• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Mmmch kde a od kdy budou vydavat parkovacky?
    ADITU
    ADITU --- ---
    MOODYCAT: už to připravují, ale platné budou zóny až od 1.7.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Pekny, vcera jsem navstivila Nusle a vsude modro...kurv jsou to!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DRACONIK: "Blahoslaveni chudí duchem."
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BIDAK: ta pani (mimochodem Ukrajinka, nebo jiny vychodnejsi narod) byla moc mila a poradila.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DRACONIK: Myslíš tu plnoštíhlou paní v tom vkusném oblečení?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Co si má člověk myslet o instituci jako je úřad městské části Praha 4 když tam mají tohle?

IKI
    IKI --- ---
    Právě teď nastala léta očekávaná chvíle: v červenci bude možné připomínkovat Metropolitní plán Prahy.
    https://zmenyprahy.cz/novinky/seminar-o-metropolitnim-planu

Seminář pro občany zabývající se Metropolitním plánem Prahy proběhne 14. května 2018 v Klubu Techniků na Novotného lávce od 17 hodin.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    TATONKA: diky.. nakonec sem se do toho pustil sam, byl to porod ale aspon sem se neco naucil.. ,))
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    fotky z letošního DIY úklidu u Nemocnice Krč:

zatacka-krc | Nemocnice Krc – rajce.net
    https://zatacka-krc.rajce.idnes.cz/Nemocnice_Krc/

TATONKA
    TATONKA --- ---
    SIEMENZ: kdyby nahodou jeste bylo potreba, tak mame super zkusenost s: http://www.cykloseky.cz
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Pry se konecne definitivne podelala ta vyhybka Nuselska / Taborska?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SINEAD: Napodobne no... ja tam mimo poradnu musela zatim jen 2x a tragedie. Ale nedelam si iluze, ze jinde je to lepsi. A prijde mi velkem pecliva i kdyz se nekdy nazorove rozchazime. Hlavne ted skoncila ta veverkova vedle.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MYJKA: Ja chodim taky k Pelanovy a je to tam peklo. Snazim se tam spis nechodit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MYJKA: já bych pro jistotu ani nezdravil a oslovoval ho rovnou "kundo" aby věděl kdo je tu pan a na čí straně je zákon ;)

pak nemá bejt vekovej průměr pediatrů 97 let
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Tak si to over na sve pojistovne, jak to presne je. Ja to do hloubky neresila, protoze dcerku Pelanova vzala jako novorozence bez problemu. Ale myslim, ze se prave ptala, zda je novorozenec, ze starsi nebere.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: tak jsem procitala internetu a výsledkem je, ze me musí přijmout alespoň jeden pediatr v moji oblasti, a kterej to je, mi řekne pojišťovna. jinak me i s novorozencem z důvodu plny kapacity může odmítnout. musí mi to případně písemné potvrdit.
    prosím, odkud mas info, ze me s novorozencem musí přijmout kterýkoliv pediatr? děkuju.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Proste to tak je. Novorozence nemuzou odmitnout. Prave proto aby cerstve mamy nemusely nevim kam behat s detma. Poprat se s tim uz musis sama, jen predavam informaci. :) treba se neptej, zda berou, ale zavolej stylem, dobry den, rodim tehdy a tehdy, kdy po porodu k vam mame dorazit, nebo jak to u vas v ordinaci funguje? Diky. :) drzim palce.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: ještě nenarozence :-) musí? a jak je donutim, když řeknou, že neberou? chci zacinat s poznámkou v kartě, že jsem se tam asertivne vnutila? jsem ti za to info vděčná, jen nevím, jak ho v praxi použít.
    takhle jsem se čerstvé těhotná vknourala k novymu gynekologovi, jsem si do ted vděčná, ze jsem se ke knourani snížila, ale netušila jsem, ze to budu muset tak brzo opakovat :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: A chces vzit novorozence? Protoze toho ti vzit musi kazdy.
    My chodime k pelanove, ta je taky uplne k prasknuti. Ale novorozence nemuze odmitnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam