• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    CARLOZ: ja teda nevim, ale stezovat si na smazky co sou jak na Budearne, tak po cely Praze, je takovy tichy plac, ktery stejne nikdo neslysi a nikdo ho neutesi.. je to stejny jako kdybych si stezoval, ze driv tam bylo mene aut, smradu a vic parkovacich mist - nikdo stim nic neudela proste to tak je..
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Z jineho soudku. Nevite kde v Nuslich koupit chlazene kralici maso?
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    MIDORI: vitej v praze :D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Dnes Budka, lístkový systém na parkovačky nefunguje.
    M4RC
    M4RC --- ---
    M4RC: Ale jsou tu i vtipné postavičky. Např. před chvílí na konci Dudínské u toho malého kruháče za Raiffkou na trávě typ v bílém županu, přepásaném černým páskem, v bílé chlupaté ušance, s deštníkem něco nacvičoval. V takových chvílích mě skoro mrzí, že nemám mobil s foťákem.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    M4RC: hele tohle bylo ted v Ciklovce. Nejdriv bylo malovani car prvne nekdy 1.4. pak nekdy 6.5. a ted 9-10.6. Nutno dodat, ze po posledni "akci" se nic nezmenilo, cedule ovsem zustaly.
    L4MA: prekvapive jsou to veci, ktere se lidi dotykaji, tak se o nich bavi.
    M4RC
    M4RC --- ---
    Jinak u nás v ulici je už asi 14 dní cedule, podle které má dojít 7. a 8. 6. ke značení vozovky. 7. a 8. dávno pryč a na vozovce ani modrá šmouha, tak nevím, kdy to hodlají značit.
    M4RC
    M4RC --- ---
    MIDORI: Přesně, ta individua u metra se sdružující vypadají někdy dost nevyzpytatelně. Také mívám špatný pocit, když kolem nich musím projít a oni se tam tak potácí a různě komentují. A to mi běžně bezdomovci atp. nevadí, ale z této partičky mám vyloženě nedobrý pocit.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PISKVOR: "snad" a "pevně věřím" a podobné.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PISKVOR: By MOHL být.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Apropó, neříkal sysel pátýho, že "příští týden" bude vestibul otevřen? Nějak z toho sešlo, se mi zdá.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Mimochodem z Budějárny se stalo strašný místo. Ne jen díky tomu zavřenýmu podchodu, ale i kvůli těm smažkám a dalším individuím, co se tam v hojný míře potulujou. Nestačim se divit a je mi to dost nepříjmený, zvášť když tam jdu sama s dcerkou např. v sobotu odpoledne. Lidí tam moc není, ale smažky se tam dole u metra kumulujou
    L4MA
    L4MA --- ---
    navrhuju prejmenovani klubu na "parkovací zóny - životní priorita #1 / podchod Budějovická - zločin proti lidskosti?"
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Policie má, podle ortofoto mapy, 103 míst na střeše (plus 16 na motorky), další stovku na placu za barákem/v ulici Na Vítězné pláni a těch 50 na parkovišti u školního hřiště je myslím taky jejich. Plus něco v podzemí.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SINEAD: Tak to je kotel, že to zasáhlo i jinou agendu. Prozřetelnost (manželka) naštěstí vyzvedla už doklady pro syna na konci minulého týdne, jinak bych asi musel vlastní ratolest do ciziny na dovolenou pašovat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Jako by nemeli parkoviste pod barakem i na strese.
    ADITU
    ADITU --- ---
    BAAL: nezoufej, třeba ji přimalují v druhé fázi.
    BAAL
    BAAL --- ---
    KETHAMINA: U fizlarny jak pise sinead, pulka parkovacich mist se stala blokovana pro policajty, druha pulka je smisena zona a vsude kolem modra
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BAAL: kde "tady"? Přišlo mi to obšancovaný až k Praze 10 i Praze 2.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: Plus teda, že zrovna tady není modrá je pěkný podraz, zvláště, když modrou nakreslili i po silnici pod mostem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam