• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SPLIFFBOY: To pomahaji, ale menit si treba kazdej rok trvaly bydliste se vsema dokladama a nahlasenima je na palici.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tenhle flame uz tu byl. a ja se zon opet zastanu. kdyz jsem bydlel na Zizkove, byl jsem za ne opravdu rad. v momente, kdy je zavedli, okamzite citelne ubylo aut v ulici a pribylo mist, coz vydrzelo celou dobu meho zivota tam. trvalym obyvatel dane lokality tedy zony pomahaji a to za castku, ktera mi nijak likvidacni neprijde.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Mě by jenom zajímalo co budou vidle dělat. Nějak se do práce dostat musí, vlaky jsou přetížené a busy dost často prostě nejsou. Jo a kapacita P+R se postupným budováním snižuje.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OTAVA: Tak pořád lepší plánovaný třeba 1.5x overbooking než současný 10x.
    Někde to pomůže, někde ne, takový je život.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAWERICK: Třeba teď ti nevadí že ve své svaté válce popíráš to, že na Praze 5 jsou parkovací zóny a s kartou do jedné nemáš právo stát v jiné.
    A zrovna na P5 od Strahovského tunelu ven z Prahy to funguje velmi dobře, přestalo to být odstavné parkoviště pro dojíždějící okrajaře a vidláky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    AXTHEB: a kdyz je vydanych vic karticek nez je parkovacich mist tak ti to pomuze jak presne ? ;-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AXTHEB: "s mym videnim sveta"? :))

PRoc nema logiku? Sniead rika ze zony fungujou (aspon na smichove). Ja rikam ze nefunguji nikde... :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAWERICK: Jako chápu že je to s tvým viděním světa těžko představitelné, ale ano, mnoha mistech fungují, místní mohou zaparkovat daleko lépe (blíž k domovu) než předtím. Navíc tvoje reakce na daný post nemá logiku.
    ADITU
    ADITU --- ---
    FTN: podle metodiky vyvěšené na webu P4 http://www.praha4.cz/Parkovaci-zony-na-Praze-4.html
    musíš mít v Zóně placeného stání (ZPS) trvalé bydliště (nebo vlastnit tu nemovitost). podle http://www.parkujvklidu.cz/zakaznici-zon-placeneho-parkovani/mestska-cast-praha-4/ je celá P4 zónou placeného stání.
    Takže pokud máš na P4 trvalé bydliště, je AFAIK jedno, jestli je v první pomalované části, nebo přijde na řadu až příští rok.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SINEAD: funguje? ? moment.,.. ony zony kdekoliv "fungujou"? :)
    Oh wait... ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BIDAK: tak jiste... Linka na silnici ti misto nezajisti,.. Jediny co ma zajistovat a spolehlive zajistuje je bezpracnej prijem do obecni pokladny.,.. At uz za bezcenne karticky tak pak za poikuticky...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BIDAK: No jako hodně.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PISKVOR: Lidi se prostě bojej, že zaplatěj a nezaparkujou. Což přesně se nejspíš stane.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SINEAD: O ten termit nejde - ale to přesvědčení "když jsem teďka o pět kilometrů blíž centru, všichni dál jsou póvl, zóny jsou pro mě (a ne pro ně)." Spíš mě překvapuje, že s takovým hóchnóbl přístupem to vůbec řešíš - neměl by si to vyřešit tvůj šofér a netahat tě do toho?
    FTN
    FTN --- ---
    GUDRUN: Mimo zónu, na praze 4.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    FTN: mimo zónu nebo mimo Prahu 4?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    PISKVOR: Jak uz jsem psala, na Smichove to tak funguje. Deal with it. Omlouvam se, ze jsem nekoho mozna urazila terminem vidle, ale na moji obranu ja z tech koncin pochazim, takze vim o cem mluvim. A zajimalo by me, proc jsou na tech mapach ty kruhy. To jsem si prave myslela ze znamena kod ty zony.
    FTN
    FTN --- ---
    SINEAD: No tohle bych potřeboval nějak ověřit. Na čtyřce bydlím v zóně a trvalý mám mimo, dost by mi to pomohlo.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PISKVOR: děkuji předsedo... Aspoň to nemusím psát já :-)

Tvl... Lidi myslete trochu... Tenhle šikanozní bullshit je namířenej proti všem... Nejen někomu
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Já jsem si řikal co to je... Oni ho přerušili parkovacíma místama?! Wtf...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: A teda jako kunratický vidlák dodávám, že tahat káru na takhle kouskovanou dopravu, to by mi jeblo. Když už, tak jedu autem až do cíle místo hledání místa na pláni - nebo jedu metrem, to mi žádný pankrácký redneck s pocitem "já mám právo sedět" nepoškrábe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam