• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KUBIIK: vsak to prahu neznamou zminujou a zvou na navstiveni akci...
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    DRACONIK: Btw celej ten "článek" je obšlehnutej z http://www.prahaneznama.cz/praha-4/nusle/mesto-nusle/
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    na idnesu o nas:)
    Pod Nuselským mostem leží Údolí nářků. Co ještě skrývají tajemné Nusle - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...ydleni-v-praze-d72-/dum_osobnosti.aspx?c=A160503_095850_dum_osobnosti_web
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SHIELDAZZ: dneska jsem si všimla z tramvaje a zamrzelo, v Boce mi chutnalo
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    já teď chodím na skvělý Pho na Svatoplukovu
    https://www.facebook.com/phonusle/?ref=ts&fref=ts
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    Nějaký reference na čerstvej vietnam, co nahradil tu balkánskou restauraci (Boka?) u zastávky Horky? Ať vim, jestli je upřednostnit před klasikou, když už sjedu z kopce :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CABI: Wtf?! A vyvazet kontejnery nebo vykopat novou kanalizaci si budou moct obyvatele P4 kdy?!
    CABI
    CABI --- ---
    Pomozte uklidit malý kousek Nuslí

U příležitosti oslav Dne Země vybrala letos městská část Praha 4 k úklidu lokalitu v Nuslích ohraničenou zhruba ulicemi Otakarova, Nuselská, K Podjezdu a nádražím Českých drah. Rozsah úklidu bude záviset na počtu dobrovolníků. Ti mají sraz 23. dubna 2016 v 8.45 hodin na náměstí Bratří Synků u barevných kontejnerů na odpad při ulici Na Zámecké. Rukavice a pytle obdržíte na místě.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BACTERIE: tohle byl pidi balicek, ale v pohode, mam to od baraku kousek, tak me to zas tak nestvalo...
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    DRACONIK: Menší balíčky mi většinou pošťačka přinese až ke dveřím, což jsem vždy mile překvapená! Ale větší balíčky nikdy nedorazí "do ruky", vždy máme oznámení o vyzvednutí, časy nikdy nesouhlasí, ale už jsem si zvykla! :D
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Byl jsem si vyzvednout balicek a popravde jak byli na miste mili, tak jsem jim to odpustil... :)Jinak slo o cca 150g balicek, ale chapu, ze se pani nebude tahat s balikama... jen mi vadilo to s tim nezastizenim. kdyby to formulovali treba jako "hura, mate balik na poste, stavte se" tak budu radsi...
    CABI
    CABI --- ---
    DRACONIK: Driv jsem bydlel na zizkove a posta v Nuslich mi prijde oproti ty u Flory zlata. Ted se mi i stane ze zavolaj ze prijedou, ne pouze "Adresat nezastizen". Fronty skoro zadny, na zizkove to bylo vzdycky na 20 minut minimalne, obcas tam hledali balicek 10 minut apod.. V Nuslich si nemam na co stezovat :)
    KLX
    KLX --- ---
    Ahoj, nevíte prosím někdo o nějakém slušném plynaři na Praze 4? Potřeboval bych, aby se mi doma koukl na karmu, která nějak blbne a udělal revizi plynových spotřebičů. Dejte mi kdyžtak, prosím, vědět, kdybyste o někom věděli..předem děkuji!!!
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DRACONIK: aby se neco zmenilo? Nema... CP je dalsi zkonstnatela postkomunisticka instituce... A jakekoliv stiznosti na cokoliv jsou proste zbytecy :) ale zas si muzes aspon ulevit kdyz jim to reknes hezky od plic ;)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Jakou zkusenost mate s postou v Kresomyslove? Vcera mi prisel balik, s tim, ze jsem nebyl zastizen. Zajimavy je, ze jsem byl celej den doma a postacku sem videl u druhyho baraku kdyz jsem sel se psem ven a to sla od naseho baraku. ma cenu tam na ne vlitnout?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    HUJERKA: jee, tak to se omlouvam, netrefila jsem jmeno, je jich tam vic :-)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MIDORI: Tak jsme nakonec byly dnes na Budějárně u MUDr. Brázdilové a mladá nebyla a hračky neměla, ale bylo to v pohodě :-)
    (Prosanum bude taky, ale objednali nás až na půlku dubna)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    RUDIE: tyve to je hell :(((
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    IKI: Dekuji, ale radsi spis neco kolektivniho aspon jednou tydne. :) ale kouknu na to. Treba se donutim i doma.
    IKI
    IKI --- ---
    MYJKA: A co si dojít k Zajícový na Synkáč pro radu jak cvičit ? http://www.masazodzajice.nolimit.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam