• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LFE
    LFE --- ---
    KORKMAZ: Kouknu na to, dekuji.

L4MA: Je to samostatna vilka, kde mame pronajate horni patro, dole bude bydlet jiny par a dohromady bychom nejak radi poresili internet. V dome nikdy zaveden nebyl. UPC jsem mela nejakou dobu v predchozim bydleni a tenkrat jsem se zarekla, ze s tema smejdama uz nikdy vic - rozepisovat se mi to nechce, ale snazim se to vyresit jinak, nez pres ne :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LFE: pod jejich pokryti spadj skoro vsechny ulice, ponevadz se jedna o wifi, coz znamena petinovou rychlost pri stejny cene, a nevycislitelne nizsi stabilitu (mel jsem UPC i Airwaynet). Airway potrebuje navic antenu na strese - tzn pokud ho jeste u vas v barku nikdo nema, (velmi pravdepodobny, kdyz tam mate UPC) znamena to jednani se spolecenstvi/druzstvem/majitelem.

tldr: uvazovat v miste kde je kabel o wifi nebo adsl je nesmysl, lepsi nez UPC jsou jen lokalni opticky poskytovatele viz KORKMAZ:
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    LFE: Pokud máš pokrytí od http://www.poda.cz/ tak doporučuju!
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    SINEAD: foto toho pana prosim?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MYJKA: Děkuji za info. Já tam byl asi 3x a jak říkáš. Ale nebylo tam českého hosta, připadal jsem si jako v Rusku.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BIDAK: Rusaci uplne ne. Pani je teda ruska, ale manzel je cech a je moc prijemna. Vystudovana cukrarka a pece si to tam sama. Eclairs jsou vyborne a kafe maji take skvele. Dlouho jsem tam prave kvuli "rusakum" nechodila. Pak jsem to jednou zmenila a jsem rada, ze jsem tomu dala sanci. :) jo a nekoupili, ale pronajali.
    LFE
    LFE --- ---
    Diky moc, mrknu zda pod jejich pokryti spada i nase ulice :-)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    LFE:
    Airwaynet.cz - Internet na doma Praha
    http://airwaynet.cz/cs/
    LFE
    LFE --- ---
    Prosim neporadili byste nejakeho dodavatele internetu v Braniku? Nechci diky predchozim spatnym zkusenostem UPC. Kdyby Vas neco napadlo - sem, nebo posta. Dekuju!
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    BIDAK: nejsem si tim 100% jista, ale slysela jsem, ze se tam najist da. Maji od 9ti. Tak by to za zkousku stalo....?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DOKUZONTA: Oni dělaj snídaně?
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    DRACONIK: Mozzarellart?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    GUDRUN: Ano plosím. :) I párky i vejce i polívku. I croissanty pro mě. :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BIDAK: Baštova dělá i slaný? tak to je super, protože tam jsem ty tazatelky nakonec poslala, ať se smíří s dortíčkem k snídani :-D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DRACONIK: Přímo na náměstí je Baštova zmrzlinárna která dělá slaný snídaně.
    Dhaba café ujde.
    Sweetcakes koupili rusáci a podle toho to i vypadá.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRACONIK: Na rum do večerky :-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Kam zajit v okoli vysehradu a synkace na snidani ktera nebude uplne sladka? Dik :)
    BONDA
    BONDA --- ---
    Vnitroblok Mečislavka nabízí distribuci zeleniny. V případě zájmu je třeba se předběžně přihlásit teď.
    https://www.facebook.com/vnitroblokmecislavova/
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MYJKA: to bude samozrejme na houby... hlavně ne další hadry a nehty.
    Po přesunu nahoru na Kavčí hory, kde pořádná večerka se zeleninou široko daleko neni, bych bral i ty potraviny)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam