasypani podlezdu jenom dobre. Jsem clovek co se v dany oblasti pohybuje denne a to vsemi prostredky. Bydlim u Synakce, na Prazskeho Povstani mame jesle, v Podoli sokolovnu a pracuji na Roztylech. Jezdim na kole, mestskou i autem, tudiz to tam mam sjety sakumprask vsema cestama a nikdy neprojizdim po 5.kvetna naprimo, vzdycky se bud na 5.kvetna napojuji nebo z ni sjizdim.

Ale z toho my vypadlo jedine, ze kdyz bude moznost sjet do ulice Na Vesely, tak tamtudy budu jezdit, cekam ze kolem Klokocnika se zacne jezdit o dost vic, ted tam neprojede skoro nic.

Dalsi vec je, ze kdyz jedu ze Synkace na PP, tak jsou tam krasne synchronizovany semafory, ze z Paloucku to jede na zelenou az na PP. O to se ted urcite prijde, resp. interval bude urcite naklonen plynulosti 5.kvetna :(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KETHAMINA: Mno, potrebujem nieco skor na ceste karlin-synkac. Ale juknu.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Neni to uplne jedno, KUDY se to bude objizdet? Smysl toho opatreni jestli se nepletu ma byt zlepseni zivota lidi v okoli. Takhle jim ty auta nasmerujou primo mezi baraky, pod okna....a je jedno jestli na pankrackou, nebo nuselskou stranu, nemyslis?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MYJKA: koukalas na Budějárnu, kolem střediska musí něco bejt a kolem Brumlovky taky. To se mi nechce věřit.
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    AXTHEB: jo na ty budejovicky to bude opravdu zuzo, uz se tesim... hlavne ze bude magistrala stat...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KETHAMINA: No zatim nic, vypada to bidne. Budu muset u prace v karline.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: případný zácpy před soudem se budou objíždět tak maximálně z budějárny a Budějovickou/na Pankráci. Po Nuselský straně to nedává smysl, ne? A z druhý strany je to zaškrcený semaforama na IPP, takže na masky to nebude
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MYJKA: až něco najdeš, dej echo , uložím to na nástěnku :D
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    HVJ3R: Taky mi ucel tohohle opatreni absolutne unika. Predpokladam jen ze nejakej kamaradicek kamaradicka z magistratu bude mit kseft pro svoji stavebni firmu. Jinymi slovy utopime miliardu a zaspuntujem magistralu na vice mistech abysme meli 20 parkovacich mist navic.
    Iluzi, ze si budou uprostred Taborsky pomalu hrat maminky s detma na schovavanou, snad vyplodil nejakej zfetovanec v predsmrtny kreci. Naopak se okoli zatizi slunickovejma lidickama v autech, ktery budou objidet ty zacpy pred soudem(a verte mi, ze budou, mam to vyzkouseny).
    Plus se nam to mezi Nuselakem a soudem navic zaspuntuje z druhy strany, takze mistni obyvatele, mezi nima bohuzel i ja, by si meli zacit shanet plynovy masky :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Snad to nebude moc OT, prerusim vam debatu o tramvajich, ale je tu nejaka dama, ktory by mi v nuslich, idealne okolo synkace, poradila kam na nejake tehotenske cvicenie? :)
    LKA
    LKA --- ---
    IZSTVOCH: To je prave to, plynulej sjezd mimo magistralu je lepsi nez semafor. Ikdyz tam bude odbocovaci pruh, porad to je nekolikere X krizeni oproti soucasnosti. Nevim jak plynule to bude.
    AXTHEB: takhle utopicky to zni dobre, taky sem to zminoval. Ale muze nastat situace, kdy se v socasne odbe lidi plynule odpoji do Nusli/Podoli, ale v budoucnosti budou trcet ve spuntu tech co jedou dal, takze mohou byt vetsi kolony na urovni Bauhauzu, nez ted za Nuselakem.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IZSTVOCH: Pravidelně se na Povstání tramvaj poznatelně vyprázdní, z lidí co jedou ze Synkáče nahoru jich imho v metru skončí aspoň třetina
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    AXTHEB: hele dost mozna ti ted asi nerozumim. nikdy mi neprislo ze by ten prestup na pp na tramvaj byl nejak zvlast exponovanej ale priznam se ze na 4ce neziju nijak dlouho a mohlo mi ledacos uniknout...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam