• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADITU: No...je to smutny. Prave proto jsem sama zvedava, jak to dopadne. Nicmene zadna polemika o tom ze momentalni situace je naprosto neunosna. Alespon tady na Vysehrade. Do toho tu duchodci volaj fizly kdyz nekdo stoji na chodniku (pritom chodnik je sirokej jak prdel). Proste jen tak. To se mi votvira kudla v kapse....kdyz prijedu s miminem ve vajicku, kocarem a nakupem a druhej den najdu listecek.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JENDAVB: V Pujmanové byl můj oblíbený "vrak" bílá Audi RS5, ale už se sebrala a odjela. Hipíky jsem tam ale snad nikdy neviděl. Spíš mi přijde smutný, jak třeba někdo jede pro starou babičku k paneláku a musí chudák stát na chodníku (naštěstí dost širokej), protože náplava...
    ADITU
    ADITU --- ---
    SINEAD: pár lidí ze Smíchova, které znám zase já, je nespokojeno, protože kvůli brutálnímu nepoměru vydaných karet a parkovacích míst (+ že nepracují do tří) nezaparkují poblíž domu v podstatě nikdy. pro ně tedy toto řešení nefunguje (ve smyslu neřeší problém).
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    KORKMAZ: jinak tenhle flek je v https://park4night.com/...prague-35-pujmanov%C3%A9/czechia/hlavn%C3%AD-m%C4%9Bsto-praha#.WwPhrW6FNaQ Dost mě bude mrzet že nebudu moc cestou do práce vočumovat obytnaky co tam zevlujou :-/
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    KORKMAZ: dole v pujmance máme 3 auto vraky nemám morál pod ně nalejt olej a zavolat hasiče přeci jen Karma není zdarma ...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KORKMAZ: pokud jde o vraky tak to se zonama moc nesouvisi...
    Vraky maji likvidovat uz ted a stejne to nedelaji :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Pokud někdo bude stát trvale v zóně a kašlat na pokuty - odtáhnou ho? Trochu doufám, že zóny pomůžou aspoň od autovraků - viz ten maďarskej pener se smradlavou gangrenickou nohou naproti city toweru
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MAWERICK: Fajn tak naposled se tu vyjadrim k flejmu "ja mam nazor a vostatni jste blbci". Hrajes si se slovicky. "Funguje" tu bylo pouzito ve smyslu "je to tam zavedeno". To je FAKT. Jestli to obyvatele povazuji za uspokojive reseni, je NAZOR. Nazory jsou narozdil od faktu velmi rozdilne, napr. nekdo ma NAZOR ze rakovinu vyleci savem, FAKT je ze nevyleci.
    Par lidi ze Smichova znam a jsou s tim spokojeny, protoze poprve po 10 letech dokazou v 80% zaparkovat blizko baraku. Ale upozornuji, ze toto je jen NAZOR.
    A koncim.
    MMch s tou pripravenosti, pred 3 tydny jsem jim poslala ohledne zon dotaz a doted nemam odpoved. Takze se toho trochu bojim.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAWERICK: Nicméně pro toho s oknem to řešení je.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AXTHEB: my point exactly... misto aby resili zakazujou...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAWERICK: Smí, ale pokud budou někomu parkovat pod oknem v takovém množství že ho to bude obtěžovat, může se stát že jim to zakážou. Jako třeba teď.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAWERICK: Vidle je normální termín. Špatného na tom není nic, to není jako bejt brňák.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AXTHEB: ja imho nic nepopiram. A "svata valka"? ale no tak... Ja tvrdim ze system "namalujem caru na silnici a zkasirujem ji" neco "resi"... Neresi to nic... A vetsinu lidi to "v lepsim" pripade jenom obtezuje...
    Reseni je zvyseni parkovaci kapacity... Parkovaci domy atp...
    Jenze to by znamenalo nemalou investici, minimum pokuticek a spostu opruzu pro lineho urednika...

A co presne je spatneho na dojizdeni za praci ze jsou ti lide "vidlaci"? ? ? Lidi co bydli jinde nez pracuji nesmi jezdit autem?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tenhle flame uz tu byl. a ja se zon opet zastanu. kdyz jsem bydlel na Zizkove, byl jsem za ne opravdu rad. v momente, kdy je zavedli, okamzite citelne ubylo aut v ulici a pribylo mist, coz vydrzelo celou dobu meho zivota tam. trvalym obyvatel dane lokality tedy zony pomahaji a to za castku, ktera mi nijak likvidacni neprijde.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Mě by jenom zajímalo co budou vidle dělat. Nějak se do práce dostat musí, vlaky jsou přetížené a busy dost často prostě nejsou. Jo a kapacita P+R se postupným budováním snižuje.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OTAVA: Tak pořád lepší plánovaný třeba 1.5x overbooking než současný 10x.
    Někde to pomůže, někde ne, takový je život.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAWERICK: Třeba teď ti nevadí že ve své svaté válce popíráš to, že na Praze 5 jsou parkovací zóny a s kartou do jedné nemáš právo stát v jiné.
    A zrovna na P5 od Strahovského tunelu ven z Prahy to funguje velmi dobře, přestalo to být odstavné parkoviště pro dojíždějící okrajaře a vidláky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    AXTHEB: a kdyz je vydanych vic karticek nez je parkovacich mist tak ti to pomuze jak presne ? ;-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AXTHEB: "s mym videnim sveta"? :))

PRoc nema logiku? Sniead rika ze zony fungujou (aspon na smichove). Ja rikam ze nefunguji nikde... :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAWERICK: Jako chápu že je to s tvým viděním světa těžko představitelné, ale ano, mnoha mistech fungují, místní mohou zaparkovat daleko lépe (blíž k domovu) než předtím. Navíc tvoje reakce na daný post nemá logiku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam