• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    BAAL
    BAAL --- ---
    CARLOZ: Osobně bych si možná naivně představoval, že kvůli těmto problémům si platíme 2500 strážníků MP, ale rozumím, že řešit toto nepřinese potřebné kačky do městké podkladnice jako parkování
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    kdybyste me radsi misto tech minusu napsali co by podle vas teda pomohlo, tak bych to ocenil daleko vic, kdyz uz je tady takova debata, ale vono je jednodusi jenom si stezovat, nadavat a nedelat nic.. a jsem mooc zvedavej na jaky prijdete reseni jestli vubec neaky existuje?..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SINEAD: včera tam byl zas policejní zátah :-) vlezli zpět.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Koneckonců viz Národka.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SINEAD: Ne, smažky jsou tam, kde jsou i lidi. Aby mohli somrovat.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Mmch smazky se imho srocuji tam, kde maji prostor. Nam tady v kopci jedno smazci hnizdo vyklidili a uz je tam nevidam.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SINEAD: No upřímně okolo N. B. Synků je to podstatně horší než Budka.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BIDAK: To jsi mel vysvetlit ty smazce, co se po mne onehda dozadovala "aspon stravenku doprdele tyvole". Pote, co jsem mu rekla, ze ne, zacal mi sproste nadavat a kopat do skla v zastavce okolo mne. To bylo 8:30 rano zastavka Divadlo na Fidlovacce plna lidi, vsichni jen cumeli nebo poposli pryc. Ja utikala. Pernik byl jasnej.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MIDORI: Jako ty se bojíš, ale statistiky prostě říkají něco jiného. Násilí páchají lidé, kteří na to mají fyzičku.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    BIDAK: Jasny, primo jim to kouka z oci
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    MIDORI: ja te chapu, ja tam ziju taky celej zivot a nepripada me ze to driv bylo lepsi, na druhou stranu spousta tech blbech mist se redukuje a neakym zpusobem se stim bojuje, treba ta zahradkarska kolonie dole v podzamci, squaty atp.. ale je to beh na dlouhou trat a je presne velikou otazkou jak pises co by mohlo pomoc..
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Smažky, no. Jsou vidět, ale chtěj fetovat, ne napadat lidi. Násilníci to nejsou.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MIDORI: hm. ok. nerikam ze se to nezmenilo...
    Taky je asi otazka jak jje to dlouho co se to zmenilo... Treba kolem pankrace zmizelo imho spousta ruznych zakouticek... Je tam OCcko, nove vezaky a tak...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MAWERICK: Ja si teda nepamatuju, ze by tam kdy bylo tolik fetaku jako ted. Individua tam jsou, treba ta jednonoha holka, co pravidelne zebra u vchodu, to uz je takova stalice, cloveka nijak neohrozuje. Narozdil od tech ostatnich. Fakt jsem se necitila zrovna prijemne, kdyz jsem kolem nich prochazela s ditetem..
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MIDORI: me prislo ze se tam pohybovala ruzna indivdua vzdycky :) Alke kdyz to bylo jeste pruchozi tak se tak nejak "rozpustila" do okoli :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CARLOZ: Tak ono kdyz nekde zijes celej zivot a je to tam relativne v pohode a najednou se tam v posledni dobe zacinaji slejzat smazky, a ne malo smazek, tak je to dost neprijemny. Zvlast kdyz tamtudy clovek chodi minimalne 2x denne. Mozna kdyby se tam pravidlene objevovali policajti na obchuzkach nebo nevim, co by mohlo pomoct.
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    CARLOZ: ja teda nevim, ale stezovat si na smazky co sou jak na Budearne, tak po cely Praze, je takovy tichy plac, ktery stejne nikdo neslysi a nikdo ho neutesi.. je to stejny jako kdybych si stezoval, ze driv tam bylo mene aut, smradu a vic parkovacich mist - nikdo stim nic neudela proste to tak je..
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Z jineho soudku. Nevite kde v Nuslich koupit chlazene kralici maso?
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    MIDORI: vitej v praze :D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Dnes Budka, lístkový systém na parkovačky nefunguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam